Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Bobbie88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  128
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

60 Excellent

3 Volgers

Recente profielbezoeken

857 profielweergaven
 1. Bobbie88

  Aantal cc

  Bedoelde geen album. Maar krijg het niet meer aangepast
 2. Bobbie88

  Aantal cc

  Ik heb helaas een album. Mensen die mij niet kennen zien het niet eens haha. Maar je moet doen waar jij jezelf goed bij voelt. Als jij je niet kunt vinden in het advies van de arts zou ik verder kijken.
 3. Bobbie88

  Aantal cc

  Ik ben 1.70 en qua gewicht hetzelfde. Ik had een B en ben voor de 410 gegaan. Super tevreden en geen minuut spijt. Het went zo snel allemaal. Maar ik ga ervan uit dat je chirurg weet wat hij doet. Maar als je twijfelt kun je altijd nog ergens een 2e consult aanvragen.
 4. Bobbie88

  Littekencreme

  Ik zelf heb gesmeerd met bapscarcare (verkrijgbaar bij de apotheek). Geen goedkope maar wel heel fijn. Maar ik zou in deze het advies van je chirurg anders gewoon volgen. Vooral omdat je de crème al hebt.
 5. Bobbie88

  Bh omtrek maat na borstvergroting

  Ik heb een andere omtrek nadat is voor een borstvergroting ben gegaan. Van 80b naar 75f. Maar denk eerder dat ik altijd een verkeerde bh heb gedragen. Na mijn operatie heb ik me laten opmeten. Iets wat ik daarvoor nog nooit had laten doen.
 6. @Melanie24 ik heb anatomisch achter de spier. Mensen die mij niet kennen zien het niet, ook niet in bikini. Als ik op mijn rug lig vallen ze net als voorheen een beetje na de buitenkant. En als ik op mijn zij lig ook. Ze zijn best wel zacht. Alleen als ik op mijn rug lig zijn ze wat harder. Ook met lopen/rennen zit er beweging in. Ik ben van 80B h en m Bh naar 75f gegaan. Ik heb 410cc en oogt als een d. Dus laat je door de cupmaat vooral niet afschrikken
 7. Bobbie88

  Nu slaan de twijfels toe

  @Jo-c laat je niet afschrikken door de cupmaat. Ik ben met 410cc op een 75F uitgekomen. Maar voor het oog een c/d. Ik heb toen gekozen voor druppelvorm omdat ik een natuurlijke borst wilde. Mensen die mij niet kennen zien het niet eens.
 8. @Red72 de arts heeft deze keuze gemaakt. Ik had aangegeven graag een zo natuurlijk mogelijke borst te willen hebben. Daarbij moet je voor de spier voldoende eigen weefsel hebben. Ik ben geopereerd door dokter Malfeyt
 9. Bobbie88

  Wanneer (dure) bh kopen?

  Ik heb met 6 weken 2 bh’s gekocht zodat ik kon wisselen. Tussentijds nog wat gekocht en nu bij 6 maanden weer. Ik zit qua maat eigenlijk nog hetzelfde als bik 6 weken. Maar dit kan bij iedereen anders zijn.
 10. @Red72 ik kan me goed voorstellen dat het met 2 verschillend adviezen lastig is. Als ik het goed heb is rond en achter de spier vergelijkbaar met een anatomisch prothese. Maar niet alle chirurgen plaatsen anatomisch volgens mij. En qua cc, ik zelf heb 410cc anatomisch, achter de spier. Ik ben daarmee van een b naar een F cup gegaan. Echter ziet het niet zo uit.
 11. Ik heb geen album aangemaakt. Maar ik kan je wel zeggen dat ik super tevreden ben. Hou je maar goed aan de regels die je hebt meegekregen en dan gaat het helemaal goedkomen.
 12. Fijn dat alles goed is gegaan en je al blij ermee bent. Die drains zijn vervelend he! Als die dingen eruit zijn voel je je zoveel beter. Eruit halen deed bij mij totaal geen pijn. Ik ben in december geopereerd en heb 410cc druppel.
 13. @Samantha043 hoe is alles gegaan? Ik ben ook bij Malfeyt geweest en ben wel nieuwsgierig.
 14. Bobbie88

  Help! Voel de prothese extreem...

  @Shaar ik zou het even de tijd geven. Je moet er natuurlijk ook nog aan wennen. Wat betreft dat indrukken en dat water gevoel kan misschien aan de soort prothese liggen. Ik heb zelf in het begin soort van bubbeltjes gevoeld in mijn borsten. Maar wellicht goed om je chirurg even te bellen als je je onzeker voelt erdoor.
 15. Bobbie88

  425 cc

  @Jud!th42 ik zou ook kijken wat de breedte van de prothese is. Dat heeft mij toen doen besluiten de 410 te nemen. Die was net wat smaller. Omdat wat je zelf al zegt het in projectie niet heel veel verschil maakt. Maar dat zou ik wel echt met dr chirurg bespreken
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×