JessJ

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JessJ

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @Cato het gaat eigenlijk super goed! En ben met de dag meer tevreden over het resultaat gelukkig Het is vooral ook even wennen om jezelf zo anders te zien in de spiegel en ben ook wel erg benieuwd hoe m'n kleren dalijk vallen met een mooie bh aan. Voelt nu toch n beetje naakt hoor met een sport bh onder een shirtje haha!
 2. Allereerst sorry voor de late reactie dames.. er gebeurd momenteel een hele hoop binnen dichte vriendenkring en dan vergt momenteel even al onze aandacht.. @Sarahw Ik heb high profile maar die spierpijn zal inderdaad echt liggen aan de plaatsing. Moet zeggen dat het nu ook echt bijna helemaal over is al. Wens iedereen zo'n spoedig herstel als dat van mij toe! wel gaat het heel erg goed! Nu 2 weken verder en op nacontrole geweest, de strakke band hoef ik gelukkig niet meer om en heb een paar hele fijne sport bh's bijgekocht bij de Hema, echt een aanrader! Ik heb steeds minder last van steken zoals ik ze op het begin had. Wel merk ik zodra ik net wat teveel heb gedaan dat ik een 'harde' borst krijg, alsof alle spieren erg aanspannen of zo.. Mn tepels zijn mega gevoelig!! Doet me denken aan de tijd dat ik borstvoeding gaf en de huid onder mijn tepels en boven het litteken voelt dof aan. Ik ben inmiddels steeds meer gewend aan mijn spiegelbeeld en vind het ook steeds mooier worden! Terwijl ik vorige week nog dacht dat ik het misschien te klein vond, zakt dat gevoel steeds meer en ben ik nu al best blij met hoe het nu is. En inderdaad wat je zegt @visje83 het lijkt nu allemaal al iets zachter en soepeler te vallen (nog steeds heel erg stevig maar toch) en m'n litteken begint n beetje weg te vallen onder de plooi. Heel veel succes de 14e, spannend he!? Ik denk niet dat ik foto's ga plaatsen, maar wie weet, over een tijdje
 3. Hoi hoi allemaal! Oh ik ben zo'n knoop als het gaat om forums, geen idee of nou iedereen die hier gereageerd heeft ook een melding krijgt van mijn reactie, of dat ik op 1 iemand specifiek reageer?? Maar afgelopen woensdag geopereerd en het is heel erg goed gegaan! Werd wakker met veel pijn, maar om de een of andere reden werkt verdoving/pijnstilling altijd heel traag in en heel snel weer uit bij mij. Gelukkig was dit bekend bij de anesthesist, dus ze hebben me goed onder de pannen gehouden met morfine en weet ik veel wat allemaal nog meer. Het was even de vraag of ik daardoor niet beter een nachtje kon blijven, maar gelukkig was dit niet nodig. Tegen het einde van de dag kwam dokter Franssen nog een rondje maken, mocht het verband eraf en kon ik ze zelf eindelijk goed zien. Alles is dan natuurlijk hartstikke gezwollen en een beetje onnatuurlijk nog, maar ik vond het wel erg mooi. Maar wel kleiner dan ik had gehoopt!! Nu een paar dagen verder worden ze steeds mooier en zachter, de pijn is echt helemaal weg, denk dat ik maar 1 dag echt spierpijn heb gevoeld, heb alleen nog last van druk op mn borst en stijve rug en nek spieren. Ik kijk meerdere keren per dag even in de spiegel en ze passen mooi bij mijn lijf maar...... Ik vind ze nog steeds echt kleiner dan gehoopt! Hoor wel van sommige mensen dat ze dat op het begin ook dachten, maar uiteindelijk en straks met een goede bh het precies goed is. Als ik nu in de spiegel kijk met een t shirt over die strakke bh aan, zie ik niet zo mega veel verschil met hoe het was van tevoren (een opgevulde bh haha).. en ik doe het niet voor de buitenwereld begrijp me niet verkeerd!! Ik denk tot nu toe steeds waren ze maar wat groter geweest.. En als ik dat zo blijf voelen, lig ik waarschijnlijk nog voor het einde van het jaar weer terug op de operatie tafel denk ik!!! Is dit herkenbaar??
 4. Hoi Dames @Ellen125 @Deprinsesopdeerwt @SFD @Sarahw Dankjewel allemaal! Aan het tijdstip van mijn post te zien kunnen jullie wel raden hoe weinig ik heb geslapen!! Hihi.. En ik moet nog een nacht wachten, dat wordt wat.. Ik word morgen geopereerd in het Elkerliek in Helmond door dr Franssen. Kom van een aa'tje en krijg 350cc ronde implantaten onder de borstspier. Ben mega benieuwd naar het eindresultaat.. En de cup! En de ruimte straks tussen m'n borsten.. Of dat uiteindelijk een mooi 'spleetje' wordt of wat uit elkaar blijft staan.. Ik moet over 4 weken weer aan het werk en hoop dat ik tegen die tijd weer helemaal op de been ben. Hoe ging dit bij jullie?
 5. Wat goed! Super fijn voor je! Ik ben inmiddels op van de zenuwen en heb afgelopen nacht al geen oog dicht gedaan haha, maar goed om fijne ervaringen te horen over deze arts. Ik kom van een AA en krijg 350cc ronde implantaten onder de borstspier, ben mega benieuwd op welke cup ik uit kom maar daar komen we snel achter :-)
 6. Hoi Mandy! Ik was even aan het zoeken op de dokter die mij gaat opereren en toen zag ik dat jij ook door dr Franssen geholpen bent Ik word in het Elkerliek door hem geopereerd morgen (woensdag) en ben er zo mee bezig dat ik er nu al niet van slaap!! hahha.. Was je tevreden over hem? ben heel benieuwd :-)
 7. Hoi allemaal, Ik ben Jess, 29 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 3 lieve kids. Na meer dan 10 jaar heb ik ein-delijk de knoop doorgehakt en morgen 9 aug' is het al zo ver en onderga ik een BV! Super spannend. Ben al weken het internet aan het afstruinen op zoek naar verhalen, ervaringen, tips en voor/na foto's.. En toen kwam ik hier terecht! Ben erg benieuwd naar jullie verhalen en hopelijk kan ik daar over een paar dagen ook een leuk verhaal aan toe voegen :-)