Chellebel

Members
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chellebel last won the day on December 17 2017

Chellebel had the most liked content!

Community Reputation

570 Excellent

3 Followers

About Chellebel

 • Birthday September 1

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou ik zou als ik jou was een afspraak maken bij dr Nio. Mij werd ook overal een lift geadviseerd en bij Nio hoefde ik dat niet. En ben nu zo blij met mijn D cup zonder lift.
 2. Ben benieuwd naar je foto’s!!!! Wel naar om te lezen dat je pijn hebt. Ik hoop voor je dat het snel wegtrekt. Diazepam is ook niet fijn om te moeten nemen. Al die troep in je lijf. Dus hopelijk heb je het niet meer nodig. Wel super fijn dat je korstjes bijna weg zijn. Ik ben vandaag begonnen met smeren. En kan ook bijna niet wachten om eindelijk beugelbh te mogen dragen.
 3. Oh wat heerlijk zo vroeg slapen. En ik snap dat je lekker geslapen hebt op je zij. Ik lig al bijna 2 weken op mijn zij weer te slapen en dat vind ik wel echt heerlijk hoor. Veel plezier met de 2 kindjes vandaag.
 4. Jaaaaaa daar twijfel ik ook niet aan hoor hahaha. Alleen is wel duurder helaas.
 5. Ja ik kan ook niet wachten. Spannend he. 90G WoW. Dat lijkt mij wel lastig te vinden lijkt mij.
 6. Thnx!!!! Over 2 weken ga ik shoppen dus dan weet ik het. Ik ga er maar 1 halen want ik weet dat het nog kan veranderen.
 7. @Jaydee ik snap het niet meer hahahahahahhaha. Ben heeeeeeel donkerblond. Hahahaha. Ik draag nu sportbh 80D van de Hema. Heb 500cc 85% eurosilicone dual plane. Op wat kom ik dan uit denk je? 80C?
 8. Ik heb ook even bij gekeken! Wauwwww ze zijn echt heel mooi geworden zeg. Wat een verschil. En super grappig die foto in dat charmante blauwe pakje hhahahahhaha
 9. WoW echt een fabriekje dus. Hahahahah. Ik was op consult in Amstelveen. In eerste instantie konden we het niet eens vinden. Eenmaal daar aangekomen was het een tijdelijke locatie zei die dame. Al met al voelde het niet goed. Die protheses waren wel mooier als die van Nio vond ik. Maar uiteindelijk was dat alleen passen. En heb nu ook super mooie ronde Nio boobs. Ben zoooooo gelukkig. Laat die zomer maar komen!!!!