Coco1

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Coco1

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

392 profile views
 1. @Gizmootje is ook bij iedereen weer anders ik ga gewoon rustig opbouwen als het zover is en dan kijk ik wel hoe ik me voe. En er zijn inderdaad altijd ongeduldige klanten die niet kunnen wachten en je geen 3 weken vakantie gunnen!
 2. @Gizmootje dankjewel voor je reactie!! Hoe voel jij je nu? Hoeveel cc heb je en heb je het achter de spier of dual plane? Ja ik ben erg benieuwd hoe het gaat ik hoop dat het na 2,5/3 weken weer gaat lukken en ik weer aan het werk kan want is ook eigenlijk geen mogelijkheid om dan niet te starten na 3 weken.
 3. Hoi dames, ik ben zelf nagelstyliste en vroeg me af of er hier meerdere meiden zijn met dit beroep en hoe dit is gegaan met het herstel en wanneer jullie weer zijn begonnen met werken? Ik heb zelf 2/2,5 week vrij daarna begin ik weer met wat klanten maar na de 3e week heb ik wel weer druk. ik begin steeds meer te twijfelen of dit niet te kort zal zijn voor het herstel en wil niet gaan overbelasten. Hoe denken jullie hierover?
 4. @happynewme ja klopt komt wel goed inderdaad hier kun je echt veel opzoeken super handig haha
 5. @Chrisje088 Is wel een beetje vergelijkbaar met mij. En wat dat high profile betreft daar hebben wij het niet over gehad eigenlijk.. denk dat hij gewoon kijkt wat het mooiste past bij het lichaam en de wensen?
 6. @happynewme Ja ik denk dat je je in het begin inderdaad overal zorgen over maakt bij alles wat je voelt en ziet, denk dat dat ook wel normaal is en dat iedereen dat wel zal hebben. Op dit forum staat wel veel informatie dus dat is wel echt fijn! Ja klopt ben inderdaad veel bezig met mijn armen enz en ook met je borstspier dus ben echt benieuwd hoe dat gaat maar eerste 2 weekjes gewoon lekker rustig aan doen. Hij adviseerde 10-14 dagen rust te nemen van het werk.
 7. @happynewme gelukkig dat nu alles goed gaat! En dat het herstel 100% is meegevallen, en van dat dipje kwam dat puur omdat je een wondje had? Ben benieuwd hoe het allemaal gaat. Zelf heb ik 2 weekjes vrij van mijn werk en dan begin ik rustig aan weer, geen hele dagen gelukkig! Ik ben zelf nagelstyliste dus geen idee hoe dat gaat maar dat zien we dan wel weer
 8. @Chrisje088 ja ze zijn echt super mooi!! Wat was jou voorsituatie en welk merk prothese ect is dit? Is dit trouwens high profile? liefs
 9. Ja volgens mij twijfelt iedereen wel haha, bij iedereen word het zo anders dus je kan er gewoon niks van zeggen.. nog 2 weekjes ja, super spannend allemaal maar Heeeel veel zin in! Na hoelang ben jij weer begonnen met werken en hoe ging het herstel? @happynewme
 10. Hoi Dames, ook ik krijg een bv bij dr damen in zijn prive kliniek, over 2 weekjes al!! ik vind niet echt veel foto's van zijn werk zijn er meiden die ook door hem geopereerd zijn en waar ik foto's van mag zien? ik heb zelf gekozen voor 300cc dat zou nog mooi bij mijn lichaam passen, natuurlijk twijfel ik of ik niet meer zal doen.
 11. @happynewme ja ik denk dat ik gewoon niet te veel moet twijfelen. Krijg over 2 weken mijn bv
 12. Dankjewel Waaaw super mooi hoor!! Nu twijfel ik nog meer of ik niet iets groter zal doen als 300cc.. maar het zal toch bij iedereen anders uit zien.
 13. @happynewme Hey, ik ben 1.63 en heb nu 75b of kleine 75c schommelt een beetje! Ik krijg 300cc rond dual plane.. twijfel over groter. Zou ik misschien jou foto's mogen zien? Je voorsituatie lijkt wel een beetje op die van mij.
 14. Hoi Dames, ik ben nieuw hier Ik heb afgelopen week een consult gehad bij Dr. Damen en ik krijg 7 augustus mijn borstvergroting!! Ik heb gekozen voor 300cc rond achter de spier. Ik ben 1.63 en weeg 56 kg en heb nu een kleine C cup. nu begin ik dus heel erg te twijfelen over de maat en of ik niet meer cc moet pakken, ik heb geen idee wat ik moet verwachten hoe het ongeveer gaat worden. Ook ben ik bang dat ik veel cc ga verliezen achter de spier, klopt dit ? Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen