Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Mamma33

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mamma33

  Honeybee070 : 1 augustus 2017 : Dr. Bakker : Boerhaave

  Hoi hoi Ik lees hier dat jullie naar de boerhaave in Amsterdam zijn geweest. Ik wil zelf hier ook een afspraak maken voor een consult voor een mommy makeover. Ik lees gelukkig alleen maar goede ervaringen. Ik wil daar ook vragen naar de mogelijkheden over de gespreide betaling. Ik vind het een hoop geld om in 1 keer uit te geven... Hoe hebben jullie dit gedaan als ik vragen mag? En wat zijn jullie totale kosten geweest? Ik ga hopelijk voor een mommy makeover met een grote buikwandcorrectie en een borst vergroting! Mijn buik spieren hebben het zwaar gehad, ik heb een flinke diastase. En mijn borsten mogen een flink stuk groter, ik had al niet heel veel (kleine b cup) maar het is nu leeg en de vorm is er helemaal uit! Ik lees al maanden alle ervaringen, voordelen, nadelen, behandelmethoden etc... en ik wil nu dus echt een afspraak gaan maken! En hoe zat/zit het met de wachttijden? Ik hoor graag van jullie! Groetjes
 2. Mamma33

  Veel vragen aan anderen

  Hoi.. Nee ik ben nog niet op consult geweest, ik heb 1x gebeld maar terwijl ik aan het bellen was merkte ik dat ik nog niet zover was om een afspraak te maken, het ging me iets te snel! Ik wil dingen graag eerst voor mezelf op een rijtje hebben. Ik heb ook gedacht om niet alles in 1 x te laten doen. Het klinkt logisch wat je zegt! Ik zal ook zeker bij meerdere klinieken langs gaan hoor! Tot er 1 is waar ik me prettig bij voel. Ik merk wel dat ik het prettig vind om te horen/lezen wat de ervaringen en beweegredenen van anderen zijn...
 3. Mamma33

  Veel vragen aan anderen

  Ik heb gesproken met mijn verzekering. En er is een bedrag van €2500 Wat ik vergoed kan krijgen vanuit mijn aanvullende verzekering. Deze regels zijn minder streng dan die van de vergoeding vanuit de basis verzekering. Maar er zitten wel regels aan.
 4. Mamma33

  Veel vragen aan anderen

  Hoi hoi. Ik heb je verhaal idd gelezen. Wat een pech! Ik wil eigenlijk mijn BMI nog ietsjes lager hebben voordat ik op consult ga. Ik schommelde de laatste tijd een beetje in gewicht.. Maar heb mij ook laten vertellen dat het beter voor je herstel is als je BMI zo gezond mogelijk is. Dus ik heb mij voorgenomen om een afspraak te maken zodra ik op mijn streef BMI zit. Wat waren jou totale kosten als ik vragen mag. (Misschien heb ik het wel gelezen, maar heb zoveel gelezen dat ik het even niet meer weet) Ik heb een kans om een deel vergoed te krijgen vanuit mijn aanvullende verzekering, maar daar ga ik in eerste instantie niet vanuit. Groetjes..
 5. Mamma33

  Veel vragen aan anderen

  Bedankt voor je reactie. Ik zie idd oom veel nadelen hoor, littekens, herstel enz... Ik sport minimaal 3 x in de week max 5x per week. Ik heb ook een behoorlijke diastase overgehouden na de derde zwangerschap, mijn buikspieren zitten meer opzij dan van voren... haha Dus ik kan me suf trainen aan mijn buikspieren maar dat komt nooit meer goed. Ik zou dus in eerste instantie meer voor de bwc gaan dan voor de borsten. Maar ik denk dan ook weer dat ik er misschien later spijt van krijg als ik me borsten niet tegelijk laat doen. En dan heb ik 2x een operatie met alle risico's die daar bij komen. Dus het is heel veel wikken en wegen steeds... Voorlopig gaat het verder afvallen niet zo heel erg hard op dit moment... maar we gaan door...! Fijn om andere hun verhaal te lezen!
 6. Mamma33

  Veel vragen aan anderen

  Hoi. Ik ben een moeder van 3 kids. De jongste is nu 3.5 jaar. Ik ben zelf 33 jaar. Al enige tijd denk ik serieus na over een buikwandcorrectie/mommy make over.. Ik ben nooit heel slank geweest, maar gezond stevig zeg maar... Maar na de 3de zwangerschap... Ja... het wil er maar niet meer vanaf, en die buik ziet er nu nog 7 maanden zwanger uit. Ik sport 3 a 4 x per week, let op me eten (Zonder mezelf uit te hongeren). Maar die buik... Ja die blijft! Vreselijk vind ik het... Vandaag dat ik een bwc overweeg. En wellicht ook me borsten laten vergroten, ik had al niet veel... een kleine B cup, maar nu is alle vorm en stevigheid er ook nog uit! Ik heb al zo veel gelezen erover, heeeel veel voor en na foto's bekeken. Ik ben best realistisch, ik zal geen maatje 36 krijgen, en dat ik de rest van me leven littekens zal hebben, ja dat heb ik er zeker voor over! Mijn enige angst is dat als ik daadwerkelijk een afspraak maak met een pc, dat die me weer naar huis stuurt met de opdracht om eerst maar nog meer af te vallen! Ik ben (maar) 1.66 en weeg best veel... maar hoe hard ik ook me best doe, er gaat gewoon niet meer van af! ik sport al een half jaar 3 tot 4 x per week en leef gezond... Nu ben ik benieuwd naar anderen, hoe lang en zwaar waren jullie voor een bwc/ mommy make over. Je leest overal dat je een gezonde BMI moet hebben voordat ze je willen opereren... Dit is het enige wat mij tegenhoud om een eerste afspraak te maken. En ik weet wel dat iedereen verschillend is, maar ik lees graag het verhaal van anderen! Ik hoop op veel opbeurende reacties Groetjes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×