Val92

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Val92

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @Nisa28 zou ik je foto's ook misschien mogen zien? ik ben zelf afgelopen vrijdag geopereerd met 425cc .. Ben benieuwd hoe het er bij jou uit ziet.
 2. Hoi! ik zou boerhaave adviseren en dan bij dr van der weij, ik had gelijk een heel goed gevoel bij hem. En word volgende week geopereerd.
 3. Ik zou graag in contact willen komen met iemand die een borstvergroting heeft gedaan met 425 cc in druppelvorm. ik heb binnekort namelijk mijn operatie maar ik twijfel nog een beetje aan de hoeveelheid cc.. hoop dat jullie mij kunnen helpen.
 4. Bedankt voor je reactie! Begin toch nog een beetje te twijfelen of het niet teveel is voor mij...
 5. Wat fijn om te horen! Dankjewel heb zojuist gekeken. Heel mooi gedaan! Mag ik vragen hoeveel jij heb? En heb je gekozen voor rond of anatomisch?
 6. En heb je ook gevraagd naar de andere implantaten, toen ik dat deed en ze zagen dat ik twijfelde ging het gesprek alleen nog maar over me over te halen de "goedkoopste te doen"
 7. Ik had precies hetzelfde advies bij hem! Nja niet bij hem zelf maar bij die consulente. Ben uiteindelijk naar boerhaave gegaan en neem nu 420
 8. Hallo allemaal, ik word over 3 en een halve week al geopereerd bij van der weij, Met 420 cc ben eerder op consult geweest bij faceland. Maar dat was echt vreselijk. Zo onprofessioneel en er werd helemaal niet maar mij geluisterd, er werd alleen maar gepraat over welke prothese ik moest nemen.