• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

KatjeDR

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over KatjeDR

 • Verjaardag 30-12-82

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Muizen/Mechelen

Recente profielbezoeken

334 profielweergaven
 1. Ik heb na een consult bij dokter Verdonck op zijn aanraden een afspraak gemaakt bij zijn collega Dr. Danau voor een eventuele borstlift. Iemand ervaring met deze dokter? Alsook een afspraak gemaakt bij dokter Plovier. Graag jullie mening over deze artsen.
 2. Welke arts is goed in borstlift met prothese? Ik heb tijdens het consult bij Dr. Verdonck het advies gekregen om voor een borstlift te gaan. Hij zei me langs te gaan bij zijn collega's maar daar geraak ik dus niet binnen (verlof) en ik vind er ook weinig reviews over. Dus ik zoek ervaringsdeskundigen....
 3. Van 85d naar ???

  Ondertussen bij Dr. Verdonck op consult geweest en deze adviseerde me toch om voor een Borstlift al dan niet met prothese te gaan. Ik had dit stilletjes wel gedacht ... Ik heb gebeld voor afspraak bij zijn collega maar lees er jammer genoeg weinig reviews van (naam ontglip me) Welke dokters zijn nog goed in borstlift bij al een grotere cupmaat?
 4. Zijn er onder jullie die momenteel een E of F cup bezitten en kan ik hier eventueel foto's van gekijken? Ik heb momenteel een 85d, maar gehavend door zwangerschap en borstvoeding en wil ze graag weer voller en steviger. Ik weet enkel niet hoe groot juist.....
 5. lange wachttijden Dr.Verdonck???

  Ondertussen eindelijk een afspraak kunnen maken op 24 augustus. Spannend!!!
 6. Ja, ik dacht naar Dr Verdonck te gaan.... Het zijn gewoon gedachten die door mijn hoofd razen.... Ik denk er teveel bij na... Maar dat is een beetje uit schrik voor het onbekende.
 7. lange wachttijden Dr.Verdonck???

  Nog steeds geen telefoontje gehad van het secretariaat = van vorige donderdag geleden dat ik gebeld heb (maandag ook nog eens gebeld en toen had ik De Verdonck zelf aan de lijn die me zij dat ik een sms moest sturen) Toch vreemd hè of niet?
 8. Leuk dat de uitleg zo.duidelijk is! Bedankt!
 9. Ik kan me niet inbeelden dat ik tijdens een consult met mijn borsten bloot moet gaan staan... Ik zal door de grond van schaamte... Hoe was dat bij jullie, hoe verliep consult, komt hij aan je borsten en is dat geen raar gevoel? Alles voor al dit ben ik zo ontzettend bang... Ging jullie partner mee of gingen jullie alleen maar het consult?
 10. Ik zie het hier vaak verschijnen maar wat is duale plane? En moet je bij een bv eerst een echo van je borsten laten nemen, is dat standaard?
 11. Van 85d naar ???

  Hadden jullie voor je op consult ging al een idee van hoe groot je zou gaan bij een bv of heeft de dokter jullie de gepaste grootte aanbevolen? Wat ik me ook afvraag.... Zou de dokter altijd eerlijk zijn: stel je kiest iets wat totaal niet bij je lichaam past....
 12. Van 85d naar ???

  Hallo, ik ben Katrien, 35, mama van twee kindjes. Ik heb momenteel een 85d maar door borstvoeding en zwangerschap zijn deze niet meer zo stevig, waardoor ik me onzeker voel en ik niet goed meer in men vel zit. Toen er nog geen kids waren deed ik al wel eens een fotoshoot waaronder zelfs af en toe naakt, maar dat durf ik dus zeker nu niet meer. Ik weet enkel niet goed wat te doen: ik lees hier dat wanneer je al een grote boezem hebt, je deze nooit mooi vol krijgt en ze terug gaan hangen. Moet je dan voor een lift gaan of voor lift en bv samen.... Ik ga een afspraak maken bij Dr Verdonck omwille van de goede reviews, maar geraak er precies moeilijk binnen. Tips zijn zeker welkom. De foto die ik toevoegen is een mooi voorbeeld van hoe ik mijn borsten wil (toen was ik zwanger)
 13. Iemand een idee hoe snel het gaat vooraleer je een afspraak te pakken hebt bij Dr. Verdonck? Heb al twee x gebeld en ik moest tweemaal een sms sturen met mijn gegevens zodat het secretariaat me ging terugbellen, tot nu toe nog geen reactie gehad. En wanneer je dan een afspraak hebt kunne maken bij hem, hoelang is de termijn vooraleer je kan geoppereerd worden? Moet je lang wachten (weken, maanden) of gaat dit vrij snel?