Ga naar inhoud
Borsten Forum


Sle

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sle

 1. Heeft er iemand bij dr vanstraelen al eens een borstlift en buikwandcorrectie gelijktijdig laten doen, en wat waren de resultaten. Hebben jullie voor de operatie ook een operatiescreening gehad?
 2. Ik vind onder narcose gaan geen enkel probleem, neem ook nooit een rustgevend pilletje vooraf wat je meestal aangeboden krijgt. Ik zeil dan heerlijk weg En kom op wolken wakker haha. De pijnstilling na een operatie is tegenwoordig heel goed, maak me daarvoor nooit bang. De last die je hebt van te zware borsten is denk ik veel erger dan deze ingreep. Gewoon doen , je bent nog jong en hebt er daarna zoveelplezier van. Het is altijd lastig om iets nieuws aan te gaan, maar wie niet waagt , wie niet wint.
 3. Wil heel graag weten hoe dr dedoncker uit lokeren is ervaren. Zeer veel dank.
 4. Heeft iemand ervaring met dr de Doncker in lokeren en vilvoorde.Lee zoveel negatiefs
 5. Sinds gisteren ben ik lid geworden van dit forum.Vind het wel leuk dat de "aanspreektitel" meiden is terwijl ik 66 ben.Een grijze meid dus, maar zeker geen grijze muis. De reden dat ik het forum opzocht was mijn wens om een borstvergroting cq lift te ondergaan en een gehele buikwandplastiek en vragen heb over de juiste arts. Inmiddels heb ik een gesprek gehad bij de Boerhave kliniek , die ik als zeer prettig en duskundig heb ervaren.Helaas was 9000 euro voor beide operaties voor mij , hoewel dit een redelijke prijs is een te hoge uitgave. Dit laatste maakte dat ik op zoek ging naar een evengoede maar goedkopere optie, wat me deed belanden bij dr Patrick den Doncker in Vilvoorde, belgie. Dit consult is a.s maandag en hoop dat ik er enthousiast over zal zijn. Ik woon in zuid Limburg, de afstand is te doen , maar toch wel een hele rit. Wil erg graag van jullie weten of en welke ervaringen er zijn met deze arts en hoop,dat je dit wil delen met mij. Verder ben ik benieuwd of er net als ik ook oudere dames mee doen in dit forum en hun ervaringen horen. Ben heel benieuwd.
 6. Ik begin maar eens om hier te reageren, dat is tot nog toe het enige wat mij lukt.Zou zelf een topic willen plaatsen , maar weet(nog) niet hoe dat moet, zelfs niet na het lezen van de richtlijnen. Dus zeer onhandig om met dit medium om te gaan. Aanstaande maandag heb ik een consult bij dr Verdonck.Wat is de reden dat jij voor hem gekozen hebt? Hoeveel tijd zat er bij jou tussen consult en behandeling.
 7. Sle

  Voorstelling lotth

  Dag , Ik wil mij graag voorstellen. sinds kort , maar lang gewenst heb ik besloten een borstlift cq vergroting aan te gaan. Daarnaast wil ik ook graag mijnbuik en armen laten liften. Door een schildklier ziekte heb ik zwakke spieren en daardoor naast ouderdom, fors gewichtsverlies ,een huid die door deze items veel te ruim zit. Zoals ik het beschrijf lijkt het een kledingstuk die niet past en zo zou je het ook best kunnen noemen. Heb lang geaarzeld Vanwege mijn leeftijd, maar heb besloten graag oud te willen worden ,maar niet met dit kostuum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...