Dee!

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dee!

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank jullie wel meiden voor de complimentjes Ben ook erg blij inderdaad, als je ziet waar ik vanaf kom.. haha! ben er super gelukkig mee.. Dat zullen jullie straks ook wel merken wat een verschil zoiets kan maken Nog eventjes en dan is het voor jullie ook zo ver! spannend..
 2. Hey eveline! Ik ben afgelopen 21 december ook geopereerd bij Mediconsult, door dr. de Boer. Ik ben 1.72 cm en 57 kg.. heb alleen wel een smalle omvang, namelijk 70.. Ik kwam van een 70A af, en heb ook 240 CC gekregen, voor de spier.. Ik zit nu met bh´s meestal op een 70D, dus ik denk aangezien jij iets breder bent qua omvang, je zeker op een mooie volle B, kleine C uit zult komen Ik ben zelf erg blij dat het bij mij voor de spier kon. Dr. de Boer heeft bij mij ook tijdens de operatie beslist of het dual plane of voor de spier werd. Mijn herstel is echt super vlot verlopen. Na een week voelde ik mij alweer zo goed als de oude! Heb alleen de eerste twee dagen wat pijn gehad, maar dat was goed te doen met de nodige pijnstillers. Ik ben nu inmiddels bijna 6 weken p.o. en ik doe vanaf 3 weken p.o. alweer gewoon alles zonder problemen.. Wel moet je natuurlijk altijd nog een beetje voorzichtig zijn en geen belastende bewegingen maken of te zware dingen tillen Maar goed, al met al ben ik erg tevreden dat ik dit besluit heb genomen!! Je kunt in mijn album foto's terug zien van voor- en na.. Kun je misschien een beetje een indicatie krijgen van dr. de Boer zijn werk Succes met aftellen! Dee!
 3. Hey puck! Nou, mooi dat het allemaal goed gaat! Hier hetzelfde.. ook allemaal prima! het geneest goed en ze voelen al veel zachter aan Ik heb inmiddels wat bh's aangeschaft, en zit wisselend van winkel/merk op een 70D of 75C.. Bij de hunkemoller bijvoorbeeld zit ik op een 70D en van Sapph ook.. New Yorker op 75C.. en bij de h&m pas ik tot nu toe niets meer, omdat de cups te klein zijn en mijn tepels er bovenuit komen :s haha.. Volgens mij las ik dat jij ook zo rond de C/D cup zat toch? xDee
 4. Hey puck! Ik zie dat je ook al bh's bent wezen passen.. Leuk om te zien wat de maat is dan he.. vond ik tenminste Ben ook erggg blij als mijn sport-bh uit mag volgende week! Heerlijk! Heb hem nu wel even gezien Verder alles goed met je? Geen herstelpijntjes enzo meer? xDee
 5. Hey rachie! Welkom! Leuk dat je ook bij Mediconsult geopereerd wordt.. Goede keuze Groetjes Dee
 6. hey sparkle, Ik had dit ook heel erg van te voren, dat ik toch een beetje nadacht over wat de reactie van mensen zou zijn.. Ik heb het dan ook van te voren alleen verteld tegen mijn ouders, mijn vriend en een vriendin van me, die het zelf ook heeft gedaan.. zij waren vanaf het begin allemaal positief! Net voor de operatie versprak ik me per ongeluk tegen een ander vriendinnetje van me.. Maar goed, ik dacht dus dat ik dit allemaal wel even goed verborgen kon houden.. en dat wilde ik ook het liefst omdat ik me toch wel druk maakte om de reactie van mijn omgeving.. > lees; de reactie van mensen in mijn woonomgeving (ik woon in een dorp) en mijn schoonouders.. Nu ben ik inmiddels precies 2 weken p.o. en hoorde ik vanmiddag van een vriendin van me (diegene die zelf ook geopereerd was) dat er een aantal vrienden van haar aan haar hadden verteld, dat ze gehoord hadden dat ik ook mijn borsten had laten vergroten.. Ik weet echttttt niet wie dit doorverteld heeft, maar goed.. ze zeiden dus dat inmiddels het halve dorp het al wist.. kortom, er wordt al weer lekker geroddeld Ik schork wel even vanmiddag toen ik het hoorde, omdat ik dacht dat ik mijn geheimpje goed veilig had gehouden Met oud en nieuw had ik wel een feestje bij vrienden, en ik zag soms wel blikken werpen naar mijn borsten, soms even een te lange blik van iemand hahaha.. maar ze zeiden niets tegen mijzelf Naja, ik kan er nu toch niets meer aan veranderen.. mensen praten toch wel.. negatief en soms ook positief.. dus ik heb me maar voorgenomen om me er niet al te druk om te maken, maar gewoon trots te zijn op mijn voorgevel en me vooral niet te verbergen.. en als mensen eerdaags naar me toekomen, met opmerkingen of vragen, zal ik eerlijk en trots zeggen dat het waar is ookal vind ik dit best lastig hoor, als ik eerlijk ben! Succes met aftellen!
 7. Ja puck, daar heb ik ook last van! Ik voel me namelijk erg goed, dus ik denk dan ook automatisch dat ik gewoon weer alles kan/mag.. maar dat is natuurlijk niet zo! want ik ben pas iets meer dan een week p.o. Dus soms word ik wel even teruggeroepen door een flinke pijnscheut of steek..
 8. Hee puck! Ik ben de laatste dagen erg druk geweest en dus niet op het forum gekeken Maar goed.. inderdaad erg leuk om inene borsten te hebben haha.. ben er ook erg blij mee! Het gaat ook goed met me gelukkig! Ik moet zeggen dat het herstel me super is meegevallen tot nu toe, dus ik hoop dat alles zo voorspoedig blijft gaan, dan ben ik in ieder geval blij ! & hoe gaat het nu met jou? Dee!
 9. Spannend Puck! Succes Ben benieuwd wat je van het resultaat vindt...
 10. Hey lieveranoniem, Dankjewel! Ik ben nu precies twee dagen p.o. Ik heb ook jouw foto's ook net even bekeken, en ik kan me voorstellen dat je er erg blij mee bent want ze zijn super mooi! Dee!
 11. Hey sterre Ik zie inderdaad dat je ook dezelfde protheses hebt gekregen! Heb je foto's ook bekeken en ze zijn heel erg mooi, nu al Kun je blij mee zijn! Dee!
 12. Hey Moontje, Dankjewel! Ik ben er ook nu al erg blij mee.. Zeker als je van een cup plat afkomt zoals ik
 13. Dank jullie wel weer voor de lieve berichtjes Doet me goed! Leuk om te lezen wanneer ik zo nu en dan weer even op het forum aan het spieken ben Ik heb inmiddels foto'tjes gemaakt gister, dus ik zal deze er zo even op plaatsen.. Voor de rest heb ik vannacht best redelijk geslapen, vergeleken met de eerste nacht.. Ik heb amper pijn gehad.. Gister had ik wel een beetje branderige pijn rondom de wondjes, en ik zag tijdens het douchen dat het ook aan de rechterkant een klein beetje bloedde.. (beeeetje maar) Maar gelukkig voel ik me vandaag al een stuk beter De hele zware druk op mijn borsten en bovenrug lijkt minder te worden, alles voelt al wat minder zwaar.. Dus ik hoop dat het zo voorspoedig blijft gaan Morgenochtend heb ik om 11.30 een afspraak bij Mediconsult, voor controle.. De arts wou graag nog even dat ik terug kwam voor de kerst, zodat alles 100% in orde is en ik met een lekker gevoel de kerst in kan gaan Nou, dus laten we hopen dat alles er mooi uitziet volgens hem xDee!