• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Peertje1992

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

1 Volger

Over Peertje1992

 1. Ja bij mij is dat een eis van de verzekering.. Zie daar wel even tegen op maar goed we doen het er maar mee.
 2. Hoi! hoe is de operatie gegaan?
 3. Wauw mooi gelukt hoor! Ik heb even in je album gekeken. zelf word ik 3 oktober geopereerd door Nio, maar moet ook een nachtje blijven.. Toch wel weer spannend.
 4. Ja dat is waar.. Kan het beter goed laten genezen. Dan ga ik toch 2 weken rust houden. Ik ben alleen bang dat ik nu van die lege hangende theezakjes krijg
 5. Ik heb trouwens een kantoorbaan..
 6. Ik heb nog een vraagje.. Bij mijn vorige operatie had ik wonden die niet goed wouden dichten etc. Ik ben toen vrij snel weer aan het werk gegaan. Nu word ik op een dinsdag geopereerd, op woensdag mag ik dan de kliniek uit. Ik ging er eigenlijk vanuit een week rust.. Maar mijn baas wil dat ik die maandag al kom werken. Is dit verstandig? Ik heb aangegeven dat dit hoogst waarschijnlijk wel kan, maar dat ik niet mag auto rijden. Nu lees ik heel veel dat mensen echt 6 weken rust hebben gehouden ook ivm littekens die moeten rusten. Wat is jullie ervaring/advies?
 7. Ja zonder verzekering had het echt niet gekund! Dank je wel voor jullie reacties! Zal jullie zeker op de hoogte houden.
 8. Ik ben inmiddels bij Nio geweest.. 3 oktober word ik geopereerd mijn siliconen gaan eruit, borsten worden gelift en de linker word aangepast kwa grootte aan de rechter! Ben zo blij!! Verzekering dekt ook alles!
 9. Ohh dat is apart. Ook bij CZ? CZ gaf bij mij juist aan dat ik overal heen kon gaan voor een second opinion zolang ze maar een contract met hun hadden. net de afspraak bevestigd, 18 augustus wat vervelend Jaydee dat het verzet is.. Hopelijk niks kwaadaardigs!
 10. Nja ik hoop dat mijn zorgverzekering de operatie gaat vergoeden, vooral door de medische klachten. Anders kan in helaas geen operatie laten doen
 11. Hey, Ik ben in België geopereerd.. heb inmiddels terug gemaild dat ik toch eind augustus een afspraak met dokter Nio wil
 12. Het komt inderdaad niet van dit forum! Ik heb dit van mensen buiten dit forum.
 13. Andere stappen weet ik niet.. Denk niet dat ik het in me eentje ga winnen tegen een arts. Maar ik hoor al meerdere gedupeerde. Dus wie weet.. Denk dat ik inderdaad gewoon voor Nio ga. Dan maar even wachten, eind augustus is ook niet meer zo lang
 14. Ik denk dat ik overigens toch voor dokter Nio ga, tot eind augustus wachten kan ook nog wel.. Zo heel lang is dat gelukkig niet. mochten er nog mensen ervaringen met Nio hebben hoor ik het graag
 15. Dank je wel voor de reacties! Ik zie dat de naam van de arts veel genoemd wordt op dit forum. Hij zal dus vast niet alleen slecht werk leveren maar bij mij wel. Ik zou graag andere mensen voor hem behoeden, maar hij dreigt met smaad en laster als ik iets op het internet zet. Ook weet ik dat zijn assistentes hier undercover zitten. Het gaat in ieder geval om een kliniek in België.