Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

KatjeDR

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

1 Volger

Over KatjeDR

 • Verjaardag 30-12-1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Mechelen

Recente profielbezoeken

677 profielweergaven
 1. Even voorstellen, hulp gevraagd!

  Als je echt een goede zorg wil; voor, tijdens een na de operatie raad ik Dr.Plovier aan. Heeft een eigen kliniek (beclinic) en is ook goed aangeschreven. Succes!!!
 2. Ik heb een borstlift met prothese ondergaan en moet hem 3 weken dragen; dag en nacht. Ik ga het advies ook gewoon volgen en volgende week dinsdag zeg ik hem 'goodbye' Een stevige sportbeha aanschaffen is de volgende stap, alleen weet ik niet goed welke.
 3. Op 27 maart heb ik een borstlift met prothese gehad. Om 9u aangemeld en kamer toegewezen. Om 11u30 kwam dokter Plovier heel nauwkeurig meten en aftekenen. Rond 12u ben ik binnengestapt in OK en rond 16u lag ik weer op de kamer. Er is langs beide kanten 250 Gr klierweefsel verwijderd en een prothese van 775 geplaatst (motiva) achter de borstspier. Ik heb erg lang geweten van narcose; droge mond, overgeven ( omdat ik waarschijnlijk ook zolang nuchter was), misselijk en slaperig. Rond 20u30 ben ik dan toch rustig met partner naar huis gegaan. De eerste twee dagen en nachten heb ik toch wel afgezien en had ik pijnstillers echt nodig. Deze heb ik na een kleine week volledig afgebouwd. Ik draag een speciale borstband om mijn borstspier goed naar achter te duwen zodat deze zeker op de juiste plaats blijft zitten. Volgende week mag hij er eindelijk af. Gisteren zijn de draadjes verwijderd en volgende week mogen de plakkers eraf en kan ik weet douchen. Ik geef eerlijk toe dat ik het wel wat onderschat heb, toch ben ik blij dat ik de stap heb gezet en hoop dat alles netjes geneest en het resultaat naar mijn zin gaat zijn, want nu nog steeds vrij gezwollen. Iemand tips om rugpijn te minderen? En welke sportbh kochten jullie aan en vanaf welke week? Foto 1 was 1ste week Foto 2 was 2de week (gisteren getrokken)
 4. Hallo Ik wordt aanstaande dinsdag geopereerd door dokter Plovier. Ik onderga een borstlift met prothese achter de borstspier. Hoe kom ik op het lijstje met Up comming events? En hoe kan ik een vorige post van mezelf verwijderen? Graag ook nog even geweten wat je best meeneemt de dag van de operatie qua kledij etc. Grtjs Katrien
 5. Na veel doktersbezoeken eindelijk knoop doorgehakt en beslissing genomen. Op dinsdag 27 maart wordt ik door Dr. Plovier in zijn Beclinic te Overijse geopereerd. Ik koos voor een borstlift met vergroting. Er zal waarschijnlijk een prothese tussen 600 en 800 worden gebruikt afhankelijk van hoeveel klierweefsel er wordt weggesneden. Bij Dr. Plovier heb ik het beste gevoel overgehouden, ook al was ik niet volledig overtuigd bij het eerste consult. Ik vond hem nogal direct en ben toen met veel vraagtekens weer vertrokken. Het tweede consult verliep vlotter en al mijn vragen en twijfels werden beantwoord. Volgende artsen bezocht ik ook: Dr Verdonck Dr De Donker 2x Dr Ceulemans 3x Dr Plovier 2x Ik ben blij dat er eindelijk een datum geprikt is en dat ik kan naartoe leven. Xxx
 6. 3D beeld vergroting

  Wie heeft een 3Dfoto laten nemen met het speciale programma dat sommige artsen hiervoor gebruiken? En hadden jullie hier iets aan, klopt het beeld met het uiteindelijk echte resultaat na de operatie?
 7. 230 cc of 470 cc???

  Ik weet het niet goed meer: Dr Verdonck = stuurde me door naar collega arts voor borstlift Dr Plovier = sprak over borstlift en vergroting met 520 CC Dr DeDoncker = sprak over borstlift en vergroting met 470 CC En Villa Medici/ Dr Vermeulen = zegt me nu max 230 cc = meer kan er echt niet in! Hij lijkt me technisch wel het sterkst, maar ook het voorzichtigst. Is het zo dat wanneer je borstlift met vergroting laat uitvoeren dat er een maximum zit op wat je als prothese bijplaatst (afhankelijk van hetgeen ze ook liften hé) En hoe vertrouw je nu een verhaal en het kunnen van een arts.... het ligt allemaal zo ver uit mekaar... Ikzelf ben 1m68, 75kg en nu leeggedronken 85D
 8. 230 cc of 470 cc???

  Even geleden dat ik hier nog iets kwam schrijven: Bij dokter Verdonck langsgeweest die me adviseerde om bij zijn collega arts ten rade te gaan omdat hij me een borstlift voorstelde. Ik ben daarop niet ingegaan omdat zijn medecollega niet meteen te vinden was op het net qua referenties. Bij dokter Plovier langsgeweest omwille van de goede referenties hier, maar daar had ik dan weer een heel koud, slecht gevoel bij alsof ik de zoveelste in rij was en ik maar niet teveel vragen moest stellen. Bij dokter Patrick Dedonker langsgeweest, wat ik een ok arts vond, maar die had dan weer geen protheses als voorbeeld bij die ik hoopte te zien en te voelen en te passen. En woensdag ga ik nog bij Peter Vermeulen (villa medici) langs voor de laatste opinie.... Ik ben er eigenlijk nog niet uit: dat het een borstlift met prothese wordt, dat wel maar hoe bepaal je in godsnaam hoeveel je wilt/nodig hebt. Ik ben 1m68, 75 kg en heb nu een niet gevulde Dcup, ik vond 430 prothese wel een mooie vorm in bh maar denk dat iets meer ook zeer mooi kan zijn.... Iemand raad, tips???
 9. 230 cc of 470 cc???

  Ik heb na een consult bij dokter Verdonck op zijn aanraden een afspraak gemaakt bij zijn collega Dr. Danau voor een eventuele borstlift. Iemand ervaring met deze dokter? Alsook een afspraak gemaakt bij dokter Plovier. Graag jullie mening over deze artsen.
 10. 230 cc of 470 cc???

  Welke arts is goed in borstlift met prothese? Ik heb tijdens het consult bij Dr. Verdonck het advies gekregen om voor een borstlift te gaan. Hij zei me langs te gaan bij zijn collega's maar daar geraak ik dus niet binnen (verlof) en ik vind er ook weinig reviews over. Dus ik zoek ervaringsdeskundigen....
 11. 230 cc of 470 cc???

  Ondertussen bij Dr. Verdonck op consult geweest en deze adviseerde me toch om voor een Borstlift al dan niet met prothese te gaan. Ik had dit stilletjes wel gedacht ... Ik heb gebeld voor afspraak bij zijn collega maar lees er jammer genoeg weinig reviews van (naam ontglip me) Welke dokters zijn nog goed in borstlift bij al een grotere cupmaat?
 12. 230 cc of 470 cc???

  Zijn er onder jullie die momenteel een E of F cup bezitten en kan ik hier eventueel foto's van gekijken? Ik heb momenteel een 85d, maar gehavend door zwangerschap en borstvoeding en wil ze graag weer voller en steviger. Ik weet enkel niet hoe groot juist.....
 13. 230 cc of 470 cc???

  Ondertussen eindelijk een afspraak kunnen maken op 24 augustus. Spannend!!!
 14. Ja, ik dacht naar Dr Verdonck te gaan.... Het zijn gewoon gedachten die door mijn hoofd razen.... Ik denk er teveel bij na... Maar dat is een beetje uit schrik voor het onbekende.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×