• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Cato

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  149
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

4 Volgers

Recente profielbezoeken

365 profielweergaven
 1. Hai hai zou ik ook mee mogen kijken naar je foto's.
 2. Bergman kliniek of Velthuis Kliniek

  Wat fijn dat alles goed is gegaan en jij je goed voelt. Heb je foto's wens je een voorspoedig herstel.
 3. Bergman kliniek of Velthuis Kliniek

  Ik ga nog voor een tweede consult bij Bergman clinics
 4. Bergman kliniek of Velthuis Kliniek

  Wel beetje oude topic maar ik twijfel ook tussen deze twee klinieken. Heb een consult gehad bij Bergman en wil een afspraak maken bij Velthuis. Bergman is ook een stukje duurder. En waarom..... toch maar mijn gevoel volgen. Velthuis is wel makkelijker te bereiken voor mij. Maar ga toch voor de beste, wat voor mij goed voelt. Wat is precies het verschil tussen de twee klinieken buiten de prijs. Zit geloof ik nog wel wat verschil in de prijs per kliniek. Zie nu op de site dat Bergman en Velthuis de zelfde prijzen hebben. Dacht ergens gezien te hebben dat er wel verschil in zit.
 5. Hai hai. Mag ik mee kijken in je album. Ben erg benieuwd
 6. @Rituals ik vind een volle c of kleine d erg mooi. Wil dus eigenlijk niet groter. Kun je van te voren weten op welke maat je ongeveer uit gaat komen. Ik heb het eigenlijk niet over een cup maat gehad tijdens het consult/ het passen. Maar jij hebt ronde protheses voor de spier, toch..... ik krijg anatomisch en dual plane. Maakt dat nog wat uit?
 7. Hai hai. Ik heb bijna dezelfde maten. Ik ben 173 en 62 kilo en heb ook een 75 B. Mij hebben ze 240/275 geadviseerd. Anatomisch en Dual plane. Wil graag met je mee lezen. Ik heb nog geen datum en wil graag een afspraak voor een tweede consult maken. Ben bij Bergman clinics geweest. Krijg dan ook een 3D afbeelding. Wat spannend en goed dat jij al een datum hebt. Zo snel ook al. Ik snap je gevoel helemaal. Ik heb dat ook heel erg. Wil super graag een bv maar wat als..... wil ook absoluut niet te groot. Ik wil je graag volgen en ben benieuwd hoe het allemaal gaat. Je bent er vast net als de rest na de tijd erg blij mee! X
 8. Heb jij foto's in je album. Mag ik mee kijken
 9. Spannend. Ik ben iets kleiner 173 en 61kg. En mij hebben ze 240/275 anatomisch dual plane geadviseerd. Welke cup maat heb jij nu @xshaar ik heb nu een kleine 75b
 10. Ik kan ook niet uit ervaring spreken. Maar heb toch wel genoeg op dit forum gelezen dat 6 dagen wel erg weinig is om te herstellen. Ik zit er zelf aan te denken om 4 weken vrij te regelen en dan twee weken met hulp( werk als gastouder). Dit is hopelijk voldoende.
 11. @Rituals ze zijn echt erg mooi geworden. Ik heb ook een 70 B. Maar mij hebben ze anatomisch dual plane geadviseerd. En 240/275 cc. Welke maat ben jij nu uit gekomen. Na de operatie. Ziet er zo netjes en natuurlijk uit. Fijn dat je ook al weer kan sporten.
 12. @Rituals wat was je cup maat voor de operatie ?
 13. Ik weet het nog niet precies. Krijg nog een tweede consult. Nog een x passen en een 3 D beeld. Bij Bergman clinics bij dokter van Dam. Oh ben bemieuwd naar de foto's