Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Bobbie88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  123
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

60 Excellent

2 Volgers

Recente profielbezoeken

789 profielweergaven
 1. @Melanie24 ik heb anatomisch achter de spier. Mensen die mij niet kennen zien het niet, ook niet in bikini. Als ik op mijn rug lig vallen ze net als voorheen een beetje na de buitenkant. En als ik op mijn zij lig ook. Ze zijn best wel zacht. Alleen als ik op mijn rug lig zijn ze wat harder. Ook met lopen/rennen zit er beweging in. Ik ben van 80B h en m Bh naar 75f gegaan. Ik heb 410cc en oogt als een d. Dus laat je door de cupmaat vooral niet afschrikken
 2. Bobbie88

  Nu slaan de twijfels toe

  @Jo-c laat je niet afschrikken door de cupmaat. Ik ben met 410cc op een 75F uitgekomen. Maar voor het oog een c/d. Ik heb toen gekozen voor druppelvorm omdat ik een natuurlijke borst wilde. Mensen die mij niet kennen zien het niet eens.
 3. @Red72 de arts heeft deze keuze gemaakt. Ik had aangegeven graag een zo natuurlijk mogelijke borst te willen hebben. Daarbij moet je voor de spier voldoende eigen weefsel hebben. Ik ben geopereerd door dokter Malfeyt
 4. Bobbie88

  Wanneer (dure) bh kopen?

  Ik heb met 6 weken 2 bh’s gekocht zodat ik kon wisselen. Tussentijds nog wat gekocht en nu bij 6 maanden weer. Ik zit qua maat eigenlijk nog hetzelfde als bik 6 weken. Maar dit kan bij iedereen anders zijn.
 5. @Red72 ik kan me goed voorstellen dat het met 2 verschillend adviezen lastig is. Als ik het goed heb is rond en achter de spier vergelijkbaar met een anatomisch prothese. Maar niet alle chirurgen plaatsen anatomisch volgens mij. En qua cc, ik zelf heb 410cc anatomisch, achter de spier. Ik ben daarmee van een b naar een F cup gegaan. Echter ziet het niet zo uit.
 6. Ik heb geen album aangemaakt. Maar ik kan je wel zeggen dat ik super tevreden ben. Hou je maar goed aan de regels die je hebt meegekregen en dan gaat het helemaal goedkomen.
 7. Fijn dat alles goed is gegaan en je al blij ermee bent. Die drains zijn vervelend he! Als die dingen eruit zijn voel je je zoveel beter. Eruit halen deed bij mij totaal geen pijn. Ik ben in december geopereerd en heb 410cc druppel.
 8. @Samantha043 hoe is alles gegaan? Ik ben ook bij Malfeyt geweest en ben wel nieuwsgierig.
 9. Bobbie88

  Help! Voel de prothese extreem...

  @Shaar ik zou het even de tijd geven. Je moet er natuurlijk ook nog aan wennen. Wat betreft dat indrukken en dat water gevoel kan misschien aan de soort prothese liggen. Ik heb zelf in het begin soort van bubbeltjes gevoeld in mijn borsten. Maar wellicht goed om je chirurg even te bellen als je je onzeker voelt erdoor.
 10. Bobbie88

  425 cc

  @Jud!th42 ik zou ook kijken wat de breedte van de prothese is. Dat heeft mij toen doen besluiten de 410 te nemen. Die was net wat smaller. Omdat wat je zelf al zegt het in projectie niet heel veel verschil maakt. Maar dat zou ik wel echt met dr chirurg bespreken
 11. Bobbie88

  425 cc

  @Jud!th42 ik ben met 410cc van een 80b (verkeerde Omtrek gedragen of h en m valt kleiner) jaar een 75f gegaan. Het ziet uit als een grote c/kleine d
 12. Bobbie88

  Wie gaat er mee op consult?

  @Denca dan kun je prima je vriend meenemen. Belangrijk is wel dat jij de keuze maakt zodat je er geen spijt van krijgt. Drains zijn van die slangetjes wat het wondvocht afvoeren. Veel chirurgen gebruiken dit niet. Echter had ik er een die dit wel deed. Dus overal waar ik heen ging (toilet, keuken etc) droeg ik een tasje met flessen bij. en wat betreft tips, volgens mij heb ik ergens een topic erover voorbij zien komen
 13. Bobbie88

  Wie gaat er mee op consult?

  Ik ben met een vrindin samen gegaan. We gingen beide voor een borstvergroting. Ik heb mijn vriend juist thuis gelaten. Het is mijn keuze en dat wild ik ook graag zo houden. Hij is namelijk een echte borstenman haha. Als hij mee zou gaan dan gok ik dat die zou zeggen: pak een maatje groter. Wat betreft herstel was ik de eerste dagen heel blij met hem. Ik had drains en was dus iets beperkter. Maar na dag 4/5 had ik het prima alleen aangekund. Alleen moet je dan zorgen dat alles op de juiste hoogte staat zodat je er aan komt. Succes alvast met je consult.
 14. @Moontje95 wat vervelend dat je jiet tevreden bent met het resultaat. Ik zelf had mijn borsten ook graag ietsje korter bij elkaar gehad. Maar bij mijn voor situatie stonden ze ook al ver uit elkaar. Dus informeer je heel goed voordat je iets laat doen. Ik het eerder op het forum gelezen dat een vergroting puur een vergroting is van de voor situatie. Zou zonde zijn als je straks alsnog ontevreden bent.
 15. Bobbie88

  Tepels!

  Ik heb in de sportbh fase veel donkere kleren en sjaaltjes gedragen. Of een blazertje. Dan bedenkt het de boel een beetje. En inderdaad wattenschijfjes op de tepels omdat ze gevoelig waren.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×