Aloysa

Members
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Aloysa last won the day on June 6 2018

Aloysa had the most liked content!

Community Reputation

724 Excellent

About Aloysa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Eindhoven

Recent Profile Visitors

8,981 profile views
 1. Ik ben er ontzettend blij mee! De enige spijt die ik heb is dat ik het niet eerder heb gedaan Ik was ontzettend bang dat het te groot ging worden, maar achteraf heb ik me druk gemaakt om niets. Ik ben heel blij dat ik op het advies van mijn pc vertrouwd heb. Dit was tevens wel de max wat er in kon, dus groter was sowieso niet gegaan, maar ik vind ze perfect bij mijn lichaam passen. Ik ben benieuwd naar je foto’s na de operatie
 2. @MissBeauty Vandaag ben JIJ aan de beurt! Heel veel succes meid, gaat helemaal goedkomen, Frans kan er wat van
 3. Ik heb je toegevoegd! Wil je mij ook toevoegen? Ik heb je toegevoegd! Lastig he! Een tijdje terug was er hier een dame met het zelfde dilemma, en achteraf had ze spijt dat ze voor de 375 was gegaan en niet de 400.. Maar 25 cc is natuurlijk ook weer geen heel groot verschil. Succes met je keuze! Bedankt! Gaat vast helemaal goed komen, succes met aftellen!
 4. Ik heb je toegevoegd! Door wie word je geopereerd? Alvast heel veel succes!
 5. Hi @Ellen1997, Ik ben 1.70, 62 kg en afgelopen december door dr. Straten geopereerd. Mijn ene borst was meer een A en de ander een B cup volgens hem, dus ik heb 450 en 400 cc, high profile, dual plane, ronde protheses gekregen. Meer kon er volgens dr. Straten niet in en zou ook niet meer mooi bij mijn lichaam passen. Ik was ontzettend bang dat het te groot ging worden, maar achteraf heb ik me druk gemaakt om niks Ik draag nu een 75F maar het oogt als ongeveer een D. Als je benieuwd bent kan ik je toevoegen aan mijn album. Als je zo twijfelt zou ik toch nog eens contact met heyendael opnemen. Misschien weet dr. Straten gebaseerd op je eerst consult nog wel wat je max is? En je kunt natuurlijk altijd nog een keer gaan passen! Succes met je keuze!
 6. @xschatje @Blabla1980 Ikzelf ben ook bij Frans geweest en heb ook dual plane. Ik doe aan paaldansen en Frans had mij geadviseerd hier tot minstens 3 maanden po mee te wachten. Uiteindelijk ben ik voorzichtig af en toe na 3 maanden po mijn bovenlichaam gaan training met gewicht. Pas na 5 maanden ben ik weer gaan paaldansen en dat ging eigenlijk boven verwachting goed. Ik heb niet het idee dat ik nu ergens in belemmert wordt door mijn borsten Ik heb wel het idee dat ik nu wat eerder 'spierpijn' in mijn borsten heb, maar de borstspier moet natuurlijk ook weer wennen aan die specifieke bewegingen na al die maanden. Ik ben nu 6 maanden po Zie hieronder een topic van eerder dit jaar over krachttraining. Tevens verschillende dames die bij Frans Straten zijn geweest reageren in dit topic
 7. @Chelsea @sannnnnnne Ik kreeg tijdens mijn eerste controle bij Heyendael te horen dat ik vanaf die dag voorzichtig mocht beginnen met op mijn zij slapen, als ik dat wilde. Mijn controle was echter wel verplaatst en was dus pas met 13 dagen po. Anders moet je Heyendael even een mailtje sturen!
 8. @Chelsea @sannnnnnne Gefeliciteerd met jullie boobies! Succes met het herstel
 9. Hoi @Demiiii, ik was ongeveer 4 maanden po toen ik op vakantie ging. Eenmaal gearriveerd bij het hotel sprong ik zonder na te denken het zwembad in en begon te zwemmen. Dat voelde ontzettend raar in mijn borsten en ik ben meteen gestopt. Ik dacht al huh kan ik nu niet meer zwemmen na een bv? Maar daarna ben ik weer voorzichtig gaan zwemmen en dat voelde al een stuk beter, en daarna heb ik er eigenlijk geen last meer van gehad. Ik denk dat je borstspier ook weer even moet wennen aan de beweging en dat er natuurlijk een prothese tussen zit Ik ben niet van glijbanen af geweest, maar heb wel gepeddleboard en geroeid in een kano, en dat was geen probleem! Ik vond het in ieder geval heerlijk om met mijn nieuwe borsten in bikini rond te paraderen Alvast een hele fijne vakantie!
 10. @Gaby @mooda Bedankt! Hele mooie borsten beiden! Dat kan Frans wel he
 11. @Gaby @mooda Zou ik ook mogen spieken in jullie albums? Altijd leuk om andere ‘fransjes’ te zien!
 12. Fijn dat je er wat aan hebt gehad! Ik kende haar niet tot dat ik deze vlog zag, heerlijk nuchter inderdaad Ah jammer zeg, nou hopelijk ben je deze ochtend aan de beurt dan, thuis is toch het fijnst om te herstellen! Succes!
 13. Nienke Plas heeft een vlog over haar borstvergroting gemaakt en ik geloof te herinneren dat zij ook een nabloeding had. Is ook allemaal goed gekomen Nou dat zou mooi zijn om 1 uur! Alvast heel veel succes!
 14. @Ittybittymary Oh nee wat vervelend! Heel veel sterkte! Ikzelf heb er geen ervaring mee, maar mijn moeder heeft bij zowel haar eerste als haar tweede borstvergroting een nabloeding gehad. Heel vervelend natuurlijk, maar het is allemaal goed gekomen
 15. Geen geld he! Zeker met de sale nu. Gratis levering boven 25 euro en gratis retourneren inderdaad Welke bikini's heb je gekocht? Super dat je wat aan mijn tip gehad hebt! Ze zullen vast prachtig staan met je nieuwe boobies