Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Tittie_chick

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  322
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

263 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Dr. Verdonck
  Belgian Breast Clinic
  Motiva ergonomix
  Full profile
  335CC

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Ellen125 ik zit bijna nooit meer op het forum, maar als ik online ben, lees ik wel jouw verhaal steeds. ik hoop dat het opgelost is na het aanpassen van de borstplooi. in het begin waren die van mij ook ongelijk en was zo bang na een aantal slechte verhalen dat het niet goed zou komen. Maarrrr gelukkig, nu 6 maanden verder, is het helemaal goed gekomen.
 2. Ik ben ook redelijk klein en fijn.. 163 en 60 kg.. ik kom van een kleine b cup.. 70b heb 335cc motiva full profile en draag nu bh’s 70F ik had niet kleiner gewild, maar ook zeker niet groter! Bh’s kopen gaat echt niet gemakkelijk nu, evenals bikini’s. Het zijn flinke zoektochten geweest. wel superblij met het resultaat
 3. Tittie_chick

  Te koop 2 zwarte carefix anna

  Ze zijn verkocht!
 4. Ja gelukkig zijn ze klein, ze voelen wel hobbelig en hard, maar met de tijd komt dat wel goed. spannend, dat is bijna al! voor welke prothese en cc ga je?
 5. Dit is wel echt heel vervelend! Ik hoop dat er uiteindelijk wel een goede oplossing komt voor jou. Is het niet bij verdonck, dan wel bij n ander. mijn linkerborst geneest dubbel zo slecht als de rechter en voelt vanaf het begin niet lekker. Hij valt ook lichtjes naar buiten, dus hoop dat het hier bij blijft.. ik moet nog geduldig zijn, tot nu toe ben ik verder tevreden. ik lees nu wel veel slechts over verdonck, maar hij heeft ook erg veel goede resultaten.
 6. Ik ben ook wel benieuwd wat hij zegt. ik Volg ook..
 7. Met sebbin zal je vooral meer projectie hebben. Hoe is jouw keuze op dit implantaat gevallen? Ik had een 70b, 75a kwa bh. draag nu sport bh 75d. Moet nog even wat weken wachten tot ze totaal ontplooid zijn.
 8. Ik heb geen ervaring met sebbin, maar wel met verdonck. ik heb de motiva, 315 was het mooiste volgens verdonck, 335 maximaal. Ik twijfelde als een gek, best_boobie een prive bericht gestuurd en ik kreeg een duidelijke uitleg. Hierna zonder twijfel voor 335 gekozen. Blij toe!! Mooie natuurlijke C cup. hiermee wil ik aangeven, kies het grootste bij verdonck!! hij zal nooit iets plaatsen wat too much gaat worden. hoe meer je leest op het forum, hoe vaker je dit gaat lezen. ik hoop dat het iets helpt bij jouw keuze.
 9. Om mijn topic nog even up to date te houden vandaag voor het eerst bij mijn nieuwe huisarts geweest om de pleisters en hechtingen te laten knippen. dit was mijn eerste bezoek en ook mijn laatste, ik ga op zoek naar een andere huisarts hier. wat een idioot. hij las de duidelijke begeleidende brief en vroeg hier achter aan: Voor wie van jullie is het? dus ik: nou het lijkt mij aan de hand van de brief wel duidelijk dat het om een borstvergroting gaat. Ok, ik moest op de tafel. Zonder handschoenen trok hij de pleisters er af, ook de opgedroogde bloed hechtpleister daaronder. Vervolgens begint hij aan de rechter hechting lichtjes te trekken en zegt, ik zie geen knoopje om los te knippen en het draad er uit te trekken. Ondertussen had ik al stop gezegd en aangegeven: in de brief staat dat ze oplosbaar zijn en alleen de uiteindes er af moeten. Wat een verrekte idioot was dit zeg. Littekens zien er nog wat verfrommeld uit, maar zijn niet rood en er zitten weinig kostjes. Wel schuurt nu mijn sportbh een beetje langs de gerafelde randjes.
 10. Tittie_chick

  Te koop 2 zwarte carefix anna

  2 nieuwe zwarte carefix anna maat M. ik blijk achteraf toch een L nodig te hebben. Doe een goed serieus bod. foto uploaden lukt helaas niet, zsm een foto plaatsen.
 11. @Boobelientje gefeliciteerd met je boobs! fijn dat alles goed is gegaan. succes met herstel!
 12. Ik moest gewoon naar mijn huisarts van verdonck, omdat hij vrij is. Kerstvakantie... als mijn huisarts ook vrij was, zou er evt nog wel een assistente aanwezig zijn.
 13. @vke82 met de pijnstilling zal je gewoon kunnen ademhalen... dat druk gevoel heb ik na 3 dagen nu nog wel
 14. @vke82 gefeliciteerd met je nieuwe boobs!! Welke maat en prothese is het nou uiteindelijk geworden? succes met het herstel... morgen en overmorgen wordt de druk nog erger.. maar zorg dat je die pijnstilling regelmatig houdt, dan is het goed te doen. dat adem halen is niet door het verband, maar door de operatie zelf..
 15. Het is geen echte pijn gelukkig, maar een heel beurs gevoel..
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×