Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Jenni95

Leden
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Over Jenni95

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Daar weet ik niets van. Ik heb t via het ziekenhuis laten doen
 2. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Ja dat ze niet zo groot lijken vind ik echt door de sportbh komen, want als die uit is zijn ze al wat groter. Ik denk dat jij wel op een D/E zal uitkomen als ik minder dan jou heb. Truitjes en hempjes kan ik nog niet echt aan alleen loszittende kleding jammer genoeg.
 3. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Ja ik ben ook van eig praktisch plat gekomen. Ja dat wachten is erg frustrerend, maar als je de goedkeuring hebt kan het ook heel snel gaan. Naar mijn ervaring. Mijn voorsituatie was AA ongeveer. En nu zit ik rond C/D. Ja wennen komt vanzelf voor mij en mensen die close staan. Ik heb op het moment alleen een heel verbaasde moeder, zij heeft me gister geholpen mrt douchen en ze heeft de eerste 5 min staan kijken, lachen en zeggen 'kolere die zijn groot' Ikzelf zit bij CZ en als de aanvraag goed gedaan wordt kan je al binnen 4 dagen de goedkeuring hebben.
 4. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Dankje! Ja het gaat erg goed eigenlijk. Sinds vrijdag thuis en vandaag zijn de draines verwijderd. Voel me wel een ongelofelijke pillenslikker met alle medicatie Maar het is wel nog even wennen met 300cc meer, het uitzicht en het gevoel. Maar kan niet wachten tot de 6 weken voorbij zijn, en er normale bh's aankunnen
 5. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Ik heb in het nieuwe jaar mijn goedkeuring gekregen. Dat was halverwege januari en ben nu 5 dagen PO. Bij mij was het ook binnen een paar dagen algoedgekeurd
 6. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Nou er word alleen bij mij aangegeven dat het niet onder medisch specialistische zorg valt. En daarom is de behandeling uitgesloten voor vergoeding. Maar ik wil nu wel heel graag bezwaar aantekenen maar weet niet wat ik moet zeggen of aangeven.
 7. Jenni95

  Vergoeding in 2017?

  Hoii, Ik heb een tijdje meegelezen en de stap gezet om de vergoeding aan te vragen. Nu heb ik de echo gehad en kom ik op links 5 mm en rechts 8 mm. Dus eigenlijk binnen de eisen. Cz heeft nu mijn aanvraag afgekeurd en ik wil natuurlijk bezwaar aantekenen. Alleen weet ik niet hoe ik dit moet doen. Kunnen jullie daarbij helpen misschien, want ik weet echt niet hoe te beginnen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×