Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Miss H

Donateur
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

1 Volger

Over Miss H

 • Verjaardag January 6

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg

Recente profielbezoeken

338 profielweergaven
 1. Hahaha robocop Ik herken het. Nu rol ik net een walrus uit m'n bed. Hihi maar ook dat gaat steeds beter.
 2. Die band moet je twee weken omhouden. Ik ben pas 4 dagen po en bij mij zit het op sommige plekken al los . Met de pijn gaat het beter, vanaf dag 3 was het minder. Xx
 3. Jij ook zo'n mooie band om. Ik hoop het jou is meegevallen meid! Groetjes Horecia
 4. @Wendy3 is alles ook goed gegaan bij jou? En heb jij ook last van een enorm vette huid? Ik wens jou ook een voorspoedig herstel. Xxx
 5. @ Desert-Rose en @Eecc15il bedankt dames . Ik laat mij lekker verzorgen door mijn man en moeder.
 6. Hallo allemaal, Hierbij mijn operatie verslag; Ik moest mij om 7:50 melden bij de kliniek, we waren wat vroeg dus hebben wij nog in de auto gewacht. Rond 8:15 werd ik naar de balie geroepen om de administratie af te handelen en rond 8:20 werd ik opgehaald door twee vriendelijke verpleegsters en naar mijn kamertje gebracht. Ik heb mij toen moeten uitkleden en er werden foto's gemaakt. Rond 8:30 kwam de chirurg mij aftekenen en om 8:45 kwam een andere verpleegster mij ophalen om naar de OK te brengen. Het infuus werd aangelegd ik ademde een gas in en ik was weg. Anderhalf uur later werd ik wakker op de een andere kamer. Ik heb aan beiden kanten 330 Cc extra high profile gekregen. Er werd mij verteld dat ik wel iets meer bloed had verloren en dat zij mij iets langer wilde laten blijven. Ik werd naar mijn kamer gebracht en heb toen twee broodjes gegeten en een glas cola gedronken. De verpleegster kwam kijken als ik geen bloedingen had en zei dat ze over een uur terug zou komen om weer te controleren en mijn bloeddruk op te meten, als dat allemaal goed was mocht ik naar huis. Rond 13:00 is de verpleegster weer komen controleren en rond 13:30 zat ik in de auto onderweg naar huis. De pijn is te omschrijven als een olifant op je borst, met medicijnen gaat het wel goed, maar als ik die niet optijd neem dan is het ondragelijk. Je voelt gewoon hoe je huid aan het oprekken is. Maar voor de rest voel ik mij wel goed, mijn buik is alweer helemaal plat
 7. @loesoe mag ik ook kijken? Ben super benieuwd. Ik mag zelf over 8 dagen . Gr Horecia
 8. Ok dan ga ik ook op zoek naar een Anita:). Zo te lezen waren het dus geen zelfoplosbare hechtingen. Ok goed om te weten , hij had het inderdaad al over een wijkverpleegkundige of de huisarts.
 9. @Eecc15il omg ik heb twee weken vrij van mijn werk. Ik hoop dat ik in week drie een beetje kan functioneren. Ik heb vaak op YouTube gezien dat rond dag 4/5 het ergst is. Ik ben nu al aan het oefenen met rug slapen. Had jij zelf een bh moeten meenemen?
 10. Hey @Eecc15il dat doet mij goed om te horen. Bedankt voor je reactie Hoe ging het herstel ? Ik krijg hp ik ben echt benieuwd, vind het ook super spannend. Ben jij al gewend aan je nieuwe borsten? Ik zou graag je foto's willen bekijken ik ga jou volgen is dat goed ? Bedankt voor je berichtje gr Horecia
 11. @Miki mijn operatie staat gepland op 1 maart 2018. Ja je kunt het beste op meerdere plaatsen op consult gaan. Ik had toevallig een zeer goed gevoel bij de kliniek en Dr van Zele. Als je inderdaad iets langer bent ziet een 75 c/ 70 d er in verhouding kleiner uit. Laat je even weten voor welke kliniek jij kiest? Ik ben benieuwd Zodra ze erin zitten bij mij deel ik mijn ervaring.
 12. Hoi ik ben op aanraden van een collega van mijn man daar terecht gekomen. Die is na 6 jaar nog super tevreden. Dokter van Zele gaf mij en mijn man een goed gevoel. Hij is heel eerlijk over wat past bij jouw postuur. Hij zei dat 350 Cc te nep zou ogen aangezien ik vrij slank ben. Of 0% vet in zijn woorden ( hahah). Voor de rest de complicaties uitgelegd en hoe de dag zal verlopen en de nazorg. En drie maanden niet sporten!!
 13. Hallo Dames, Mijn naam is Horecia ik ben 31 jaar en moeder van drie jongens. Ik had voor mijn tweede zwangerschap een volle c cup. Maar na mijn tweeling vijf maanden borstvoeding te hebben gegeven en sporten is daar bijna niks meer van over. Ik ben 1,70 en weeg 57 kilo en krijg 330 Cc achter de spier. Ik heb gekozen voor de wellness kliniek in Genk bij dokter van der Zele. Heeft iemand anders daar ervaring mee?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×