Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


PLB

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

2 Volgers

Over PLB

 • Verjaardag 30 oktober

Recente bezoekers van dit profiel

503 profielweergaven
 1. Ik ben 28 aug geopereerd. Heb aangegeven dat ik hier last van heb. De kliniek zegt dat ik het moet aankijken. Heb in december weer controle. Hoop dat het van zelf over gaat.
 2. Ik denk ook dat ik het zelfde heb. Het voelt bij mij ook vreemd als ik op me zij lig zonder bh. En met bukken vooral. Heb het alleen links. Rechts nergens last van.
 3. Ik heb vorige week een bv gehad. Maar nu spookt het steeds door me hoofd, als ze nu maar niet gaan hangen.. Ik heb ze dual plane gekregen 505cc. Ik ben zo blij met mijn borten. En zie hier van andere dames ook prachtige borsten!! Nu is mijn vraag, kunnen protheses gaan hangen na een aantal jaar?
 4. PLB

  Hoe regelen met de werkgever!

  Ik heb gekozen voor de protheses van 3 weken herstel. Ben nu 1 week po. Ik kan zo nog niet aan het werk. Gister gekookt voor mijn man en kids. Maar dat was eerst wel even genoeg. Ik begin pas over 2 weken weer met werken. Heb 3 weken vakantie opgenomen.
 5. Jeetje, dat is balen zeg! wat ik hier al lees, misschien nio wel.
 6. Hey hey dames! 28 aug krijg ik 505cc dual plane rond. Nu vroeg ik me af wie heeft er nog meer 500/505cc? Ik zou wel graag een foto willen zien. Ben erg benieuwd!!
 7. PLB

  Even voorstellen.

  Ja precies. Ik kijk er wel erg naar uit! Heb jij al een datum?
 8. PLB

  Even voorstellen.

  Ja echt spannend he! Laat je me weten hoe het bij jou is gegaan? voor jou is het straks zomaar zover! Heel veel succes alvast!!
 9. PLB

  Even voorstellen.

  Hey Hoi dames! Ik ben een jonge moeder van 24. Ik heb 3 jongens. één van 3 jaar. één bijna 2 jaar, en één van bijna 1 jaar. Daardoor zijn mijn borsten er zeker niet mooier op geworden. Ze zijn slap, en is niet veel van over. Ik heb vorige week een consult gehad in groningen bij Aklinieken. 28 augustus krijg ik 505cc (1.77m & 76kg). Maar ohhh wat ben ik bang.. voor de pijn, het resultaat.. En vooral de narcose. Hoe hebben jullie dit ervaren?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×