Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Tittie_chick

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  319
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

263 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Dr. Verdonck
  Belgian Breast Clinic
  Motiva ergonomix
  Full profile
  335CC
 1. Te koop 2 zwarte carefix anna

  Ze zijn verkocht!
 2. Ja gelukkig zijn ze klein, ze voelen wel hobbelig en hard, maar met de tijd komt dat wel goed. spannend, dat is bijna al! voor welke prothese en cc ga je?
 3. Dit is wel echt heel vervelend! Ik hoop dat er uiteindelijk wel een goede oplossing komt voor jou. Is het niet bij verdonck, dan wel bij n ander. mijn linkerborst geneest dubbel zo slecht als de rechter en voelt vanaf het begin niet lekker. Hij valt ook lichtjes naar buiten, dus hoop dat het hier bij blijft.. ik moet nog geduldig zijn, tot nu toe ben ik verder tevreden. ik lees nu wel veel slechts over verdonck, maar hij heeft ook erg veel goede resultaten.
 4. Ik ben ook wel benieuwd wat hij zegt. ik Volg ook..
 5. Met sebbin zal je vooral meer projectie hebben. Hoe is jouw keuze op dit implantaat gevallen? Ik had een 70b, 75a kwa bh. draag nu sport bh 75d. Moet nog even wat weken wachten tot ze totaal ontplooid zijn.
 6. Ik heb geen ervaring met sebbin, maar wel met verdonck. ik heb de motiva, 315 was het mooiste volgens verdonck, 335 maximaal. Ik twijfelde als een gek, best_boobie een prive bericht gestuurd en ik kreeg een duidelijke uitleg. Hierna zonder twijfel voor 335 gekozen. Blij toe!! Mooie natuurlijke C cup. hiermee wil ik aangeven, kies het grootste bij verdonck!! hij zal nooit iets plaatsen wat too much gaat worden. hoe meer je leest op het forum, hoe vaker je dit gaat lezen. ik hoop dat het iets helpt bij jouw keuze.
 7. Om mijn topic nog even up to date te houden vandaag voor het eerst bij mijn nieuwe huisarts geweest om de pleisters en hechtingen te laten knippen. dit was mijn eerste bezoek en ook mijn laatste, ik ga op zoek naar een andere huisarts hier. wat een idioot. hij las de duidelijke begeleidende brief en vroeg hier achter aan: Voor wie van jullie is het? dus ik: nou het lijkt mij aan de hand van de brief wel duidelijk dat het om een borstvergroting gaat. Ok, ik moest op de tafel. Zonder handschoenen trok hij de pleisters er af, ook de opgedroogde bloed hechtpleister daaronder. Vervolgens begint hij aan de rechter hechting lichtjes te trekken en zegt, ik zie geen knoopje om los te knippen en het draad er uit te trekken. Ondertussen had ik al stop gezegd en aangegeven: in de brief staat dat ze oplosbaar zijn en alleen de uiteindes er af moeten. Wat een verrekte idioot was dit zeg. Littekens zien er nog wat verfrommeld uit, maar zijn niet rood en er zitten weinig kostjes. Wel schuurt nu mijn sportbh een beetje langs de gerafelde randjes.
 8. Te koop 2 zwarte carefix anna

  2 nieuwe zwarte carefix anna maat M. ik blijk achteraf toch een L nodig te hebben. Doe een goed serieus bod. foto uploaden lukt helaas niet, zsm een foto plaatsen.
 9. @Boobelientje gefeliciteerd met je boobs! fijn dat alles goed is gegaan. succes met herstel!
 10. Ik moest gewoon naar mijn huisarts van verdonck, omdat hij vrij is. Kerstvakantie... als mijn huisarts ook vrij was, zou er evt nog wel een assistente aanwezig zijn.
 11. @vke82 met de pijnstilling zal je gewoon kunnen ademhalen... dat druk gevoel heb ik na 3 dagen nu nog wel
 12. @vke82 gefeliciteerd met je nieuwe boobs!! Welke maat en prothese is het nou uiteindelijk geworden? succes met het herstel... morgen en overmorgen wordt de druk nog erger.. maar zorg dat je die pijnstilling regelmatig houdt, dan is het goed te doen. dat adem halen is niet door het verband, maar door de operatie zelf..
 13. Het is geen echte pijn gelukkig, maar een heel beurs gevoel..
 14. @Bobbie88 dankjewel! nou het is zo dat mn gehele ribbenkast gevoelig is, ook tpv van mn rug. Denk dat het vd operatie is, zonder druk erop heb ik er ook minder last van.
 15. En mijn dag 3, woensdag geopereerd, slechter geslapen, had pijn in mijn rug. alles voelt ook beurs tot aan mijn onderste ribben, zowel voor als achterkant. Maaarrr al met al is het nog steeds goed te doen. ik heb wel een paar strakstaande tieten onder dat verband, ben eigenlijk best blij dat ze ingepakt zitten.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×