• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Mirtje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  64
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Mirtje last won the day on September 10

Mirtje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

14 Good

5 Volgers

Over Mirtje

 • Verjaardag July 25

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

587 profielweergaven
 1. Borsten zijn te groot..

  Hoi Fijn voor je dat het eerder kan en dat ze er mooie prijs van maken, ben jij in het ziekenhuis bij Nio geweest of Parkkliniek Rotterdam? Ik begrijp je helemaal, jij moet er gelukkig van worden, want daar heb je het tenslotte voor gedaan! Ik wilde zo natuurlijk mogelijk en gewoon een middelmaatje. Nu 20 dagen po ook Nio's eurosilicone 85% gevuld dp 350 cc alles staat nog wel strak en links wil nog niet zo snel als rechts meewerken.....maar ik moet geduld hebben.....maar elke dag denk je komt het echt goed.... Succes
 2. @Bayou is dit bericht voor mij of mamaloetje bestemd? het is wel gericht aan haar maar het staat op mijn profiel hihi
 3. @Miryamb nu had ik jou bericht niet gezien, als je het @ ervoor zet krijg ik een melding Als je op mijn profiel foto klik dan kun je mijn album aanklikken met foto s daar staan mijn voor en na foto s in. kleine b had ik, eurosilicone 85 % dp 350cc dus het zelfde als jij. Ik vroeg ook wanneer ik kon gaan smeren toen zei hij als de hechtpleisters eraf zijn, ik gaf zelf aan met Biodermal. Wel raar dat jij geen compressievest hebt gekregen want dat zat bij mij in de prijs waarde 80 of 90 euro. Nou idd wat ik het ergst vindt van alles dat ik niet mag sporten pffff sport 4 a 5 x pweek. en ik moet nog langer wachten 7 okt nog een controle omdat ik nog teveel vocht links heb zitten. ik ben nu een week aan het werk, maar ben best nog wel moe hoor. En jij? Ben ook heel benieuwd naar jou borsten, heb je foto s? Wat had jij in gedachte dan qua grootte?
 4. @Mamavan2kidsik ben in de Parkkliniek Rotterdam geopereerd. Volgens mij werkt hij nog steeds in het OLVG.
 5. @Peertje1992Het zijn mooie kamers en de verzorging is prima en voor je het weet is de nacht voorbij! Ga je even volgen.
 6. @Mamavan2kids ik had gisteren al een reactie gezet op jouw vraag hihi heb hem nog even gecopieeerd Ik heb voor de Eurosilicone gekozen omdat de siliconen voor 85% gevuld is en soft gel heeft en een mooie natuurlijke vorm geeft. Ook als je gaat liggen. De Eurosilicone heeft juist het minst kans op kapselvorming. Uit de studie, de "vigilance" en ervaring is gebleken dat Eurosilicone zeer goed scoort met haar resultaten op het gebied van kapselcontractie, ruptuur en seroom-vorming. Eurosilicone is ruim 35 jaar toonaangevend in de wereld van o.a. cosmetische en reconstructieve borstchirurgie. Ik ben nu 10 dagen po kijk even in mijn mapje staat openbaar. Mijn borsten zijn daar nog wel gezwollen en zitten nog hoog maar dat heeft zijn tijd nodig. ik wilde niet super groot 350 cc en zullen slinken tot een C dit past bij mijn lichaam. 1.68 en 57 kg. Uiteindelijk moet je natuurlijk altijd zelf beslissen! Succes
 7. Hoi Nee dat is niet meer dat ze vervangen moeten worden!
 8. @Peertje1992 dank je wel! Das ook al bijna 2 okt, maar een nachtje blijven?
 9. @MamaloetjeBeide bh maten waren goed c en d alleen heb ik door die bloeduitstorting toch gekozen voor 85 c omdat de band minder strak zit als dat weg is ga ik weer naar de 80c ja je borsten laat hij hangen in je bh raar gezicht maar zit heerlijk en kunnen ze beter zakken. Vannacht een beetje op mijn zij geslapen ging goed. ik zit nu heerlijk zonder bh 2 uurtjes dat was zijn advies. Tja dat is natuurlijk wel normaal maar hij zei het zo ; je hebt 350cc genomen en momenteel zit er in je linkerborst 450cc dat heeft miss wel 6 wkn de tijd nodig. hoop alleen dat het goed komt nu 2 verschillende borsten.
 10. @MamaloetjeBeide bh maten waren goed c en d alleen heb ik door die bloeduitstorting toch gekozen voor 85 c omdat de band minder strak zit als dat weg is ga ik weer naar de 80c ja je borsten laat hij hangen in je bh raar gezicht maar zit heerlijk en kunnen ze beter zakken. Vannacht een beetje op mijn zij geslapen ging goed. ik zit nu heerlijk zonder bh 2 uurtjes dat was zijn advies. Tja dat is natuurlijk wel normaal maar hij zei het zo ; je hebt 350cc genomen en momenteel zit er in je linkerborst 450cc dat heeft miss wel 6 wkn de tijd nodig. hoop alleen dat het goed komt nu 2 verschillende borsten.
 11. @MamaloetjeBeide bh maten waren goed c en d alleen heb ik door die bloeduitstorting toch gekozen voor 85 c omdat de band minder strak zit als dat weg is ga ik weer naar de 80c ja je borsten laat hij hangen in je bh raar gezicht maar zit heerlijk en kunnen ze beter zakken. Vannacht een beetje op mijn zij geslapen ging goed. ik zit nu heerlijk zonder bh 2 uurtjes dat was zijn advies. Tja dat is natuurlijk wel normaal maar hij zei het zo ; je hebt 350cc genomen en momenteel zit er in je linkerborst 450cc dat heeft miss wel 6 wkn de tijd nodig. hoop alleen dat het goed komt nu 2 verschillende borsten.
 12. @MamaloetjeBeide bh maten waren goed c en d alleen heb ik door die bloeduitstorting toch gekozen voor 85 c omdat de band minder strak zit als dat weg is ga ik weer naar de 80c ja je borsten laat hij hangen in je bh raar gezicht maar zit heerlijk en kunnen ze beter zakken. Vannacht een beetje op mijn zij geslapen ging goed. ik zit nu heerlijk zonder bh 2 uurtjes dat was zijn advies. Tja dat is natuurlijk wel normaal maar hij zei het zo ; je hebt 350cc genomen en momenteel zit er in je linkerborst 450cc dat heeft miss wel 6 wkn de tijd nodig. hoop alleen dat het goed komt nu 2 verschillende borsten.
 13. @Miryamb was je toevallig vanmiddag ook op controle bij Nio?
 14. @Mamaloetje Vandaag bij Nio geweest, ik zou je nog even op de hoogte houden Je mag gewoon op je zij slapen, het vest hoef je maar een week aan. De Hema bh is prima dat is ook zijn advies, hij heeft bij de stelbandjes los gezet zodat mijn borsten er los in hangen omdat de bovenkant nog te hoog zit. ik mag eventueel overdag thuis ook zonder bh lopen. (dus neem je bh mee) Ik weet niet of ik dit tegen je had verteld van de erge bloeduitstorting vh vest dat zit er nu nog steeds. Er zit nog teveel vocht in mijn linkerborst dus moet over 4wkn weer terug. De hechtpleisters mag ik er zelf over een week afhalen en dan gaan smeren met Biodermal. Helaas mag ik nog niet sporten over 3wkn grrrr eerst de controle weer afwachten. Ik nu 10 dagen po Wanneer moet jij? Miss is het handig als we elkaar gaan volgen Heb jij een album met foto's? Die van mij staan openbaar.