Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

keeelll

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
 1. Hee sorry dat ik nu pas reageer, ik heb toch besloten om ergens anders te gaan en word morgen geopereerd, 400cc hoe is het bij jou gegaan? @xboobieonbekend
 2. 18 mei 1e consult ingepland bij Dr van Alphen in Roosendaal

  Hoi, hoe is dit afgelopen ik heb a.s. woensdag mijn consult bij hem
 3. voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Oke, toch besloten om het niet bij DG te laten doen.. Ga morgen naar de kliniek bellen om mijn afspraak te annuleren.. Maar nu opzoek naar een adres wat wel goed is... iemand tips do's of don'ts
 4. voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  @Jadie mag ik vragen hoeveel CC je hebt?
 5. voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Vandaag heb ik telefonisch contact gehad, nu wel heel vriendelijk te woord gestaan (misschien toch iets mis gegaan met de mail)? Ik heb natuurlijk eerst een gesprek met de arts dus ga dan ook gewoon kijken hoe dat is, ik neem aan dat als je hier geen goed gevoel bij hebt je mag kiezen voor een andere arts. Zoals het er nu voor staat word ik geopereerd door Drs P. Grabietz.
 6. hee @xcheyenne ik heb op dezelfde dag als jij gesprek met dezelfde arts. Bij mij zouden ze verdere info later toe sturen maar heb niks meer gehoord. (de consulent had nl alleen de duitse versie bij) Ik had nl een voorlopige datum vast staan voor de ok 04-12 maar dit kan niet ivm mijn werk dit zou ik zo kunnen veranderen maar krijg geen reactie op mijn mail dus ga maandag bellen. Had jij ook een een ''voorlopige'' datum staan en wat is jou daar over verteld?
 7. voorstellen + kliniek Diana Gabriels

  Hoi meiden, Mijn naam is Kelly en ik ben 22 jaar oud, ik heb twee weken geleden een intake gehad bij kliniek Gabriels voor een BV. Nu heb ik een voorlopige datum afgesproken maar wil deze graag bij hun wijzigen (i.v.m. mijn werk, zij waren hier van op de hoogte en dit zou geen probleem zijn) ook zou ik nog informatie over de operatie toegestuurd krijgen en deze heb ik ook nog niet gehad. Ik heb dit maandag al aan hun vermeld maar hier nog geen reactie op gekregen. Andere meiden met deze kliniek goede of slechte ervaringen? Het stond namelijk al wel vast dat ik daar geopereerd ging worden heb de factuur al thuis liggen en ook de BH's voor na de operatie. Heb voor ik daar heen ging natuurlijk wel het een en ander uitgezocht en ook vriendinnen van mij zijn er geweest en zij waren super positief. Maar nu ben ik toch wel nieuwsgierig naar jullie meningen! Alvast bedankt !!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×