Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Jenni95

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Vergoeding in 2017?

  Daar weet ik niets van. Ik heb t via het ziekenhuis laten doen
 2. Vergoeding in 2017?

  Ja dat ze niet zo groot lijken vind ik echt door de sportbh komen, want als die uit is zijn ze al wat groter. Ik denk dat jij wel op een D/E zal uitkomen als ik minder dan jou heb. Truitjes en hempjes kan ik nog niet echt aan alleen loszittende kleding jammer genoeg.
 3. Vergoeding in 2017?

  Ja ik ben ook van eig praktisch plat gekomen. Ja dat wachten is erg frustrerend, maar als je de goedkeuring hebt kan het ook heel snel gaan. Naar mijn ervaring. Mijn voorsituatie was AA ongeveer. En nu zit ik rond C/D. Ja wennen komt vanzelf voor mij en mensen die close staan. Ik heb op het moment alleen een heel verbaasde moeder, zij heeft me gister geholpen mrt douchen en ze heeft de eerste 5 min staan kijken, lachen en zeggen 'kolere die zijn groot' Ikzelf zit bij CZ en als de aanvraag goed gedaan wordt kan je al binnen 4 dagen de goedkeuring hebben.
 4. Vergoeding in 2017?

  Dankje! Ja het gaat erg goed eigenlijk. Sinds vrijdag thuis en vandaag zijn de draines verwijderd. Voel me wel een ongelofelijke pillenslikker met alle medicatie Maar het is wel nog even wennen met 300cc meer, het uitzicht en het gevoel. Maar kan niet wachten tot de 6 weken voorbij zijn, en er normale bh's aankunnen
 5. Vergoeding in 2017?

  Ik heb in het nieuwe jaar mijn goedkeuring gekregen. Dat was halverwege januari en ben nu 5 dagen PO. Bij mij was het ook binnen een paar dagen algoedgekeurd
 6. Vergoeding in 2017?

  Nou er word alleen bij mij aangegeven dat het niet onder medisch specialistische zorg valt. En daarom is de behandeling uitgesloten voor vergoeding. Maar ik wil nu wel heel graag bezwaar aantekenen maar weet niet wat ik moet zeggen of aangeven.
 7. Vergoeding in 2017?

  Hoii, Ik heb een tijdje meegelezen en de stap gezet om de vergoeding aan te vragen. Nu heb ik de echo gehad en kom ik op links 5 mm en rechts 8 mm. Dus eigenlijk binnen de eisen. Cz heeft nu mijn aanvraag afgekeurd en ik wil natuurlijk bezwaar aantekenen. Alleen weet ik niet hoe ik dit moet doen. Kunnen jullie daarbij helpen misschien, want ik weet echt niet hoe te beginnen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×