Edvv

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Edvv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ik ook, had me er ook iets helemaal anders bij voorgesteld. Ik heb je toegang gegeven tot mijn album. Intussen 4 weken PO. Groetjes
 2. @Debsje hallo Debsje, ik lees je verhaal en heb hetzelfde gevoel. Ook naar 75D gegaan maar vind het er ook nogal klein uitzien. Eveneens bij Dr Verdonck. 3 weken PO nu. Ik stelde me er iets anders bij voor. Maar toch heel blij dat het er natuurlijk uitziet, want dat primeert, toch? mag ik eens kijken naar je foto’s?
 3. Nu gaat alles goed, bijna 14 dagen geleden. De eerste week veel last gehad. Vandaag mag het verband eraf en worden de draadjes doorgeknipt! Zo benieuwd... :-)
 4. Op 20/10 afspraak om 12u30 bij Dr Verdonck met B-cup. Drie uur later, om 15u30 buiten met een D-cup. Alles vlotjes verlopen dus... Eerste dagen veel spierpijn en amper geslapen, vanaf dag drie veel last aan m’n rug. Elke dag gaat beter en ben heel benieuwd naar het resultaat.
 5. Op 20/10 bij Dr Verdonck binnen om 12u30 met volle B-cup. Drie uur later, om 15u30 naar buiten met D-cup. Vlotjes verlopen dus... :-) Gekozen voor 275cc Motiva. Heel benieuwd naar het resultaat nu maar heb nog blauw verband tot nu donderdag. @Nicoline_W mag ik ook eens kijken naar het resultaat?
 6. Ik ben vorige week bij Dr Verdonck geweest voor een borstvergroting. Ik had een 85B en wou een D-cup. Dr Verdonck stelde 250cc (zou C-cup worden) of 300 cc (zou volle D worden) voor. Ik heb gekozen voor de tussenoplossing 275cc. Ik zou zeker niet kleiner gaan want ik heb ook al veel gehoord dat het kleiner uitvalt dan verwacht. Een D-cup is echt niet zo groot als we zouden denken. Momenteel nog helemaal ingepakt in verband, dus kan nog niet kijken naar het resultaat. Succes met je keuze.
 7. En tevreden van het resultaat? Ik kan echt niet wachten. Geen idee of je al mag smeren. Denk dat je best eens belt morgen om te vragen of je mag beginnen.
 8. Momenteel nog veel last van mijn rug, de pijn in de borsten valt mee, alleen nog pijn onderaan mijn borst als ik rechtsta. Heb woensdag voor het eerst met de auto gereden maar dat was geen goed idee, vandaag opnieuw en het ging beter. Bij mij is mijn verband ook heel erg vervelend, het snijdt onder mijn oksels en de borstband staat ook nog steeds stevig gespannen. Zal blij zijn als het verband er af mag, normaal komende donderdag afspraak voor draadjes weg te knippen. Ik lees dat jij je verband al hebt weggehaald? En? Veel beter nu?
 9. Ik was er ook vrijdag 20/10, operatie was om 13u30. Jullie verhalen zijn zo herkenbaar. Dat stelt me gerust. Ook heel veel pijn aan mijn rug. Vandaag gestopt met pijnstillers. Succes nog dames!