Roxen

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Roxen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik wordt op 22 september geopereerd, qua werk kwamen er bij mij wat dingen tussen waardoor eind september voor mij het beste uitkomt. Precies dat neppe wil ik ook absoluut niet en ook niet op het randje van nep. Gewoon mooi en natuurlijk en liefst dat bijna niemand ziet dat het nep is Ik had een erg goed gevoel bij dr. Klein, legde alles goed uit. Keek bij het meten ook goed wat zou passen zodat, het niet gaat uitsteken. En hij werkt ook in een ziekenhuis dat vond ik ook wel fijn. Het schema heb ik via internet gevonden, zal hem er even opzetten dan kan je zelf kijken.
 2. @Desert-Rose Bedankt voor het verplaatsen van het topic. Wordt inderdaad aftellen nu, gelukkig nog een hoop andere dingen te doen en te regelen dus de tijd vliegt vast voorbij. @Chrissiekrassie Wat toevallig dat je ook toen bij Faceland bent geweest. Wat vond je van dr. Klein? Ik wil echt een natuurlijk effect en dat mensen niet kunnen zien dat het nep is. Mijn omtrek is 68 cm, de breedte van de borst is 9,8/10 cm. Heb via het schema gekeken en dan zie je 235cc erbij staan. Cupmaat nu is AA/A ligt aan de bh. Ze hebben ook niet meteen gezegd hoeveel cc het was. Het staat mooi en het past bij de rest van mijn lichaam. Al blijf ik ergens wel twijfelen of het niet te klein is maar, hun zeiden allemaal dat het echt mooi zou worden met deze maat. Doordat ik zo smal ben zou elke 100cc ongeveer 1 volle cupmaat zijn. @Meisie10 wat staat dat mooi bij je! Jij bent ook wat breder bij je heupen dan mij, vindt het bij jou erg mooi. Maar zie wel meteen dat het voor mij te groot zou zijn. Als je een slag kleiner te klein vond dan zo lekker houden. Het staat je goed en daarover heen moet je dan nog een bh en shirt bij denken dus het wordt dan iets groter met kleding aan. @jen1811 wat vervelend dat je eerst moet aan komen voordat ze je kunnen helpen. Bij mij hebben ze er niks over gezegd. Op het moment van de operatie ben ik 28, weet niet of het daaraan zou kunnen liggen. De plastisch chirurg is er heel het gesprek bij geweest en geen 1 keer een opmerking gehoord over mijn gewicht.
 3. @Henrique Heb jij trouwens al een bh gekocht voor na de operatie? Of neem jij de bh die je daar kan kopen?
 4. Dar heb je helemaal gelijk in maar, af en toe ook lastig.Te groot is niks en te klein zou ook jammer zijn. Beter iets te klein en een push up bh aan, dan te groot. Dan heb je gewoon pech We gaan het vanzelf zien, ze waren super aardig en heel eerlijk dus heb alle vertrouwen in hun.
 5. @Brabbeltje Zoals Desort-Rose zegt elke zwangerschap is anders. Vaak duurt het ook even voordat, alles weer in model komt. Ik ben ook 3 keer zwanger geweest en elke keer hadden ze een andere maat. Ze zeggen altijd 9 maanden zwanger en 9 maanden ontzwangeren Vindt het ergens ook wel raar dat hij de keus aan jou laat. Wat ik mij dan ook afvraag stel er gaat iets mis na een paar weken, voor wie worden de kosten dan als er opnieuw geopereerd moet worden? Het is dan natuurlijk wel makkelijk om te zeggen dat jij die keus gemaakt hebt. Ik zou ook nog een paar maanden wachten, hoe moeilijk dat ook is. Een paar maanden wachten klinkt erg lang als je iets graag wilt maar je wilt ook dat het mooi wordt. Of maak nog een paar afspraken voor een consult en kijk wat andere erover zeggen.
 6. @Henrique Ja echt super aardig, uiteindelijk heel blij dat ik haar had. Werd donderdagavond ineens gebeld of de afspraak verzet kon worden. Het was echt gezellig en voelde mij ook bij haar op mijn gemak. Het is toch vreemd als iemand ineens alles gaat opmeten. Twijfelde ook nog een beetje over de maat. Stond mooi en het paste ook goed bij mijn lichaam maar, als je al die maten hier dan hoort ga je toch twijfelen. Maar ze heeft alles uitgelegd en dat dit echt wel mooi wordt.
 7. @Deprinsesopdeerwt Goed dat je nog een keer bent gegaan. Hoop dat je twijfels nu weg zijn! Klinkt als een mooie maat waar je op uit gaat komen. Ik vindt het zelf wel fijn als het er nog natuurlijk uitziet. Ik krijg de Motiva full 235 cc. Met al die maten die ik hier op het forum zie begin ik ook wel te twijfelen maar, daar zag het er mooi uit.
 8. @Brabbeltje fijn dat je een goed consult hebt gehad! Ik ben vandaag ook geweest, dr. Klein gaat bij mij de operatie doen. En hij doet zelfs pas na een jaar na de zwangerschap een borstvergroting. Van mijn eigen zwangerschappen heb ik gemerkt dat je lichaam in de maanden na je bevalling nog behoorlijk kan veranderen. De keus is natuurlijk aan jou en als je ergens naar uitkijkt is het moeilijk om het uit te stellen maar, denk er wel goed over na.
 9. Vandaag op consult geweest bij Elke i.p.v. Anke. De chirurg was er ook meteen, dr. Klein. Ze hebben alles netjes uitgelegd en ik krijg de Motiva Full 235cc. Wil graag dat het er nog natuurlijk uitziet en het niet te groot wordt. 22 september wordt ik geopereerd door Dr. Klein in Bauland Kliniek in Mill. Super veel zin in, nu aftellen!
 10. @Brabbeltje mocht ze met een onbekende aankomen dan ga ik er inderdaad wel om vragen. Het is toch fijn als je iemand hebt waar mensen goede verhalen over vertellen. Wist jij voor je consult dan al wie je kreeg?
 11. @Brabbeltje Haha ja dat snap ik, je leeft er zo naar toe. Vrijdag heb ik de afspraak bij Anke en neem aan dat ik dan daar te horen krijg wie eventueel de operatie gaat doen. Hoor veel positieve verhalen over Fresow dus hoop wel dat hij het gaat doen.
 12. Fijn dat je dan nog een keer langs mag. Moeders hebben vaak vragen zat dus dat gaat vast wel goedkomen Voor de operatie ben ik ook totaal niet bang maar, wel voor de maat. Wil ze niet te klein maar, ook niet heel erg groot. Mochten ze te ver uit elkaar gaan staan dan gewoon een goede bh aan. Dan zijn ze weer in model Ik heb mijn consult bij Anke, heb er echt veel zin in! Hopen dat ze daarna gauw plek hebben voor de operatie.
 13. @Henrique fijn dat ze bij Faceland wel meten. Dan weet je tenminste zeker dat het past. Dat ze niet de cupmaat zeggen vindt ik niet zo erg, als het maar past. Dat deden ze bij de Wellnesskliniek niet. Leek meer op een broodje uitkiezen bij de bakker @Loumi wat vervelend dat je borsten niet groter zijn geworden nu je bent aangekomen. Als mensen afvallen worden borsten gauw kleiner maar, bij aankomen wordt die plek vaak weer overgeslagen. Heb je 28 september het consult of echt al de operatie? Spannend hoor! @Brabbeltje nog maar 2 dagen, gaat snel he! Wat jammer dat jij ook niet naar het strand gaat. Het lijkt mij zo leuk om met lekker weer op het strand te kunnen liggen. En gewoon weer leuke dingen te gaan doen. @Deprinsesopdeerwt zal zo even kijken in je profiel! Heb je enig idee op welke maat je uitkomt met 350 cc? Krijg je ronde? Denk dat er bij mij ook niet veel in zal passen. Hoop maar dat ze straks niet te klein worden.
 14. @Henrique wel fijn dat je toch een weekje vrij hebt kunnen regelen. Scheelt inderdaad ook dat de kinderen al wat ouder zijn, ook een stuk zelfstandiger. Hopelijk heb je er na een week niet echt last meer van. Ik zit voor mijn werk veel in de auto dus hoop dat, het niet al te zeer gaat doen met rijden