Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Hazel5

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. @best_boobie ik las op het forum dat jezelf ook een verkleining gehad hebt. Mag ik je vragen bij wie je dat gedaan hebt? Je mag me ook privé sturen. Ik ben nog wat nieuw hier op het forum en weet nog niet precies hoe het hier gaat. Alvast bedankt!
 2. leiner gaan dan wat ik nu heb is ook nog niet zo makkelijk. Over Vier maanden weer terug en ben me nu dus wat aan het oriënteren mbt de mogelijkheden. Ik vind het zo lastig want ik wil liever geen nieuwe operatie maar het zit me echt niet lekker.
 3. Hoi dames! Ik lees ook even mee met jullie en wat fijn om te lezen (hoe lastig ook) dat er ook anderen zijn die met dezelfde issues dealen. Ik heb afgelopen mei een prothesewissel gehad in het Maxima bij dr. Van Tits. Passen was vrij lastig omdat ik al prothesen had dus ik vertelde wat mijn wensen waren; in ieder geval niet groter dan ik had. Mijn eerste bv was inmiddels al 19 jaar geleden, mcghan 310 cc. Samen met dr van Tits besloten om ze te vervangen door Mentor 315 cc. Kort na de operatie dacht ik al; huh deze zijn veel groter! Uiteraard mijn gevoel en gedachten hierover uitgesproken naar dr. Van Tits en we zouden het voorlopig even aankijken. De periode erna is mijn gevoel er helaas niet anders op geworden, ik vind ze echt te groot en dan met name te breed. Ze zitten me letterlijk in de weg zeker met sporten. Ik herken mijn eigen borsten niet lijkt het wel. Kort voor mijn controle afspraak ( drie maanden ) kreeg ik een brief dat dr. Van Tits helaas was overleden op vakantie wat natuurlijk verschrikkelijk is, ik vond het zo'n fijne arts en had ook niet zomaar voor hem gekozen. Zijn vervanger las in mijn dossier dat we het er destijds over gehad hadden en ik zei dat het dus niet veranderd was! Hij vond ze prachtig en eerlijk dat zijn ze ook echt maar daar gaat het eigenlijk dus niet om. Een nieuwe operatie zou voorlopig nog niet aan orde zijn en kleiner gaan dan wat ik nu heb is ook nog niet zo makkelijk. Over Vier maanden weer terug en ben me nu dus wat aan het oriënteren mbt de mogelijkheden. Ik vind het zo lastig want ik wil liever geen nieuwe operatie maar het zit me echt niet lekker.
 4. Hoi dames! Ik lees ook even mee met jullie en wat fijn om te lezen (hoe lastig ook) dat er ook anderen zijn die met dezelfde issues dealen. Ik heb afgelopen mei een prothesewissel gehad in het Maxima bij dr. Van Tits. Passen was vrij lastig omdat ik al prothesen had dus ik vertelde wat mijn wensen waren; in ieder geval niet groter dan ik had. Mijn eerste bv was inmiddels al 19 jaar geleden, mcghan 310 cc. Samen met dr van Tits besloten om ze te vervangen door Mentor 315 cc. Kort na de operatie dacht ik al; huh deze zijn veel groter! Uiteraard mijn gevoel en gedachten hierover uitgesproken naar dr. Van Tits en we zouden het voorlopig even aankijken. De periode erna is mijn gevoel er helaas niet anders op geworden, ik vind ze echt te groot en dan met name te breed. Ze zitten me letterlijk in de weg zeker met sporten. Ik herken mijn eigen borsten niet lijkt het wel. Kort voor mijn controle afspraak ( drie maanden ) kreeg ik een brief dat dr. Van Tits helaas was overleden op vakantie wat natuurlijk verschrikkelijk is, ik vond het zo'n fijne arts en had ook niet zomaar voor hem gekozen. Zijn vervanger las in mijn dossier dat we het er destijds over gehad hadden en ik zei dat het dus niet veranderd was! Hij vond ze prachtig en eerlijk dat zijn ze ook echt maar daar gaat het eigenlijk dus niet om. Een nieuwe operatie zou voorlopig nog niet aan orde zijn en kleiner gaan dan wat ik nu heb is ook nog niet zo makkelijk. Over Vier maanden weer terug en ben me nu dus wat aan het oriënteren mbt de mogelijkheden. Ik vind het zo lastig want ik wil liever geen nieuwe operatie maar het zit me echt niet lekker.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×