sushi

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sushi

 1. Verschil is heel duidelijk! Ziet er mooi uit hoor, dus er is ook nog hoop voor mij. Wat heb je nu precies moeten doen daarvoor?
 2. Ik vraag het me ook af. Mn rechter borst is ook harder dan mn linker. Ben zo bang dat ik kapselcontractie heb...Is het normaal dat de ene harder dan de ander is? Ben nu 5 wkn po.
 3. Ja laat je maar lekker verwennen hoor! Mijn vriend was ook echt een schat, had zorgverlof opgenomen en deed alles voor me :-) Maar eigenlijk best vreemd dat we naar dezelfde kliniek zijn gegaan en er verschillend wordt gewerkt. Jij was toch ook in Den Haag of heb ik het nu fout? Tape mocht er bij mij na 48 uur af en toen mocht ik dus ook weer douchen, die band moest ik 4 weken dragen... Ik mocht na 2 weken 's nachts al zonder bh slapen, maar dat doe ik nog niet. En ik heb afgelopen zaterdag voor het eerst een normale bh aangehad (ik had een feestje)...stond erg mooi :-) Heb nog wel een beetje pijn, een soort druk in mn borst. Maar merk dat ik dat alleen heb wanneer ik die sportbh aan heb.
 4. Hey Fleur, Leuk je verslag te lezen. Balen van het slapen, ik had het ook. Ben een buikslaper, dus op mn rug is echt vervelend. Ik haalde het met middagslaapjes in. Heb je veel pijn? En de tape mag er toch na 1 dag weer af? Je hebt ze in elk geval :-) Ik mag nu zonder die band en bh mag eigenlijk ook al uit. Maar die heb ik nog aan..
 5. Ik ben geopereerd in, wat ze zeggen, een van de 'betere' klinieken van Nederland. Maar ik heb een sport bh aan en een band boven mijn borsten. Snap overigens niet waarom het martelband wordt genoemd, want zo erg vind ik em niet. (Ja tis vervelend dat ie boven mn kleding uitkomt)
 6. Hey Ikke en fleur, Is helemaal goed gegaanm. Wel veel pijn gehad, maar voor de eerste twee nachten had ik een slaappil mee gekregen dus heb wel goed geslapen. Ik forum nu mobiel zal morgen even een verslagje schrijven. Ben er heel blij mee maar wenste dat ik al alles weer gewoon kon doen...de pijn is soms vervelend en ben bang om verkeerde bewegingen te maken..
 7. Dankje Eefje! Wordt nog wat...ik ben een echte buikslaper. Dat is denk ik waar ik het meest tegen op zie...op mn rug slapen!
 8. Hey Ikke, Dankje voor de geruststelling :-) En gelukkig mag ik neusspray gebruiken anders kan ik amper ademen :-S Ja, is wel een goede arts he...ik denk wel dat ie er iets moois van maakt :-) Thnks!
 9. Nee helaas! Anders werd ik wel vandaag geholpen. Pffff heb er zo'n zin in! Kan niet meer wachten en denk aan niks anders! Ben nu alleen wel door mn hooikoorts verkouden geworden, hoop niet dat dat erg is. Grootste angst is dat de operatie niet meer doorgaat ofzo :-S
 10. Hey Noel, Ik ben ook 6 mei aan de beurt! Hoe laat moet jij? Ik als eerst, om 08.00 uur. Ben ik wel blij mee! Ik heb nu 75B en krijg 375cc. Denk dat dat een mooie maat is hoor. Liever iets te groot, dan te klein!
 11. Heel veel sterkte/succes/plezier morgen Siva! Ik ben benieuwd :-)
 12. Fleur nog eventjes! Jij dus 2 dagen voor mij! Hey Siva, Jij morgen al aan de beurt! Spannend hoor... Sorry, was hier al even niet meer geweest. Ja ik heb ook gepast...en ze lijken idd groot, maar hou er rekening mee dat je nog een aantal cc's in je lichaam verliest. Ik heb uiteindelijk voor 375 cc gekozen. Ik wil wel borsten, maar niet van die enorme dingen. Ik heb nu 75B en hoop op een D uit te komen. Nou ja...Ik hoop gewoon dat ze mooi worden en een stuk groter en dan maakt de cup-maat ook niet veel uit. Ben je er al overuit? Wat raadde dr Koopmannn je aan? Succes he!
 13. Finimal, Zo ga ik het ook doen. Maar zagen je collega's niks aan je? En ging het werken na 2 weken wel weer?