• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Raquelreed

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

21 Excellent

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 1. Eerste Bh na 6 weken herstel

  Hi allemaal, Binnekort is het zover en mag ik eindelijk met plezier gaan kijken/shoppen voor nieuwe bh's, ik kan niet wachten! Ik vroeg me af welk model en merk Bh jullie als eerste hadden gekocht na het herstel en wat jullie het prettigst vonden zitten? Zijn er specifieke modellen of merken aan te raden? En weet iemand of je ook al gewone (niet voorgevormde) badpakken en bikini's mag dragen? Ik had namelijk al een leuke badpak gezien in de sale van Moschino maar hier zit verder weinig model en steun in voor de boobies.
 2. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  @Sophiee bedankt voor je reactie! Zo kan het inderdaad ook! haha ja het verbaast me hoe handig ik al ben geworden met bepaalde dingen bij gebrek aan beter haha en ik reken ook tegenwoordig overal extra tijd voor. Hoelang ben jij al po? dankjewel en jij ook nog succes! Xx
 3. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  @Ilseb super! Heel erg bedankt voor deze gouden tip! Ik ga er gelijk een bestellen en ben ook wezen kijken voor een lager eetstoeltje! Voel me gelijk opgelucht dat het ook op deze manier kan! Maakte me er toch een beetje druk om, wil natuurlijk zo goed mogelijk herstellen en zo min mogelijk hoeven tillen.
 4. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  @Ilseb oh nooit geweten dat zulke bedjes bestonden! Ik heb gelijk gekeken op internet maar kon het niet vinden, zou je misschien een merk naam of linkje hiervan kunnen sturen? ja vooral zo veel mogelijk gebruik maken van de hulp die je hebt! mijn man zal na 3,5 week helaas weer aan het werk moeten maar kan hem nog wel elke ochtend uit het bedje halen en savonds zal hij het gelukkig ook weer van mij overnemen. fijn dat je ook een laag tafeltje met stoeltje hebt, scheelt een hoop!
 5. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  @Karen1989 oh wel erg fijn dat het op deze manier kan doordat je kindje wat zelfstandiger is. Achteraf denk ik wel van misschien had ik wat langer moeten wachten, maar ik had het verder allemaal goed geregeld alleen de pech dat mijn moeder in dezelfde periode haar arm gebroken heeft anders had ik 6 weken hulp gehad en volledig kunnen herstellen. hopelijk lukt het morgen met het autostoeltje, zou ideaal zijn als het op deze manier kan! het is inderdaad erg lastig misschien zelfs het moeilijkste van het herstel dat het niet mag, maar probeer me er zoveel mogelijk aan te houden. Het is maar tijdelijk gelukkig maar merk wel dat ons kindje zich nu meer naar de vader toetrekt hierdoor.
 6. Hi lieve dames, Ik ben een jonge moeder van 23 jaar met een zoontje van een jaar jong. 19 december was het dan zo ver en heb ik van dr Peters prachtig geplaatste 450cc dual plane borsten gekregen hihi. De operatie en het herstel is erg voorspoedig gegaan en ik ben zeer tevreden met hoe professioneel en goed alles verlopen is en het resultaat tot nu toe. Gisteren zijn de hechtingen er uit gehaald en ook dat zag er al heel mooi en rustig uit. Ons is door de praktijk (Diana Gabriels) en de pc geadviseerd 6 weken niet zwaar te tillen, de armen niet boven schouderhoogte te houden etc. Hier hadden we dan ook erg rekening mee gehouden voor de operatie en heeft mijn vriend 3,5 week vrij kunnen nemen om voor ons te zorgen met de gedachte dat mijn moeder de overige 3 weken in huis zou komen helpen. Nu is het zo dat mijn moeder helaas haar arm gebroken heeft en in het gips zit en hierdoor voorlopig niet in staat is te komen helpen en zij ook 6 weken moet herstellen. Op consult is verteld dat het dus de eerste 6 weken wordt afgeraden om zwaar te tillen maar als het echt niet anders kan, het wel mogelijk is zolang ik mijn armen tegen mijn lichaam houd en mijn zoontje zo dicht mogelijk tegen mij aan. Nu vroeg ik me af of er dames zijn met creatieve oplossingen om mijn zoontje zo min mogelijk te hoeven tillen? Verschonen zal ik proberen op de bank of grond te doen zodat ik hem niet hoef te dragen om op de commode te leggen. In en uit het bedje is waarschijnlijk niet mogelijk zonder te tillen. Maar ook eten krijgt hij normaal gesproken in een verhoogde eet stoel en wonen we in een gezinshuis met een trap. (Hij kan wel al trap lopen dus zat er aan te denken om hem dit te laten doen terwijl ik er natuurlijk achter sta om te voorkomen dat hij kan vallen(veiligheid staat altijd voorop en zal hem dragen als dit niet lukt of toch te gevaarlijk blijkt te zijn) Ben benieuwd naar jullie ervaringen en eventuele creatieve tips om zo min mogelijk te hoeven dragen.
 7. Vandaag 1 week po en ben al heel erg tevreden met het resultaat!(foto's zullen snel volgen) Blijft toch gek om ineens boobies te hebben en een goed gevulde bh hihi. Ik heb vrij weinig informatie over de nazorg meegekregen en ben erg blij dat er zoveel informatie op dit forum te vinden is! Sinds de operatie heb ik meer last van mijn linkerborst en lijkt deze ook wat groter, gelukkig las ik op dit forum dat dit vaker voorkomt en de borsten natuurlijk ook afzonderlijk van elkaar herstellen. Alleen kwam ik gister avond tot de ontdekking dat ik aan de binnen kant van mijn linkerborst een blauwe plek heb zitten, mijn borst voelt verder niet warm aan. Ik vroeg me af of dit vaker voorkomt en dit kan wachten tot mijn eerste nacontrole op 2 januari of dat ik toch aan de bel moet trekken. maak me toch zorgen omdat het ook pijn doet en een paar dagen geleden toen ik nog niet mocht douchen (de pc had een week niet douchen geadviseerd) mijn vriend me had geholpen met het haren wassen maar we dit voorovend staand/hangend aan de wastafel hadden gedaan, hopelijk is het niet hierdoor gekomen wist eerlijk gezegd niet of het kwaad kon of niet. Heb niet mijn armen boven mijn schouders gebruikt etc.
 8. Hi Romy, sorry voor mijn late bericht, had nog niet zo goed door hoe het allemaal werkte hihi. Hoe is de operatie gegaan? Ben je tevreden met het resultaat? Ik ben erg benieuwd! wat fijn en ideaal dat je 6 vrij hebt kunnen regelen! de tijd vliegt inderdaad voorbij!
 9. Sorry voor mijn late reactie! Ik lees nu pas je bericht en begin steeds beter door te krijgen hoe het hier werkt hihi. heb je al een keuze kunnen maken? Ben erg benieuwd! Bij mij werd coh 2 aangeraden vanwege een dunne huid en minder kans op rimpel vorming volgens mij. veel succes morgen, zal vast prachtig worden!
 10. Dankjewel! haha ja was nog een serie kijken, had nog paracetamol genomen voor het slapen gaan en moet zeggen dat ik daarna wel heerlijk aan een stuk door geslapen heb! Ik zag dat jij in februari geholpen word, spannend!
 11. Hi! ah dankjewel en jij ook he met je mooie "kerstballen" haha. fijn dat het allemaal ook zo goed is verlopen en je geen last had na de operatie, dat scheelt enorm! gelukkig ben ik niet de enige met hetzelfde gevoel, dan zal het idd wel "normaal" zijn haha. Moeten we helaas gewoon even doorbijten en vooral veel geduld hebben. Ik merk nog niet echt dat de pijn minder is geworden maarja ik ben ook maar 1 dag po.. En slapen lukt ook niet goed, ben ook eigenlijk een buikslaper en moet nog even mijn juiste draai zien te vinden en het lijkt wel alsof ik savonds meer last krijg dan overdag, heb jij dit ook toevallig? En hoe gaat het bij jou nu? Al minder last? Hopelijk word de pijn minder met de dag! dat we maar snel & pijnloos echt mogen gaan genieten van onze nieuwe boobs hihi!
 12. Gisteren was het dan eindelijk zo ver en kreeg ik mijn nieuwe boobies! Samen met mijn vriend waren we al maandag avond vertrokken richting Oisterwijk vanaf Amsterdam waar we een hotel dichtbij de kliniek hadden gepakt zodat we zeker wisten dat we er op tijd zouden zijn en een beetje rustig aan konden doen volgende ochtend. Echt een aanrader, mocht je van ver komen! Om half 11 waren we al aanwezig op de kliniek en ik zou om half 12 geholpen worden. Dit liep alleen een beetje uit, het verbaasde me eerlijk gezegd ook hoe druk het was! Ik was al weken lang zenuwachtig (en onterecht ook een beetje bang) en hierdoor ook slecht geslapen. Vriend lief had gelukkig de iPad mee waarop we een serie konden kijken tijdens het wachten en ik even mijn mindset op 0 kon zetten. Uiteindelijk mocht ik rond half 1 mee naar de kleed kamer waar alles nog doorspreken werd met dr Peters en alles goed afgetekend. Na afscheid te hebben genomen van mijn vriend en mezelf nog eventjes gewogen te hebben mocht ik in mijn mooie blauwe jurkje mee naar de operatie kamer. Gek genoeg was ik op dat moment totaal niet zenuwachtig meer, heb ik me al die tijd voor niks zo gek gemaakt haha. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam en het voelde gelijk erg vertrouwd. Mijn grootste angst was eigenlijk onder narcose gaan, was ook nooit eerder geopereerd dus wist niet zo goed wat ik er allemaal van kon verwachten, dus meer angst voor het onbekende. Maar ook dit was erg meegevallen en voordat ik het wist werd ik wakker ik een heerlijk warm bed met.. mn nieuwe kerstballen! Ik werd erg vrolijk wakker en voelde me eigenlijk al gelijk wel fit, niet misselijk in ieder geval. Na wat eten en gedronken te hebben mocht ik naar de wc en wat viel de pijn toen tegen zeg bij het opstaan! Ik had toen nog wat extra pijnstillers gekregen en toen ging het gelukkig alweer. Nadat dr Peters nog even was komen kijken en vragen hoe het ging en het er verder allemaal goed uitzag, werd ik na een uurtje klaar gemaakt om naar huis te mogen. De rit duurde voor mijn gevoel erg lang en ik merkte dat ik moeite had met praten en ademen van de pijn, maar dit zal er wel bij horen is ook niet niks zo een operatie. Thuis aangekomen gelijk pijnstillers genomen en lekker niets gedaan (kan nu eerlijk gezegd ook nog niet zo veel) De eerste nacht ging redelijk, had nog voor het slapen gaan paracetamol genomen en werd om 6 uur wakker van de pijn, toen ook weer medicatie genomen en sindsdien ben ik wakker. Zijn er meer meiden die meer last hadden van hun linker borst? Deze voelt heel strak en gespannen aan met flinke pijnsteken. Zodra ik mijn hoofd draai of praat schiet de pijn gelijk door naar mijn linker borst. ook hebben mijn handen een continu tintelend en verdoven gevoel, alsof ze slapen. Vandaag wordt ik als het goed is gebeld door Diana gabriels om een afspraak te maken voor een nacontrole. Ben nu al zo blij met het resultaat ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk zal worden en zal binnekort zodra de pijn ook hopelijk minder wordt een album aanmaken! ik blijf tegen mezelf zeggen wie mooi wilt zijn moet pijn lijden haha.
 13. @best_boobieHaha ja zo gaat het er inderdaad aan toe, slechtste wat je kan doen eigenlijk! Ga tot aan de operatie voorlopig proberen even niets meer erover te google-en en het allemaal maar op me af laten komen. En ben al een tijdje gestopt met de zelfbruiner crème voor de zekerheid, ben nog nooit zo bleek geweest haha xxxRR
 14. @best_boobie Sorry ik schrok zo erg toen ik de negatieve berichten las, terwijl ik dacht dat ik mijn research wel goed gedaan had. Vandaar dat ik benieuwd was naar recente ervaringen. Maar inderdaad een geruststelling dat hij hier verder niets mee te maken zal hebben en ik enkel door mijn gekozen chirurg (dr. Peters) geholpen zal worden. Ben ook nooit eerder geopereerd vind het allemaal waarschijnlijk daarom ook extra spannend allemaal bedankt voor je reactie en het samenvoegen van mijn topic!