Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Sheann

Donateur
 • Aantal bijdragen

  162
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  NL

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @oopsnewboobs de kliniek zegt dat het bij sommige mensen helaas wat langer duurt voordat ze weer hersteld zijn. Ik denk zelf dat het een combi is van zenuwpijn en spierpijn. Ik merk wel dat hoe meer ik me kan bewegen, dus bijvoorbeeld mn armen weer boven mn hoofd, hoe minder pijn ik heb. Het verschilt per dag maar vandaag voelde ik me een stuk beter dus ik blijf mn oefeningen doen en rondjes lopen en hopen dat het gauw beter gaat. Ik heb niet het gevoel dat mijn littekens overdreven dik zijn maar je voelt ze nog wel. Ik heb al helemaal niet het idee dat het onderhuids zit. Heb je de kliniek hierover gebeld of gemaild?
 2. Dat had ik toen ik zwanger was heel erg. Dan werd ik s nachts wakker van de kuit krampen. Daarna nooit meer gehad.
 3. Goed om te weten. Ik zal mijn man weer op pad sturen.
 4. @Noisy Magnesium heb ik nog niet van gehoord. Ik moet van mijn man veel kwark en kipfilet eten voor het spieren herstel. Yum
 5. Het herstel valt me echt vies tegen. En dan hou ik me hier nog groot. Als ik dit van tevoren had geweten... Ik dacht dat we na 2 maanden zelf een afspraak moesten inplannen. Ik wilde deze week bellen voor een afspraak. Weet iemand of de afspraak met dr Straten zelf is of met de assistent?
 6. Hoe het met mij gaat? Pfff lastig. Ik heb de medicatie afgebouwd overdag en ik kan sinds vorige week mijn armen weer helemaal omhoog dus ook eindelijk zelf douchen en haren wassen. Ik slaap nog steeds rechtop en wordt nog iedere nacht wakker van de pijn. Ik heb steeds bij iedere beweging of als ik achterover ga liggen dat mijn borsten zich verkrampen. Mijn borsten zijn overgevoellig dus zelfs door de aanraking van kleding en al helemaal mijn BH worden mijn borsten keihard en pijnlijk. Gelukkig mag ik sinds 2 weken die BH en band uit dus als ik helemaal stil zit op de bank zonder kleren aan dan voel ik me helemaal toppie Maar zodra ik ga bewegen of mijn BH aan doe is het weer feest. Oh en ik kan eindelijk rondjes draaien met mn schouders Nog niet allebei tegelijk anders heb ik het gevoel dat mijn implantaten teveel verschuiven. Hebben jullie dat ook dat je implantaat af en toe verschuift? Of zo voelt het in ieder geval. @oopsnewboobs Mijn littekens voelen ook nog een beetje dik aan maar geen idee of dat een onderhuidse hechting is.
 7. @MissM oh dat is wel erg lang. Heb je die gevoelloosheid bij beiden borsten? En ook bij je tepels?
 8. @noisy dat heb ik precies hetzelfde. De onderkant van mijn borsten zijn ze nog gevoelloos en ik kan blijven krabben maar ik voelt toch niks. Heel gek gevoel is dat. Mijn rechter tepel heeft nu weer volledig zn gevoel terug maar mijn linker tepel nog niet.
 9. @Mamamia ik heb vannacht voor het eerst zonder BH geprobeerd te slapen en alleen maar met een strak spaghetti topje maar na een uur heb ik hem weer aangedaan. Ik heb sowieso nog heel veel pijn als ik achterover ga zitten of liggen dus met of zonder BH ben ik ieder uur wakker.
 10. @B00bies dat dacht ik al. Geduld, geduld, geduld Ik heb nu deze van de HM gekocht maar weet niet of hij goed ishttps://m2.hm.com/m/nl_nl/productpage.0510060001.html
 11. Ik ben nu ook 6 weken PO en vraag me precies hetzelfde af. Wanneer worden ze zachter en gaan ze hangen als je snachts en overdag geen sportbh meer draagt? Wat voor BH moet je eigenlijk wel dragen? Niks past want die boobies zijn nog zo hard. Een van mijn littekens zit wel al mooi in de plooi maar de ander nog niet. Ik denk dat we nog ff geduld moeten hebben. Kan nooit de bedoeling zijn dat ze zo hard blijven
 12. @Noisy Hè wat vervelend om weer terug bij af te zijn. Ik was net zo blij dat we bijna van die oma BH af zijn
 13. @Mima gefeliciteerd met je mooie borsten. Wat een verschil!! Succes met je herstel meid.
 14. Sheann

  Voorstel en ervaringen gevraagd psychisch aspect

  Dat is een hele interessante vraag die je niet vaak voorbij ziet komen hier. Ik ben nog maar 5 weken PO en ben nog niet veel buiten de deur geweest. Ik droeg voor mijn operatie nooit overdreven strakke kleding en zal dit nu ook niet ineens doen. Ik droeg wel altijd een maximizer dus voor buitenstaanders en ook voor mezelf merk je nu weinig verschil. Eerlijk gezegd had ik het meest last had van mn lege B cup in de zomer en dan voornamelijk in bikini. Dus ik denk dat ik straks het meest verschil zal merken in de zomer. Ook kan ik nu met een grote glimlach in de spiegel kijken in plaats van die te vermijden en ik heb totaal geen last van het feit dat het nep borsten zijn. Ik ben echt heel blij met mijn keuze en het resultaat tot nu toe. Ook is mijn man super blij met mijn nieuwe aanwinst, ook al vond hij mij prachtig hoe ik was. Ik snap dat de mening van je vriend zwaar weegt maar dit zou jouw beslissing eigenlijk niet moeten beïnvloeden want je moet dit voor jezelf doen.
 15. @oopsnewboobs mijn littekens zien er goed uit, bijna alle korstjes zijn weg en ze zijn niet rood. Ik smeer ze 1 keer per dag in en verschoon de gaasjes. Mijn linker litteken zit nog niet helemaal in de plooi maar rechts nu wel. Rechts is sinds gisteren ook wat gezakt en doet nu een stuk minder pijn. Ik heb online een soft BH topje gekocht die je op mijn profiel foto ziet. Hij geeft niet echt veel support dus heb hem verder niet gedragen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×