Asni

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

4 Followers

About Asni

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Hoi ik bem vandaag 21 dagen po na mn borstlift zonder protheses. Ben erg tevreden over het resultaat..echter zie ik dat 1 borst mooi rond ia en naar het midden staat en de ander rechter en mwer naar buiten. Is dit nornaal en komt het nog goed of moet ik mij zorgen maken? Zie foto rechter borst hangt wat meer naar buiten Wie kan mij adviseren
 2. Dag 21 Vandaag dag 21....herstel gaat super en ben nog steeds heel blij met het resultaat. Kan niet wachten om geen sportbj meer aan te hoeven en lekker te gaan genieten van de nwe boobs Ik zie echter wel verschil in vorm vd borsten..is dat normaal? 1 is mooi rond en staat ook mooi naar het midden..echter de ander is wat rechter en staat meer naar de zijkant...ik vind dit jammer en hoop dat het nog zal veranderen. Wie kan mij hierover adviseren?? Ik probeer een foto toe te voegen maar het lukt helaas
 3. Goedzo! Blij dat je een keuze hebt gemaakt. Twijfelen is ook logisch..hdt is een grite stap. Je zal absoluut geen spijt krijgen. Veel succes!!!
 4. Hoi Inmiddels dag 5 PO. Gister 1ste controle. Alles ziet er heel goed uit en iedereen is tevreden. Zwarte hechtingen zijn eruit gehaald. Over 4 weken weer controle. De zwelling moet nog zakken..maar ik ben al heel blij met het resultaat. Ook heel blij dat ik geen protheses nodig had. Dr van Selms heeft ze zo mooi gemaakt dat mn borsten er mooi vol en stevig uitzien..kan me niet herinneren dat ze ooit zo perkie waren. Ze ogen nog erg opgezwollen maar dat zal de komende weken hopelijk wel veranderen. Andere dames hier ervaring mee? @best boobie of desert rose? Ik heb ook het forum van mmaaike gelezem en haar situatie was vergelijkbaar met die van mij Ik herkende iig heel veel terug in haar verhaal. Ik zal proberen wat fotos te uploaden..maar wil mn album wel private maken. Weten jullie hoe dat moet?
 5. Nu inmiddels 5 dagen PO. Alles is goed gegaan..de operatie..de nazorg..de controle en het eindresultaat. Mijn complimenten voor het personeel van het esthetisch centrum JVG!! Echt helemaal goed hoe jullie met jullie patienten omgaan. Ik zal jullie zeker blijven aanbevelen.
 6. @ desert Rose dank je wel en binnenkort post ik wat fotos. Moet alleen nig kijken hoe ik een album aanmaak.
 7. Morning iedereen, Ik ben inmiddels 1 dag PO. Ben gister door dr van Selms geopereerd en alles is heel erg goed gegaan. De operatie en de overnachting ook helemaal top. Dr van Selms is zelf 2 x wezen kijken hoe het ging en de verpleging van het JVG medisch centrum zijn allemaal geweldig. Ben erg in de watten gelegd en was blij dat ik daar ook bleef slapen gister. Na de operatie ben je zo in een roes en slaperig van de narcose en dannis het wel fijn dat er ervaren mensen om je heen zijn die je evt kunnen helpen of je vragen kunnen beantwoorden. Tot nu toe voel ik me ook goed. De pijn valt tot nu toe reuze mee. Heb al een beetje gespiekt en de borsten zien er al prachtig uit. Ik zal tzt wat fotos plaatsen. Ik vond ook altijd fijn om fotos te zien van anderen en hun eindresultaat. Ik heb een borstlift zonder protheses gehad. Mijn ervaring met dr. Van Selms en het JVG medisch centrum waren top!! Als er dames zijn die nog research aan het doen zijn dan zou ik zeker aanraden hier ook een x op consult te gaan.
 8. @ Liselotje ik kan je dr van Selms van het JVG medisch centrum aanraden. De pc en de kliniek. Ik ben gister geopereerd ( borstlift zonder prothese) en mijn ervaring was top. Resultaat is ook mooi. Dr van Selms is een zeer kundige arts en aangenaam persoon. Is ook heel uitgebreid tijdens zijn consult en legt je ook eerlijk uit wat hij voor je kan doen of niet. Dat is fijn omdat je niet het gevoel krijgt dat het allemaal alleen maar om het geld draait. Succes met je beslissing
 9. Goede tip!! Thanks. Ik gs die idd hslen zodra ik dit kan na de operatie.
 10. Sank voor jullie reactie. Inmiddels is alles duidelijk en ben ik weer gerustgesteld. Nog 3 nachtjes slapen..
 11. Ok top thanks voor he reactie! Ik haal morgen die van Hema. Blihkt dat ik tich ook 1 vd kliniek krijg maar vind wel prettig om een extra te hebben..zeker als je hem labg aanmoet
 12. Yes was echt een zoektocht..ben naar 3 pc's geweest. Zie mijn eerdere verhalen over de zoektocht en keuze. Ik heb ook fotos geplaats van de voorsituatie.weet alleen niet meer precies onder welk onderwerp ik ze heb geplaatst. Laat je goed informeren en volg je hart. Succes ermee. Ik laat je weten hoe het volgende week is gegaan.
 13. @wiske dank voor je berichtje!! Heb gister mijn laatste consult gehad met de arts. Kijk heel erg uit naar de operatie en ben meer dan ooit overtuigd dat ik de juiste beslissing heb genomen. Ik hou jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.
 14. Hoi hoi de datum is verschoven naar02 november..super spannend. Zouden jullie dit voor mij kunnen veranderen? @Desert-Rose of @best_boobie?