Claire90

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About Claire90

Recent Profile Visitors

538 profile views
 1. @Evah Hi! Ben zelf bijna 4 weken po. Mag ik ook bij jou spieken? Ik ga morgen ook gelijk maar faceland bellen voor mn nacontrole! Ben het met je eens, vindt dat daar tijd voor gemaakt moet worden. Is toch belangrijk die na controle, zeker als je nog met vragen zit etc.
 2. Dr Fresow bij faceland! Je zal meer goeie verhalen over hem vinden op dit forum. Ik ben erg blij met faceland, bauland kliniek, dr Fresow en het team. De meiden die bij hem geopereerd zijn hebben allemaal vrij weinig pijn ook! Succes met zoeken.
 3. Haha ja dat is het fijne van dit forum! Dit zijn echte verhalen. Niet betaalde recensies
 4. Dankjewel! ik heb 335cc achter mn borstspier, ik was heel bang dat het de groot zou worden. Ik heb zelf altijd een C gehad maar na mn kinderen een lege a/b. Ben heel blij dat ik naar dr Fresow heb geluisterd.
 5. Wanneer is je consult? Ik heb echt een heel fijn herstel gehad, amper pijn en binnen vier dagen was ik eigenlijk alweer vrij de oude. Ik ben wel wat sneller moe en natuurlijk ben je beurs maar ik heb geen vrachtwagen over mn ribbenkast ervaren of iets in die richting! Ik ben vrij sportief en afgetraind dus ze hadden me gewaarschuwd voor langer herstel. Ik denk dat ik gewoon snel herstel, ook na mijn bevallingen was ik altijd snel op de been! Heb een fotootje bijgevoegd van mn borsten in een nieuwe bikini. Blij als een kind! Succes met dr. Fresow, kan hem echt aanraden.
 6. @nadia.i ik ben echt heel erg te spreken over dr Fresow! Ook 14 augustus geopereerd wat super fijn is verlopen. Vandaag had ik wat vragen dus faceland gebeld. Binnen 1,5 werd ik persoonlijk door dr Fresow terug gebeld en heeft tie al mn vragen beantwoord. Top!
 7. @henrique @tinkerbel80 he dames, ik zit weer even mee te lezen. Dat tussenstukje bij mijn middenrif staat ook zo strak! Ben ergens opgelucht om te lezen dat jullie dat ook hebben, wordt er soms eng van zo strak staat het. Hebben jullie toevallig ook dat de huid van je borst verdoofd aan voelt? Ik voel letterlijk mijn huid niet als ik het zachtjes aanraak, heel raar gevoel. Voor de rest voel ik me zo goed dat ik al kleine stukjes auto heb gereden en vrij veel al weer doe. Misschien te veel? Benieuwd hoe jullie je verder voelen. Liefs!
 8. He dames, ik ben maandag geopereerd dus ik weet dat het veelste vroeg is maar mijn borsten zijn nu al ongelijk. Eigenlijk precies zoals jou situatie nu @jorro! Ik maak me eigenlijk zorgen om alles nu, lees dat veel meiden dat hebben zo kort na hun operatie. Maar ik ben echt zo bang dat het zo blijft! Mn linkerborst hangt veel lager en is een stuk groter en houdt ook meer vocht vast. Iemand die me gerust kan stellen?
 9. Mag ik ook meekijken? Bij jou evt ook @Evah weet zelf nog niet hoe ik een privé album opstart. Ben erg benieuwd!
 10. Ja voel me echt een ander mens, hoe gek het ook klinkt. Ineens twee echte borsten! Inderdaad even gevierd. Brandnetelthee is een goeie, drink eigenlijk te weinig. Misschien is dat het ook! Ik word ook steeds beter in zelf mn bh durven uit doen;) ze zijn steeds meer van mij! Heb jij het goed volgehouden naar de bios en kapper? Dan ben je ook al aardig op de been.
 11. Heb ze gebeld! Is per chirurg dus verschillend. Bauland doet er niet aan omdat borsten vanzelf indalen. Ik ben lekker uit eten geweest gisteravond! Gaat ook super! Enig idee wanneer dat vochtbuikje verdwijnt Haha?
 12. He @tinkerbel80 heb jij enig idee waarom wij geen borstband hoeven te dragen? Lees hier dat heel veel meiden deze wel ruim 2 weken korten dragen, zeker met dual plane. Zodat de borsten ook gelijk worden? Maak ik me weer zorgen he Haha! Hoe is het met je?
 13. Ja inderdaad! Mijn ontbijtje met glaasje water en medicijnen staat al weer klaar voor me. Hij is erg lief voor de nieuwe aanwinsten Haha! Ik vind ze wel echt enorm groot op het moment maar ze gaan nog slinken en zakken dus dat stelt me gerust! Heb jij dat ook? Ze zeggen dat vandaag de ergste dag zou moeten zijn dus ik doe het lekker rustig aan. Hou ook wel vocht vast bij mn buik! Hoe is het verder met jou?