Spring naar bijdragen
Borsten Forum

civet

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

civet last won the day on Juli 20

civet had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb ook anatomische prothesen voor de spier (450 cc) en ook geplaatst door Dr Laura Zaal. Ik wist vantevoren wat ik wilde, dus alle afspraken gingen efficient en soepel. Operatie is ook prima verlopen, ik vond het een fijn idee dat ze zoveel borstvergrotingen doet en er dus veel ervaring mee heeft. Je kunt mijn foto's bekijken in mijn album. Succes alvast!
 2. Bij mij zijn de theezakjes mooi overeind gekomen met alleen een borstvergroting (wel 445cc), foto's staan in mijn album. Succes met je vooronderzoek!
 3. civet

  Elleboog boven schouder/laser?

  Ik mocht na 2 weken mijn arm al boven mijn schouder bewegen. Werd zelfs aangeraden omdat het goed zou zijn voor de doorbloeding en herstel. Ik heb wel een prothese voor de spier, geen dual plane dus, misschien dat dat nog wat uitmaakt.
 4. Hi @Aloysa, gelukkig heeft mijn partner nu 3 weken vrij (erg late zomervakantie) en laat hij de honden uit. Daarna zal ik ze tussen de middag uit gaan laten. Het zijn idd katten en andere blaffende honden die een trekreflex oproepen, een speciale riem om je middel is een goed idee, ga ernaar op zoek!
 5. Intussen op 11 september de ingreep gehad bij de Velthuis kliniek door dr Moojen. Een dual plane vergroting had mijn voorkeur, maar mijn borsten hingen daar te laag voor, dus dan maar voor de spier. Als ik nu berichten lees van de pijn die dual planers hebben, ben ik er wat dat betreft wel blij mee. Ik ben opgevuld met anatomische Mentor prothesen van 445 cc (wilde "lekker groot"). Het herstel gaat voorspoedig, slik geen pijnstillers meer en op af en toe een steek na geen pijn meer. Heerlijk om niet meer van die uitgebluste borsten te hebben, maar weer volop volume! Heb fotoś geplaatst in de Gallery, omdat ik het zelf ook fijn vind om het herstelproces en eindresultaat bij anderen te zien.
 6. Ja, daar zijn ze! Zien er mooi uit en fijn dat je weinig pijn hebt.
 7. Oh spannend, zie dat je nu geopereerd wordt, geniet straks van je boobies!
 8. civet

  Wacht tijden Velthuis kliniek?

  Ik heb op 14 augustus een consult bij de Velthuis kliniek en wil het liefst ook zsm geholpen worden. Ze vertelden mij dat de wachttijd nu 4-6 weken is ivm de zomervakantie, maar als je geluk hebt kan het sneller (als er iemand afzegt/uitvalt denk ik). En je hebt ook nog bedenktijd, maar weet niet of dit 1 of 2 weken is. Ga het de 14e vragen. Mijn man neemt pas vakantie op als ik geopereerd word, die hoopt ook dat ik snel aan de beurt ben.
 9. Hoi Goldy, Het blijft moeilijk om een chirurg uit te kiezen. De ene keer lees je iets postitiefs over iemand en dan weer iets negatiefs, daar ga ik ook van twijfelen. Ik heb zelf 14 augustus een consult bij Laura Moojen en zakelijkheid maakt mij niet zoveel uit. Ik las over vestjes of rekbare kleding die je van onder naar boven aan kan trekken voor na de operatie, zodat je niets over je hoofd aan hoeft te trekken. Dat lijkt me inderdaad handig. Ik zag hier ook de Anita Extreme Control BH voorbij komen, die ziet er mooi en stevig uit, maar weet niet of je die al snel na de operatie aan mag. Ik ga je traject volgen, succes!
 10. Heerlijk dat vandaag alles gaat beginnen! Ik heb 14 aug pas mijn eerste consult en mij werd verteld dat ik zelf een strak t-shirt mee moet nemen zodat je goed kunt zien hoe de grotere maat onder kleding staat. Kleur t-shirt moest niet te licht of te donker zijn, dan kun je het beste het resultaat beoordelen, pastelkleur werd aangeraden. Veel plezier vandaag en sterkte met uitkleden (gaat ook niet mijn favoriete onderdeel worden)
 11. Hi Ellen125, De zoekfunctie is een goede tip. Zie dat jij ook al een consult met dr Moojen hebt gehad, ga vanavond alles eens nalezen. Had het idee dat in Nederland alles zo'n beetje evenduur was en België goedkoper, ga daar ook nog eens naar kijken.
 12. Hallo dames, Na 2 kinderen geborstvoed te hebben en 10 kilo te zijn afgevallen (ben nu 49 jaar) zijn mijn borsten een beetje weggeëbd. Onlangs zijn ook mijn Essure veertjes (sterilisatie methode die toch niet zo goed getest bleek te zijn en veel klachten geeft) verwijderd en dat lijkt ook effect te hebben gehad op mijn borsten, heb het gevoel dat ze daarvoor toch iets voller waren. Daarom besloten tot een borstvergroting en een afspraak voor een consult gemaakt bij de Velthuis Kliniek. Ik heb erg veel zin in weer een goedgevuld décolleté. Ik denk aan een volle E en heb nog geen idee hoeveel cc ik daarvoor nodig heb. Het valt me op dat bijna alle dames op dit forum zo slank zijn en dat ik geen operatieverslagen van de Velthuis kliniek kan vinden. Omdat ik grote honden heb ben ik benieuwd hoe snel je na de operatie weer honden kunt uitlaten. Dat ga ik natuurlijk ook tijdens het consult bespreken, maar hier zitten de ervaringsdeskundigen. En over dingen tillen lees ik ook geen richtlijnen, weten jullie hoe snel dit weer mag? Alvast bedankt voor jullie aandacht!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×