Spring naar bijdragen
Borsten Forum

keeelll

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hee sorry dat ik nu pas reageer, ik heb toch besloten om ergens anders te gaan en word morgen geopereerd, 400cc hoe is het bij jou gegaan? @xboobieonbekend
 2. keeelll

  18 mei 1e consult ingepland bij Dr van Alphen in Roosendaal

  Hoi, hoe is dit afgelopen ik heb a.s. woensdag mijn consult bij hem
 3. keeelll

  voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Oke, toch besloten om het niet bij DG te laten doen.. Ga morgen naar de kliniek bellen om mijn afspraak te annuleren.. Maar nu opzoek naar een adres wat wel goed is... iemand tips do's of don'ts
 4. keeelll

  voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  @Jadie mag ik vragen hoeveel CC je hebt?
 5. keeelll

  voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Vandaag heb ik telefonisch contact gehad, nu wel heel vriendelijk te woord gestaan (misschien toch iets mis gegaan met de mail)? Ik heb natuurlijk eerst een gesprek met de arts dus ga dan ook gewoon kijken hoe dat is, ik neem aan dat als je hier geen goed gevoel bij hebt je mag kiezen voor een andere arts. Zoals het er nu voor staat word ik geopereerd door Drs P. Grabietz.
 6. hee @xcheyenne ik heb op dezelfde dag als jij gesprek met dezelfde arts. Bij mij zouden ze verdere info later toe sturen maar heb niks meer gehoord. (de consulent had nl alleen de duitse versie bij) Ik had nl een voorlopige datum vast staan voor de ok 04-12 maar dit kan niet ivm mijn werk dit zou ik zo kunnen veranderen maar krijg geen reactie op mijn mail dus ga maandag bellen. Had jij ook een een ''voorlopige'' datum staan en wat is jou daar over verteld?
 7. keeelll

  voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Hoi meiden, Mijn naam is Kelly en ik ben 22 jaar oud, ik heb twee weken geleden een intake gehad bij kliniek Gabriels voor een BV. Nu heb ik een voorlopige datum afgesproken maar wil deze graag bij hun wijzigen (i.v.m. mijn werk, zij waren hier van op de hoogte en dit zou geen probleem zijn) ook zou ik nog informatie over de operatie toegestuurd krijgen en deze heb ik ook nog niet gehad. Ik heb dit maandag al aan hun vermeld maar hier nog geen reactie op gekregen. Andere meiden met deze kliniek goede of slechte ervaringen? Het stond namelijk al wel vast dat ik daar geopereerd ging worden heb de factuur al thuis liggen en ook de BH's voor na de operatie. Heb voor ik daar heen ging natuurlijk wel het een en ander uitgezocht en ook vriendinnen van mij zijn er geweest en zij waren super positief. Maar nu ben ik toch wel nieuwsgierig naar jullie meningen! Alvast bedankt !!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×