Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Chellebel

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  543
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Chellebel last won the day on December 17 2017

Chellebel had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

575 Excellent

4 Volgers

Over Chellebel

 • Verjaardag September 1

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Natuurlijk. Ik stuur je een pb!
 2. Ik stuur je een pb. Kan je het zien!
 3. Nou ik zou als ik jou was een afspraak maken bij dr Nio. Mij werd ook overal een lift geadviseerd en bij Nio hoefde ik dat niet. En ben nu zo blij met mijn D cup zonder lift.
 4. Whahahhahahahahhahahaha geweldig dit!
 5. Ben benieuwd naar je foto’s!!!! Wel naar om te lezen dat je pijn hebt. Ik hoop voor je dat het snel wegtrekt. Diazepam is ook niet fijn om te moeten nemen. Al die troep in je lijf. Dus hopelijk heb je het niet meer nodig. Wel super fijn dat je korstjes bijna weg zijn. Ik ben vandaag begonnen met smeren. En kan ook bijna niet wachten om eindelijk beugelbh te mogen dragen.
 6. Oh wat heerlijk zo vroeg slapen. En ik snap dat je lekker geslapen hebt op je zij. Ik lig al bijna 2 weken op mijn zij weer te slapen en dat vind ik wel echt heerlijk hoor. Veel plezier met de 2 kindjes vandaag.
 7. Jaaaaaa daar twijfel ik ook niet aan hoor hahaha. Alleen is wel duurder helaas.
 8. Ja ik kan ook niet wachten. Spannend he. 90G WoW. Dat lijkt mij wel lastig te vinden lijkt mij.
 9. Thnx!!!! Over 2 weken ga ik shoppen dus dan weet ik het. Ik ga er maar 1 halen want ik weet dat het nog kan veranderen.
 10. @Jaydee ik snap het niet meer hahahahahahhaha. Ben heeeeeeel donkerblond. Hahahaha. Ik draag nu sportbh 80D van de Hema. Heb 500cc 85% eurosilicone dual plane. Op wat kom ik dan uit denk je? 80C?
 11. Whahahahaha die is leuk!!!!
 12. boerhaave kliniek dr van der kar?

  Ja daarom heb ik het in december ook gedaan. Ik wil ook in de zomer kunnen genieten in een bikini eindelijk.
 13. boerhaave kliniek dr van der kar?

  Spannend zeg. Weet je al of ze überhaupt plaats hebben in april? Of vraag je dat tijdens je consult?
 14. boerhaave kliniek dr van der kar?

  Gelijk heb je! Je moet luisteren naar je eigen gevoel. En wat ik las hier op het forum is het een hele goede arts. Heel veel succes en laat je even weten hoe het consult was gegaan? Ben super benieuwd.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×