Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Boobelientje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

52 Excellent

3 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

437 profielweergaven
 1. Hi, Ik heb 8 maanden geleden een BV laten doen bij Dr. Verdonck. Alles is prima verlopen en ik ben erg blij met het resultaat. Vannacht werd ik opeens wakker van pijn aan mijn rechterborst. Die is plaatselijk, bovenaan erg hard opeens, ter grote van een muntstuk. Het is zelfs een beetje rood aan de buitenkant. Ik kan pas op 11/09 op controle. Kan dit overmatig kapselvorming zijn? Of kan het dat de prothese is verschoven en het daardoor zo raar voelt en de spier hard is? Mijn prothese zit achter de spier. Ik maak me zorgen... Liefs, B.
 2. Hi! Ik ben nu tweeënhalve week PO en de draadjes zijn er uit. Het litteken is erg klein en boobies worden elke dag wat zachter. Ik heb geen pijn meer, maar sta wel elke ochtend op met stramme spieren. Ik voeg een fotootje toe Liefs, B.
 3. @Auks @LaNra89 @JadeJJ ik heb jullie ook toegang gegeven ik zal er straks nog nieuwe uploaden.
 4. Boobelientje

  Twijfels over PC Verdonck!

  @_Luiz ik ben 9 dagen PO en kreeg 350cc achter de spier bij Dr. Verdonck. Ik ben zelf ook heel tevreden met hem als dokter. Als je een tweede consult bij hem plant zou ik open kaart spelen en zeggen dat je een aantal slechte verhalen hebt gelezen en wat je bezorgdheid daarrond is. Bij mij was Verdonck heel duidelijk en eerlijk wat betreft de risico's. Mijn borsten waren niet gelijk en zouden dat ook niet worden, dat wist ik op voorhand. Hij zei me ook dat ik een dunne huid heb, maar dat wist ik al. Veel succes met je zoektocht! Liefs, B.
 5. Hi @La. Dat wordt aangeraden, maar bij mij kwam het verband los zitten en de witte sticker bovenaan loste ook, dus in samenspraak met Dr. Verdonck mocht ik iets vroeger de sportbh aantrekken. Ik heb het gevoel dat ze nu beter ondersteund worden. Liefs, B. @prix ik voeg je toe!
 6. @Vae @La. Ik heb fotootjes genomen en jullie toegang gegeven tot m'n album. De kwaliteit is niet zo super, maar dan heb je al een idee
 7. @Desi3 Ik zet er binnenkort foto's op en dan voeg ik je toe! De mijne zijn nog erg hard en puntig. Ben net even gaan spieken en ik vind die van jou echt heeeel mooi. Echt waar. Maar alles is smaak, je moet er gewoon zelf helemaal blij mee zijn!
 8. Begrijp ik helemaal, je wil dat het goed is he. Niet meer dan normaal Ik werd vrijdag geopereerd en kreeg 350cc van mentor, high profile cohesive 1 achter de spier. Ik vind ze nu aan de grote kant, maar ik probeer het los te laten en geduld uit te oefenen. Moeilijk!
 9. @Desi3 Wat vervelend voor je dat de maat momenteel niet is wat je had gehoopt! Mag ik een kijkje nemen in je album?
 10. @La. Slapen lukt best! Niet plat, maar half rechtop lukt het om 4 uurtjes aaneengesloten te slapen. Dan neem ik een nieuwe pijnstiller en lukt het opnieuw voor 4 uurtjes. De tweede dag PO vond ik het pittigst qua pijn. Vandaag is het dag 3 en is het weer onder controle. X
 11. @La. Ja, daar ben ik ook blij om! Hierbij alvast een foto meer kan ik je de eerste dagen jammer genoeg niet laten zien. Enerzijds is het vervelend dat je door de band niet kan spieken, anderzijds is het wel fijn dat alles netjes en veilig zit ingepakt. Ik houd je in elk geval op de hoogte en trek foto's als het verband er af gaat!
 12. Klopt @La. Sorry, beginnersfoutje! Na een half uurtje wachten in de wachtzaal van de Belgian Breast Clinic kwam een lieve verpleegster me ophalen. Ik mocht me uitkleden en m'n kleren in een lockertje stoppen. Toen werden er nog een aantal foto's genomen en daarna mocht ik onder een heerlijk zacht roze fleeceje gaan liggen. Toen werd het infuus geprikt. Even later kwam Dr. Verdonck aftekenen en wat uitleg geven. Hij vroeg me of ik nog vragen had en stelde me meteen gerust. Het is een schat! Iets daarna werd ik opgehaald om naar de OK te gaan. Ook daar niets dan vriendelijke gezichten. Omdat ik bang was voor de anesthesie (in het verleden niet zo best op gereageerd) nam de anesthesite haar tijd om alles pikfijn uit te leggen en me op m'n gemak te stellen. Ik kreeg een lekkere slaapcocktail, zag wat bolletjes bewegen op het plafond en weg was ik! Heerlijk, zonder problemen. In de uitslaapkamer was ik niet meteen klaarwakker. Na voor m'n gevoel een kwartiertje ging het om recht te staan en werd ik terug naar m'n liefje gereden in de rolstoel. Ik weet niet meer hoe ik m'n kleren weer aan heb gekregen. De autorit viel wel mee. Thuis nam ik een Ibuprofen tijdens het eten en sindsdien gaat het redelijk goed! Het voelt allemaal beurs en erg gespannen, maar de pijn is te dragen. Ik kijk er naar uit om ze te mogen bewonderen binnen twee weken! Ik ben blij met het volume dat ik nu voel (350cc) en ben ondanks de pijn ontzettend blij dat ik de stap gewaagd heb!
 13. Ow zo fijn dat je snel geholpen kan worden! De tijd vliegt, voor je het weet is het zover ;-) Ik ben morgen aan de beurt bij dr Verdonck. Spanneeund!
 14. Hihi ik heb net hetzelfde! Ik wou eerst max 300cc maar Verdonck zei dat ik best groter kan gaan omdat het in verhouding zal zijn met de rest van mijn lichaam en er zeker niet fake uit zal gaan zien. Ik had een B'tje voor ik borstvoeding gaf, en nu een AA. En morgen een mooie C/D hopelijk Ik onthoud 31/01 alvast, nog even aftellen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×