jongevrouw21

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jongevrouw21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hangt ervan af,ben ook een buikslaper en lag al van de 2de dag op mijn buik te slapen
 2. neen kan ik begrijpen dat het lastig is,ik heb zelf die band na een week afgehaald en heb een sportbeha beginnen dragen en eventueel kan je zelf nog zo'n stevif rekband er rond doen dat ze ook nog stevig zitten maar ik was ook content dat ik een half uurtje zonder band zat:)
 3. hoi, ik ben 10november door hem geopereerd..heb zelf 280cc genomen maar uiteindelijk wou ik toch ook iets meer hoor ze, maar omdat mijn vriend dit niet echt zag zitten ben ik maar bij een normale cup geblven mss later dat ik toch wel een aantal cc meer neem ze.. Ik wens je veel succes met de operatie,heb zelf niet veel last gehad alleen van de narcose was ik wel wat misselijk maar pijn had ik neit echt..stijfheid ja dat voel je en het voelt in begin ook wat onwennig precies of ze er af kunnen vallen dat is wel grappig uiteindelijk.Lag van de 2de dag al op mijn buik.. liefs
 4. hoe gaat het met je ondertussen, Ik ben zelf op 10november geopereerd door dr damen maar moest wegens een lek aan de rechterprothese vorige vrijdag terug onder het mes,alles ziet er goed uit ondertussen..het voelt wel raar aan omdat er nu maar 1borst is gedaan..ben zelf ook tevreden over hoe ze mij ontvangen hebben en behandeld hebben..ik kan zelf al goed op mijn buik slapen al van de 3de dag dus het valt allemaal goed mee..hopelijk voor jou ook
 5. kan ik begrijpen,echt waar ben eerst ook naar de huisdokter geweest die stuurde mij door naar mij PC ben ik eerst hier in mijn dorp nog langs een PC geweest die was ook al niet goed gezind omdat ik dit bij haar niet heb laten doen (bv) en die heeft mij ook doorverwezen naar mijn PC dat mij heeft geopereerd dus een goei 1.5maand ben ik naar ginder gegaan en heb ik een controle gehad en moest ik terug onder het mes ik zag dit ook neit zitten heb dit dan oook gepland wanneer ik kon voor het werk,ben dan ontslagen in die tussentijd en nu zit ik een opleiding en heb ik vrijdag 4uurtjes gemist..nu ben ik vandaag ook terug naar school gegaan vind dit jammer dat is moet gebeuren maar gezondheid is wel iets belangrijk.. liefs en veel beterschap!
 6. heb monobloc silicone en dan is ook cohesief er is gewoon minder kans op lekkage maar of het nooit zou gebeuren geloof ik ook niet en ik had dit ook een luchtbel dat je gewoon kon induwen en dat terug kwam ik zou is een afspraak maken bij u PC die kan meer zeggen.. met mij gaat het stillaan beter de ene staat wat groter dan de ander maar eens het vocht weg is zal ik content zijn
 7. ik had dit ook,ene bolletje ben ermee naar de Wk kliniek gegaan p consulatie die zeiden dat het ee plooi in de prothese was en nu vrijdag heb ik een prothesewissel gehad omdat de prothese lek was... Ik hoop voor jou dat je snel antwoord krijgt..
 8. Ben vandaag terug geopereerd in de WK door dr Damen, waarvan hij nu dacht dat er een plloi in zat was er dus blijkbaar een lek en hebben ze een nieuwe prothese gestoken..nu zie je echt een verschil in groote van borst lijkt wel echt een mislukte operatie maar dit is dus nog het vocht dat er zit nu hoop ik dat het ff genoeg is geweest wil nu toch een paar jaar zonder zorgen verder kunnen en trots zijn dat ik nu eindelijk mooie borsten heb ale ja nu zal het terug ff duren vooral eer het vocht weg is maar dit is rapper voorbij dan je denkt ..ga nog een ontstekingsremmer pakken en wat rusten..
 9. veel last van de operatie zal ik niet hebben dat is maar gewoon de plooi uit mijn prothese halen en this klaar,om 10 voor 12 moet ik er zijn,hoop dat dit rap achter de rug is en morgen naar Alex Agnew en wil er toch wat goed uitzien
 10. ik wou eens vragen of iemand weet,namelijk morgen word er een correctie gedaan aan mijn borst en in die avond zou mijn schoonzus mijn haar komen kleuren kan dit eigelijk kwaad?
 11. ik heb dit ook een plooi in mijn prothese,deze laat ik volgende week verwijderen door mijn chirug dat het aangenaam is op er aan te voelen want nu lijkt het toch vies heb er zelf geen last van pijn ofzo gewoon ja het is niet leuk om dit voelen..
 12. ik heb dit nog op mijn pc staan ergens..
 13. ben op 10november geopereerd door hem,heb de eerste dagen wat last gehad maar na 2dagen kon ik praktisch alles terug doen,heb nu we een^plooi waar ik vorige maand voor terug ben gegaan moet volgende week terug onder het mes voor die plooi er laten uit te halen heb er op zich geen last van ze maar het is niet aangenaam om dit te voelen heb mss spijt van de aantal cc maar ben al blij dat ik al iets meer heb..heb zelf 280cc gekregen liefs..
 14. raadsel is opgelost. Het is geen luchtbel maar mijn rechterprothese zit geplooid dus nu moet ik 4maart opnieuw geopereerd worden maar dit zal niet lang duren en zal ook niet zo lang thuis zitten en dit valt ook nog allemaal onder garantie..dat we maar rap zover zijn dat ik echt gelukkig et mijn borsten kan zijn heb ondertussen al een paar nieuw behak's gekocht en vandaag mijn eerste bikini..