lunap

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

2 Followers

About lunap

 • Birthday 03/14/1983

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Rocker leuk om je verslag te lezen! hier ook binnekort mijn (.)(.) van Straten. Zou ik ook je foto's mogen zien?
 2. @neen004 beetje laat maar mag ik je prive album zien? 22 mei wordt ik geholpen 390-425 door van Straten .
 3. spannend hoor! hier straks ook van Straten (.)(.) weekje later, 22 mei.
 4. Jaaaaaaaa, na zoveel jaar hier gezellig meelezen en dromen mag ik ook eindelijk na de ' operatie verslagen ' forum verhuizen! 22 mei is de big Day. 390-425 cc rond door van Straten. Zo spannend maar oh zo happy. @Desert-Rose, wil je mij verhuizen?
 5. dag dames, volgende week heb ik samen met mijn zus een consult in Veldhoven. Nu las ik op hun site dat de operatie plaats vind in Amstelveen? Weet iemand als dit dan in Kliniek Amstelveen is en zoja hebben deze twee dan dezelfde tarieven? iemand ervaring met Veldhoven of rechtstreeks met Amstelveen?
 6. Even voor de duidelijkheid dames. Ja ik ben al lang lid maar het leven valt niet te plannen jammer genoeg. De kwamen dingen tussendoor waardoor mijn bv telkens op de lange baan belanden. Dus dat ik gewacht hebt hebt totaal niks mee te maken dat in bang ben of twijfels. Misschien klein beetje maar mijn gedachten nu is dat ' vandaag ' leef. Ik hoop toch echt dat ik straks 2017 afsluit met twee mooie aanwinsten.
 7. Ooh wat zal uw blij zijn zeg! Zien er super uit. Hier maandag consult bij Van Straten. Vind lastig te bepalen wat juiste tijdstip is met de kinderen.
 8. Ooh waagt spannend meid! Nog even een je hebt je nieuwe aanwinst.
 9. Lol nee hoor maar dingen liep anders dan gepland in het leven. Wilde eerst gezin compleet en dat duurde wat langer dan verwacht. Nu eindelijk tijd voor (.)(.) volgende week consult bij Van Straten!
 10. Thanks! Ik weet dat dual plane anders is als achter de spier. Alleen op Facebook werd gezegd dat als een chirurg het tegenwoordig over achter de spier heeft hij eigenlijk dual plane bedoeld. Dus dat ze voor dual plane, ook wel de benaming achter de spier gebruiken. Weet je als dat klopt?
 11. Ik kan het heel goed voorstellen. Zelf heb ik ook anorexia gehad met opnames. Ben inmiddels getrouwd maar ik vond het in begin ook lastig om mezelf bloot te tonen ivm onzekerheid over rondingen en het missen van borsten ( altijd kleine aa gehad) had ik de middelen gehad dan had ik op die leeftijd zeker een bv gedaan. Mijn man heb ik pas op 27 leren kennen namelijk.