Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Peertje1992

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Peertje1992 last won the day on October 5 2017

Peertje1992 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

11 Good

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank je wel! ik heb contact opgenomen, en hun denken inderdaad ook een gewone griep die er toevallig nu uitkomt. Als ik wil mag ik vandaag nog voor een extra controle komen, maar de borsten voelen niet warm, zijn niet rood of iets dergelijks dus ik ga er ook vanuit dat het een gewone griep is.
 2. Ja het ziet er goed uit! Heb geen foto's online staan.. Vandaag wel wat apart, mijn tepel liet wondvocht los, maar niet uit een hechting. Er kwam vel van de tepel af, contact opgenomen en blijkbaar normaal. Zolang ik geen koorts had niks aan de hand. Net helemaal trillend wakker geworden met enorme buikpijn. De wc kunnen halen, en het kwam er van onder en boven uit bahhh.. Nu maar met een emmer naast me op de bank slapen kan mijn man toch een beetje slapen. Morgenvroeg maar meteen contact opnemen, vind het ook zo wat om nu meteen het noodnummer van de kliniek te bellen.
 3. Gaat goed! Het zag er vandaag heel netjes uit. Mag vanaf vandaag ook een sport bh aan 5 weken lang dag en nacht. De pleisters gaan er vanzelf af.. Had zondag wel hele erge pijn in mijn arm waar de narcose is ingespoten. Heb daar een aderontsteking, maar gaat vanzelf weer over.
 4. Vandaag op controle... Spannend!
 5. Nog best veel pijn.. Slapen gaat ietsjes beter. Ik mag vandaag voor het eerst douche, maar zie er heel erg tegen op. Die corset houdt de boel lekker stevig bij elkaar..
 6. Ohhh dat is wel even wat anders ja! In het echt kan hij het denk beter beoordelen als op de foto's. Maar snap wel dat je dat even moet laten bezinken. Is 825cc niet heel erg groot?
 7. Heb net je profiel doorgelezen, heftig zeg! Hoe is het gesprek gegaan?
 8. Mijn moeder heeft net met verband wisselen foto's gemaakt, die heb ik bekeken tot nu toe ziet het er netjes uit. Maar zitten nog heel veel pleisters op dus durf er nog niet veel over te zeggen komt vast goed..
 9. Dank julie wel voor de berichtjes! Ik ben net thuis.. Vannacht echt ellendig geslapen. De operatie is ander gegaan als vooraf gepland... Siliconen zouden eruit gaan en liften en de borsten dan verkleinen. Voordat hij gisteren ging aftekenen zei hij je kan je siliconen wel houden, dan halen we je eigen weefsel weg blijf je toch die mooie bolling houden en liften.. Uhhh oke haha dat had ik niet verwacht! Hij zou ze dan achter de spier zetten. Na de operatie heb ik hem nog gesproken maar dat kan ik me eigenlijk niet meer herinneren door de narcose. De siliconen zaten in een mooi 'huisje' en hij heeft ze toch voor de spier laten zitten. Wel eigen weefsel weg gehaald, gelift en het huisje wat strakker gemaakt. Ik heb hem jammer genoeg niet meer gesproken maar hij zal vast een goede reden hebben gehad om het toch voor de spier te laten al ben ik erg bang dat het uiteindelijk weer gaat hangen. Volgende week terug op controle en dan zal er wel een stuk meer duidelijkheid komen.
 10. Dank je wel! Mijn protheses zijn verkeerd gezet in Belgie door een debiel van een 'chirurg', zo wil ik hem eigenlijk niet eens noemen. Ze zitten nu voor de spier, ze doen pijn, zijn ongelijk en ik wil ze er ook echt gewoon uit. Ik hoop dat ik nog wat over houdt erna hihi! Voor de BV had ik een C dus hoop dat ik daar ook weer op uit kom. Ik wou graag naar een D, maar dat is gewoon een F geworden! Het is enorm zwaar en ze zitten alleen maar in de weg. De verzekering betaald ook alleen als ze verkleind werden (dus siliconen eruit) dat was voor mij ook wel een dingetje. Ik word geopereerd in Parkkliniek, om 3 uur.
 11. Heel erg bedankt! De zenuwen beginnen nu toch wel toe te nemen.. Ben niet zo zeer bang voor de operatie maar wel echt voor het resultaat..
 12. Ja bij mij is dat een eis van de verzekering.. Zie daar wel even tegen op maar goed we doen het er maar mee.
 13. Wauw mooi gelukt hoor! Ik heb even in je album gekeken. zelf word ik 3 oktober geopereerd door Nio, maar moet ook een nachtje blijven.. Toch wel weer spannend.
 14. Ja dat is waar.. Kan het beter goed laten genezen. Dan ga ik toch 2 weken rust houden. Ik ben alleen bang dat ik nu van die lege hangende theezakjes krijg
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×