Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Sle

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Heeft er iemand bij dr vanstraelen al eens een borstlift en buikwandcorrectie gelijktijdig laten doen, en wat waren de resultaten. Hebben jullie voor de operatie ook een operatiescreening gehad?
 2. Ik vind onder narcose gaan geen enkel probleem, neem ook nooit een rustgevend pilletje vooraf wat je meestal aangeboden krijgt. Ik zeil dan heerlijk weg En kom op wolken wakker haha. De pijnstilling na een operatie is tegenwoordig heel goed, maak me daarvoor nooit bang. De last die je hebt van te zware borsten is denk ik veel erger dan deze ingreep. Gewoon doen , je bent nog jong en hebt er daarna zoveelplezier van. Het is altijd lastig om iets nieuws aan te gaan, maar wie niet waagt , wie niet wint.
 3. Kosten BWC en beste adres???

  Wil heel graag weten hoe dr dedoncker uit lokeren is ervaren. Zeer veel dank.
 4. Kosten BWC en beste adres???

  Heeft iemand ervaring met dr de Doncker in lokeren en vilvoorde.Lee zoveel negatiefs
 5. Dr. Verdonck - Sebbin prothese

  Het is gelukt.
 6. Sinds gisteren ben ik lid geworden van dit forum.Vind het wel leuk dat de "aanspreektitel" meiden is terwijl ik 66 ben.Een grijze meid dus, maar zeker geen grijze muis. De reden dat ik het forum opzocht was mijn wens om een borstvergroting cq lift te ondergaan en een gehele buikwandplastiek en vragen heb over de juiste arts. Inmiddels heb ik een gesprek gehad bij de Boerhave kliniek , die ik als zeer prettig en duskundig heb ervaren.Helaas was 9000 euro voor beide operaties voor mij , hoewel dit een redelijke prijs is een te hoge uitgave. Dit laatste maakte dat ik op zoek ging naar een evengoede maar goedkopere optie, wat me deed belanden bij dr Patrick den Doncker in Vilvoorde, belgie. Dit consult is a.s maandag en hoop dat ik er enthousiast over zal zijn. Ik woon in zuid Limburg, de afstand is te doen , maar toch wel een hele rit. Wil erg graag van jullie weten of en welke ervaringen er zijn met deze arts en hoop,dat je dit wil delen met mij. Verder ben ik benieuwd of er net als ik ook oudere dames mee doen in dit forum en hun ervaringen horen. Ben heel benieuwd.
 7. Dr. Verdonck - Sebbin prothese

  Ik begin maar eens om hier te reageren, dat is tot nog toe het enige wat mij lukt.Zou zelf een topic willen plaatsen , maar weet(nog) niet hoe dat moet, zelfs niet na het lezen van de richtlijnen. Dus zeer onhandig om met dit medium om te gaan. Aanstaande maandag heb ik een consult bij dr Verdonck.Wat is de reden dat jij voor hem gekozen hebt? Hoeveel tijd zat er bij jou tussen consult en behandeling.
 8. Voorstelling lotth

  Dag , Ik wil mij graag voorstellen. sinds kort , maar lang gewenst heb ik besloten een borstlift cq vergroting aan te gaan. Daarnaast wil ik ook graag mijnbuik en armen laten liften. Door een schildklier ziekte heb ik zwakke spieren en daardoor naast ouderdom, fors gewichtsverlies ,een huid die door deze items veel te ruim zit. Zoals ik het beschrijf lijkt het een kledingstuk die niet past en zo zou je het ook best kunnen noemen. Heb lang geaarzeld Vanwege mijn leeftijd, maar heb besloten graag oud te willen worden ,maar niet met dit kostuum.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×