AJFC81

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About AJFC81

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Oh sorry, ik lees nu pas dat je een berichtje hebt gestuurd. Ik ben nu 8 weken PO en vanochtend voor het eerst weer hardgelopen. Voel me erg goed en ben superblij met het resultaat. Ik vond vd lei een prettige arts. Duidelijk in zijn advies, nuchter, denkt mee met wat je wilt. Over het resultaat kan ik alleen maar supertevreden zijn.
 2. Hoi, zou ik ook mogen kijken. Ik ben 5 weken po en heb hetzelfde denk ik. Wil ook even spieken en vergelijken :-)
 3. Is het ook niet zo dat er bij slechts een paar mensen ALCL is aangetroffen, vervolgens daarvan een paar met prothesen en die allen hadden de meer geruwde variant. Echter.... er is toch de laatste jaren ook veel meer gewerkt met ruwe varianten ivm de andere voordelen? Zo heb ik de Motiva, maar is Natrelle bijvoorbeeld een veel meer gebruikt merk. Dan is de kans toch sowieso statistisch gezien al groter dat het bij bijv een Natrelle zou worden aangetroffen?
 4. Inderdaad denk ik ook niet dat we hier heel ongerust over moeten zijn. Mijn arts (en die anderen ook) zei dat de kans heel erg klein is, echt heel erg klein, maar dat ze ALCL wel als mogelijke complicatie wilden vermelden
 5. Maar dit kan toch ook niet nieuw zijn voor de vrouwen die recent geholpen zijn? Alle 3 artsen waar ik op consult ben geweest hebben dit risico vermeld en zeiden ook dat ze dit moesten vermelden. Ook zeiden ze alle 3 dat er vooral vermoedens waren dat dit bij geruwde prothesen meer voorkwam. Ik moet zeggen dat ik wel om die reden de PC heb gevraagd een ander implantaat dan Allergan die zij normaal gebruiken. Hij kon zich daar goed in vinden.
 6. Hoi, zou ik ook in je album mogen? Ik heb net een paar dagen motiva en ben beetje nieuwsgierig hoe 375 eruit ziet. Alvast bedankt
 7. Even korte update. Gaat eigenlijk erg goed, pijn valt me nu heel erg mee. Ik slaap goed, met het hoofdeind wat omhoog. Ook al ben ik geen rugslaper, dit gaat prima. Er staat nog veel spanning op en ze zitten erg hoog. Dat vind ik absoluut spannend, of ze voldoende gaan hangen en zakken. En ze helen kennelijk ook niet helemaal gelijk, de linker is nog wat strakker, harder en hoger dan de rechter. Zo net even lekker gedoucht, dat was fijn. En daarna gewone kleren aan i.p.v. steeds jogging broek,voel ik me weer beetje meer vrouw ;-) al met al gaat het erg goed dus, ik ben blij
 8. Hoi, herstel gaat goed. Pijn is sinds 11 uur vandaag significant minder. Voel me wel goed. Ik heb niet echt een lift gehad, maar een soort inwendige tepelcorrectie. Ik snap het ook nog niet volledig hoe, maar ga het vast zien als de pleisters eraf gaan. vd Lei gaf aan dat het nog niet veel gedaan wordt, maar hij wilde het bij mij wel graag doen. Ik heb hem daarin de vrije hand gegeven. Het zou eerst dus een donut-verkleining worden waarbij er een ring uit de tepelhof zou worden gesneden. Hij heeft het nu onder de huid samengetrokken tot een kleinere ring. Ben erg benieuwd hoe dat eruit ziet. Pijn doet het niet echt. Als de pleisters er volgende week af mogen zal ik een foto plaatsen. Mijn tepelhoven waren 9cm i.p.v. de gemiddelde 4,5 en licht tubulair wat na de zwangerschap wel minder erg was geworden)
 9. Heel veel succes (van een meelezer met teveel tijd omdat ze gisteren geopereerd is ). Gaat helemaal goedkomen, de pasfoto’s zijn erg mooi, passen juist goed bij je lichaam.
 10. Hoi, na een aantal consulten bij verschillende klinieken toch de knoop maar doorgehakt. Vandaag de rekening betaald dus ik kan geloof ik niet meer terug . Vind het superspannend en eng, zo nerveus voor het resultaat. Ik ben 36 jaar en heb hier 18 jaar over nagedacht... en nu gaat het dus echt gebeuren. Bij dr. vd Lei, ik kan niet zoveel reviews over hem vinden, maar zijn CV vind ik wel indrukwekkend. Ik heb gekozen voor 340cc Motiva dual plane. Ze voeren eigenlijk bij Bergman de Natrelle, maar ik heb bij deze implantaten een beter gevoel. Dus die wilden ze wel voor me bestellen. Iemand bekend met de arts? Ik zal binnenkort even een album aanmaken, even uitvogelen hoe.
 11. Ik heb bij 2 verschillende klinieken een consult gehad en nu ben ik erg in de war. Ik voelde me bij beide prettig, al waren ook de consulten erg verschillend. Het verwarrende is echter dat de adviezen van de beide pc’s volledig haaks op elkaar staan. Hoe moet ik nou weten/kiezen wat juist is? Voorsituatie: heel licht tubulaire borsten met erg grote tepelhof (7cm). Door een zwangerschap is het tubulaire ietwat opgeheven doordat de onderkant van borst opgerekt is geweest en dus natuurlijker is gaan lijken. consult bij boerhaave: dr. Vd Kar adviseert mentor anatomisch voor de spier geplaatst. Geen tepeholfverkleining nodig, misschien na een jaar nog. Ik had ook aangegeven dat ik dan bang was dat ik dan nog steeds een hoedje/dopje, maar hij vond dat dat wel strak genoeg getrokken werd. Consult bij Bloemingdael: dr. Huikeshoven adviseert motiva rond achter de spier met tepelhofverkleining. Sterker nog, hij gaf aan eigenlijk zonder tepelhofverkleining geen goed gevoel te hebben bij een behandeling. Hij is er gerust op dat de motiva voldoende anatomische uitstraling zal geven. Ik vind bovenstaande dus zo verwarrend... ik moet eerlijk zeggen dat het advies boerhaave me aansprak omdat ik dat wilde horen (zo weinig mogelijk pijn, anatomisch). Maar ik vond huikeshoven zijn theoretische uitleg veel duidelijker en klonk logischer. Iemand hier een mening over dergelijke adviezen, de prothese-typen, de plaatsingswijzen, de artsen?
 12. Goedenavond, Even voorstellen dan maar. Ik ben een 36-jarige vrouw, 1,81 en 75 kilo. Van jongs af aan heb ik al prijs het idee gehad dat er iets niet klopte aan mijn borsten. Ik zei toen ook altijd tegen mijn moeder: ik vind klein niet erg, maar de vorm klopt niet... Zelfs 18 jaar geleden op de eerste internet-pc thuis een folder opgevraagd over borstvergroting. Uiteindelijk nooit aangedurfd. Na vele jaren en af en toe weer een internet zoektocht kwam ik erachter dat ik mild tubulaire borsten heb. Waarschijnlijk VI of VII. Na een zwangerschap in 2012 zijn ze wat van vorm veranderd en voel ik me er ietwat minder onzeker door. En toch begint het nu na al die jaren weer te kriebelen. Zal ik dan toch maar eens doorzetten? Ik baal als ik bikini's of lingerie koop dat het nooit echt leuk zit, ik voel me niet prettig in de sauna. Ik hoop hier informatie en ervaringen te vinden over een borstvergroting bij tubulaire borsten.