Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Miss Wood

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Hoi Sheann, Ik heb ook een consult gehad bij dr. Straten. Ik had altijd een hele mooie platte en strakke buik voor mijn zwangerschap en heb gelukkig ook geen striemen e.d. maar ook een extra spek laagje overgehouden. Ik krijg dit er ook niet af. Een vriendin van mij heeft een liposuctie gehad maar dit vet komt toch weer terug. Toen ik aan het passen was, viel het mij ook op dat ik mij helemaal niet meer stoorde aan mijn buik door het volume van mijn wanna be boobs! Veel succes met het nemen van je beslissing.
 2. Hmmmm....ik ben op consult geweest bij Faceland en daarna bij de Heyendael Kliniek. Ik twijfel nog tussen beiden maar vind dit echt niet netjes van ze. Ik moet het zelf ook heel strak plannen qua werk en opvang en kan zoiets dan echt niet zomaar verschuiven. Ik hoop dat je alsnog snel terecht kan.
 3. Mooi hoor @Lonneke81 En dat al een paar dagen na de operatie! En wat gaat het lekker met je herstel. Geeft me weer een bevestiging dat ik daar in goede handen ben als ik onder het mes mag.
 4. @Evah nou mijn kapster zei dat ze wat nieuws had. Een zilvershampoo die veel sneller werkt dan mijn vorige. En dat klopt....bovenop valt het mee maar mijn punten zien er echt niet uit. Morgen maar mijn haar opsteken.
 5. @Lonneke81 eerst maar even lekker bijkomen maar hou ons op de hoogte! Ik kan niet wachten totdat ik mijn datum kan inplannen. @Evah gewoon even snel kijken en dan weer terugplakken haha ...wat is dat forum trouwens verslavend. Had in bad bad even zilvershampoo op mijn blonde lokken gezet....en veel te lang gelezen en nu ben ik paars!!#@&&^$&&//;,$##^€
 6. Ja, dat geloof ik direct. Ik ben ook benieuwd hoe dat straks gaat lopen met mijn dochtertje. Maar volgens mij gaat je verder supergoed af. En fijn dat je fatsoenlijk kan slapen, heel belangrijk! Ah ja, die pleisters eraf halen...je weet dat het mag...maat toch. Lijkt mij ook heeeeel spannend. Als je er geen last van hebt dan kun je ze natuurlijk laten zitten. Maar ik zou ook wel benieuwd zijn hoe de littekens eruit zien.
 7. Succes @Lonneke81 morgen! Hopelijk verloopt het allemaal goed en ik wens je een goed herstel toe. Hoe gaat het met jou? @Evah
 8. Ik heb een heel fijn consult gehad bij Faceland. Ik heb nog een tweede consult staan bij de Heyendael Kliniek. Het liefst zou ik nu al de knoop willen doorhakken en ervoor gaan. Ik heb nog wel een vraag over het formulier dat je dient te ondertekenen. Daarmee geef je namelijk akkoord voor het feit dat ze geen hersteloperatie uitvoeren mocht er wat zijn. Terwijl dr. Fresow aangaf dat ze altijd alles netjes afhandelen op het moment dat het niet naar tevredenheid is.
 9. Ligt vast aan mijn telefoon maar krijg de melding dat er niets in het album staat. Fijn dat je even de tijd hebt om in ieder geval een week je rust te pakken. Maar het klinkt al best goed dat je nu al rustig aan wat dingen kan doen.
 10. Nieuw member.

  Hoi Kiaay, Ik heb net ook pas mijn eerste consult gehad. Dit was bij Faceland en dat voelde goed. Ik heb nog een 2e consult staan bij de Heyendael Kliniek. Ik kan je dus ook niet goed adviseren. Ik lees momenteel heel veel op het forum en ik denk dat het sowieso goed is om meerdere consulten in te plannen. Heel veel succes bij het maken van je keuze!
 11. Hoi Evah, Je hebt mij toegevoegd aan je album maar ik heb geen idee hoe ik de foto's kan terugvinden. Ik ben nog niet helemaal thuis op het forum. Hoe gaat het met je? Is het een beetje te doen qua pijn? Ik vraag me zo af hoe ik dat ga doen met een dochtertje van drie en twee weken vakantie...
 12. Ah fijn! Ik zou de Motiva protheses krijgen en zou dan 320 cc links en 340 cc rechts krijgen omdat ze niet helemaal gelijk zijn. Mijn consult was heel fijn. Ik voelde mij op mijn gemak en er werd echt de tijd genomen. Ik ben al wel weer kwijt of ik demi of full krijg. Daar hoorde ik ze wel wat over zeggen, geloof ik, maar het was mijn eerste consult en had nog totaal geen idee. Daar moet ik nog even achteraan. Ik hoop dat jullie een goede nacht tegemoet gaan!
 13. Hoi Eva en Caitlyn, Gefeliciteerd! Zouden jullie mij kunnen toevoegen zodat ik het resultaat kan zien? Ik heb ook mijn eerste consult bij Roel gehad en ben zo benieuwd hoe het jullie vergaat.
 14. Ervaringen Faceland

  Dat is voor mij ook meer dan genoeg. Ik vond het al zo wennen in de spiegel. Maar kan niet wachten!
 15. Ervaringen Faceland

  Thanx Debbos! Laat het ook echt van mijn 2e consult afhangen. Ik heb juist met de Velthuis Kliniek een negatieve ervaring, weliswaar voor een ooglidcorrectie, en dat heeft mij wel doen realiseren dat een duurdere kliniek niet altijd beter is. Zeker in de nazorg. Met de voorgestelde cc's kom ik dan denk ik uit op een volle c. En dat vind ik prima!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×