Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Boobelientje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  62
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

52 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

341 profielweergaven
 1. Hi! Ik ben nu tweeënhalve week PO en de draadjes zijn er uit. Het litteken is erg klein en boobies worden elke dag wat zachter. Ik heb geen pijn meer, maar sta wel elke ochtend op met stramme spieren. Ik voeg een fotootje toe Liefs, B.
 2. @Auks @LaNra89 @JadeJJ ik heb jullie ook toegang gegeven ik zal er straks nog nieuwe uploaden.
 3. Twijfels over PC Verdonck!

  @_Luiz ik ben 9 dagen PO en kreeg 350cc achter de spier bij Dr. Verdonck. Ik ben zelf ook heel tevreden met hem als dokter. Als je een tweede consult bij hem plant zou ik open kaart spelen en zeggen dat je een aantal slechte verhalen hebt gelezen en wat je bezorgdheid daarrond is. Bij mij was Verdonck heel duidelijk en eerlijk wat betreft de risico's. Mijn borsten waren niet gelijk en zouden dat ook niet worden, dat wist ik op voorhand. Hij zei me ook dat ik een dunne huid heb, maar dat wist ik al. Veel succes met je zoektocht! Liefs, B.
 4. Hi @La. Dat wordt aangeraden, maar bij mij kwam het verband los zitten en de witte sticker bovenaan loste ook, dus in samenspraak met Dr. Verdonck mocht ik iets vroeger de sportbh aantrekken. Ik heb het gevoel dat ze nu beter ondersteund worden. Liefs, B. @prix ik voeg je toe!
 5. @Vae @La. Ik heb fotootjes genomen en jullie toegang gegeven tot m'n album. De kwaliteit is niet zo super, maar dan heb je al een idee
 6. @Desi3 Ik zet er binnenkort foto's op en dan voeg ik je toe! De mijne zijn nog erg hard en puntig. Ben net even gaan spieken en ik vind die van jou echt heeeel mooi. Echt waar. Maar alles is smaak, je moet er gewoon zelf helemaal blij mee zijn!
 7. Begrijp ik helemaal, je wil dat het goed is he. Niet meer dan normaal Ik werd vrijdag geopereerd en kreeg 350cc van mentor, high profile cohesive 1 achter de spier. Ik vind ze nu aan de grote kant, maar ik probeer het los te laten en geduld uit te oefenen. Moeilijk!
 8. @Desi3 Wat vervelend voor je dat de maat momenteel niet is wat je had gehoopt! Mag ik een kijkje nemen in je album?
 9. @La. Slapen lukt best! Niet plat, maar half rechtop lukt het om 4 uurtjes aaneengesloten te slapen. Dan neem ik een nieuwe pijnstiller en lukt het opnieuw voor 4 uurtjes. De tweede dag PO vond ik het pittigst qua pijn. Vandaag is het dag 3 en is het weer onder controle. X
 10. @La. Ja, daar ben ik ook blij om! Hierbij alvast een foto meer kan ik je de eerste dagen jammer genoeg niet laten zien. Enerzijds is het vervelend dat je door de band niet kan spieken, anderzijds is het wel fijn dat alles netjes en veilig zit ingepakt. Ik houd je in elk geval op de hoogte en trek foto's als het verband er af gaat!
 11. Klopt @La. Sorry, beginnersfoutje! Na een half uurtje wachten in de wachtzaal van de Belgian Breast Clinic kwam een lieve verpleegster me ophalen. Ik mocht me uitkleden en m'n kleren in een lockertje stoppen. Toen werden er nog een aantal foto's genomen en daarna mocht ik onder een heerlijk zacht roze fleeceje gaan liggen. Toen werd het infuus geprikt. Even later kwam Dr. Verdonck aftekenen en wat uitleg geven. Hij vroeg me of ik nog vragen had en stelde me meteen gerust. Het is een schat! Iets daarna werd ik opgehaald om naar de OK te gaan. Ook daar niets dan vriendelijke gezichten. Omdat ik bang was voor de anesthesie (in het verleden niet zo best op gereageerd) nam de anesthesite haar tijd om alles pikfijn uit te leggen en me op m'n gemak te stellen. Ik kreeg een lekkere slaapcocktail, zag wat bolletjes bewegen op het plafond en weg was ik! Heerlijk, zonder problemen. In de uitslaapkamer was ik niet meteen klaarwakker. Na voor m'n gevoel een kwartiertje ging het om recht te staan en werd ik terug naar m'n liefje gereden in de rolstoel. Ik weet niet meer hoe ik m'n kleren weer aan heb gekregen. De autorit viel wel mee. Thuis nam ik een Ibuprofen tijdens het eten en sindsdien gaat het redelijk goed! Het voelt allemaal beurs en erg gespannen, maar de pijn is te dragen. Ik kijk er naar uit om ze te mogen bewonderen binnen twee weken! Ik ben blij met het volume dat ik nu voel (350cc) en ben ondanks de pijn ontzettend blij dat ik de stap gewaagd heb!
 12. Ow zo fijn dat je snel geholpen kan worden! De tijd vliegt, voor je het weet is het zover ;-) Ik ben morgen aan de beurt bij dr Verdonck. Spanneeund!
 13. Hihi ik heb net hetzelfde! Ik wou eerst max 300cc maar Verdonck zei dat ik best groter kan gaan omdat het in verhouding zal zijn met de rest van mijn lichaam en er zeker niet fake uit zal gaan zien. Ik had een B'tje voor ik borstvoeding gaf, en nu een AA. En morgen een mooie C/D hopelijk Ik onthoud 31/01 alvast, nog even aftellen!
 14. @La. Thx!! Als de operatie achter de rug is voeg ik je toe aan mijn album, dan kan je alvast een kijkje nemen. Wat is jouw voorsituatie? Ik vind het zooooo spannend! Nog maar 1 nachtje
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×