• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

KatjeDR

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over KatjeDR

 • Verjaardag 30-12-1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Muizen/Mechelen

Recente profielbezoeken

530 profielweergaven
 1. 3D beeld vergroting

  Wie heeft een 3Dfoto laten nemen met het speciale programma dat sommige artsen hiervoor gebruiken? En hadden jullie hier iets aan, klopt het beeld met het uiteindelijk echte resultaat na de operatie?
 2. 230 cc of 470 cc???

  Ik weet het niet goed meer: Dr Verdonck = stuurde me door naar collega arts voor borstlift Dr Plovier = sprak over borstlift en vergroting met 520 CC Dr DeDoncker = sprak over borstlift en vergroting met 470 CC En Villa Medici/ Dr Vermeulen = zegt me nu max 230 cc = meer kan er echt niet in! Hij lijkt me technisch wel het sterkst, maar ook het voorzichtigst. Is het zo dat wanneer je borstlift met vergroting laat uitvoeren dat er een maximum zit op wat je als prothese bijplaatst (afhankelijk van hetgeen ze ook liften hé) En hoe vertrouw je nu een verhaal en het kunnen van een arts.... het ligt allemaal zo ver uit mekaar... Ikzelf ben 1m68, 75kg en nu leeggedronken 85D
 3. 230 cc of 470 cc???

  Even geleden dat ik hier nog iets kwam schrijven: Bij dokter Verdonck langsgeweest die me adviseerde om bij zijn collega arts ten rade te gaan omdat hij me een borstlift voorstelde. Ik ben daarop niet ingegaan omdat zijn medecollega niet meteen te vinden was op het net qua referenties. Bij dokter Plovier langsgeweest omwille van de goede referenties hier, maar daar had ik dan weer een heel koud, slecht gevoel bij alsof ik de zoveelste in rij was en ik maar niet teveel vragen moest stellen. Bij dokter Patrick Dedonker langsgeweest, wat ik een ok arts vond, maar die had dan weer geen protheses als voorbeeld bij die ik hoopte te zien en te voelen en te passen. En woensdag ga ik nog bij Peter Vermeulen (villa medici) langs voor de laatste opinie.... Ik ben er eigenlijk nog niet uit: dat het een borstlift met prothese wordt, dat wel maar hoe bepaal je in godsnaam hoeveel je wilt/nodig hebt. Ik ben 1m68, 75 kg en heb nu een niet gevulde Dcup, ik vond 430 prothese wel een mooie vorm in bh maar denk dat iets meer ook zeer mooi kan zijn.... Iemand raad, tips???
 4. 230 cc of 470 cc???

  Ik heb na een consult bij dokter Verdonck op zijn aanraden een afspraak gemaakt bij zijn collega Dr. Danau voor een eventuele borstlift. Iemand ervaring met deze dokter? Alsook een afspraak gemaakt bij dokter Plovier. Graag jullie mening over deze artsen.
 5. 230 cc of 470 cc???

  Welke arts is goed in borstlift met prothese? Ik heb tijdens het consult bij Dr. Verdonck het advies gekregen om voor een borstlift te gaan. Hij zei me langs te gaan bij zijn collega's maar daar geraak ik dus niet binnen (verlof) en ik vind er ook weinig reviews over. Dus ik zoek ervaringsdeskundigen....
 6. Van 85d naar ???

  Ondertussen bij Dr. Verdonck op consult geweest en deze adviseerde me toch om voor een Borstlift al dan niet met prothese te gaan. Ik had dit stilletjes wel gedacht ... Ik heb gebeld voor afspraak bij zijn collega maar lees er jammer genoeg weinig reviews van (naam ontglip me) Welke dokters zijn nog goed in borstlift bij al een grotere cupmaat?
 7. Van 85d naar ???

  Zijn er onder jullie die momenteel een E of F cup bezitten en kan ik hier eventueel foto's van gekijken? Ik heb momenteel een 85d, maar gehavend door zwangerschap en borstvoeding en wil ze graag weer voller en steviger. Ik weet enkel niet hoe groot juist.....
 8. 230 cc of 470 cc???

  Ondertussen eindelijk een afspraak kunnen maken op 24 augustus. Spannend!!!
 9. Ja, ik dacht naar Dr Verdonck te gaan.... Het zijn gewoon gedachten die door mijn hoofd razen.... Ik denk er teveel bij na... Maar dat is een beetje uit schrik voor het onbekende.
 10. 230 cc of 470 cc???

  Nog steeds geen telefoontje gehad van het secretariaat = van vorige donderdag geleden dat ik gebeld heb (maandag ook nog eens gebeld en toen had ik De Verdonck zelf aan de lijn die me zij dat ik een sms moest sturen) Toch vreemd hè of niet?
 11. Leuk dat de uitleg zo.duidelijk is! Bedankt!
 12. Ik kan me niet inbeelden dat ik tijdens een consult met mijn borsten bloot moet gaan staan... Ik zal door de grond van schaamte... Hoe was dat bij jullie, hoe verliep consult, komt hij aan je borsten en is dat geen raar gevoel? Alles voor al dit ben ik zo ontzettend bang... Ging jullie partner mee of gingen jullie alleen maar het consult?
 13. Ik zie het hier vaak verschijnen maar wat is duale plane? En moet je bij een bv eerst een echo van je borsten laten nemen, is dat standaard?