Liexx

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Liexx

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zwolle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi dames, Het is zover!! 25 september is de grote dag en ik ga naar Laura Moojen. Ze is altijd al mijn eerste keuze geweest maar ik dacht toch: voor de zekerheid verder kijken. Toen dus op consult geweest bij Frans Straten en ik voelde me daar niet op m'n gemak. Ik ging met meer twijfels weg dan helderheid. Ook verliep het consult vrij rommelig en wat gehaast.. Dus toen anderhalve week geleden naar Velthuis geweest en vanaf de eerste stap over de drempel wist ik het: dit past bij mij. De kliniek is netjes en prettig om te zijn, een proffesionele sfeer. Het consult met Laura Moojen en een consulente verliep heel prettig. Ze namen echt de tijd voor me, ik voelde me echt volledig op m'n gemak en ik had gelijk het gevoel: Laura is de juiste persoon voor mij. Ik heb wel eens wat berichtjes gelezen hier op het forum dat ze zakelijk/afstandelijk overkomt, maar dat vond ik absoluut niet het geval. Ik zou het eerder rustig/geruststellend en proffesioneel noemen. Ik zou echt iedereen aanraden om Velthuis kliniek te overwegen en met name Laura Moojen in dit geval dus, echt mijn complimenten! Ik krijg anatomisch en 330 cc dual plane. Kan niet wachtennnnn!
 2. Hoe gaat het nu met je? En mag ik vragen wie jouw pc is? Succes met het verdere herstel! Ik kijk nu al uit naar maandag, tweede consult (wel bij iemand anders..) maar dan lekker weer passen! ☺️
 3. Aahhh wat gaaf zeg! Kan niet wachten tot dat moment!! Dan ben je snel hersteld zeg, hoe verliep dat? En voor welke vorm ben je gegaan?
 4. Klopt, het consult was in Groesbeek en de operatie zal plaats vinden in Bosch en Duin, dit is hun nieuwe operatie locatie. Ik hou je op de hoogte!
 5. Hoiii! Ik ben nu wel heel benieuwd, want denk dat we idd zelfde voor situatie hebben. Ben je voor ronde of anatomische gegaan?
 6. Hallo dames! Na tijden lang achter de schermen meelezen is het dan eindelijk zover; mijn eerste topic want ik kan nu eindelijk mee praten haha! Vandaag ben ik op consult geweest bij dr Frans Straten en ik ging heel openminded die kant op. Ik had wel plaatjes mee die ik mooi vind, maar verder nog geen idee wat betreft vorm van implantaat/cc enzenz. Mijn voorsituatie: 26 jaar, 1.71m, 56kg en cup 70a Wat ik zou willen: volle C, kleine D, zolang het maar bij mijn figuur past en het natuurlijk lijkt. Dr Frans raadde mij aan om voor de ronde prothese te gaan, dual plane en 350cc. Daar was ik een klein beetje van in shock, ik dacht wowww is dat niet TE?? Hij weet het natuurlijk het beste maar ik moest echt heel erg wennen. Heb 300, 325 en 350 cc gepast. 300 is leuk, maar beetje extra kan nog wel. Maar nu de twijfel tussen 325 en 350 cc. Ik vind het zo moeilijk! Ookal is het verschil minimaal, ik vind het heel lastig. Ik heb zeker ruim de tijd genomen om te passen, maar ik weet het echt niet. Vandaar dit topic: zijn er dames met advies? Maandag ga ik nog naar Laura Moojen, ben benieuwd waar zij mee komt! En zijn er evt nog tips voor PC's in noord Nederland? Groetjes!