Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

civet

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

2 Volgers

 1. Bij mij zijn de theezakjes mooi overeind gekomen met alleen een borstvergroting (wel 445cc), foto's staan in mijn album. Succes met je vooronderzoek!
 2. Elleboog boven schouder/laser?

  Ik mocht na 2 weken mijn arm al boven mijn schouder bewegen. Werd zelfs aangeraden omdat het goed zou zijn voor de doorbloeding en herstel. Ik heb wel een prothese voor de spier, geen dual plane dus, misschien dat dat nog wat uitmaakt.
 3. Hi @Aloysa, gelukkig heeft mijn partner nu 3 weken vrij (erg late zomervakantie) en laat hij de honden uit. Daarna zal ik ze tussen de middag uit gaan laten. Het zijn idd katten en andere blaffende honden die een trekreflex oproepen, een speciale riem om je middel is een goed idee, ga ernaar op zoek!
 4. Intussen op 11 september de ingreep gehad bij de Velthuis kliniek door dr Moojen. Een dual plane vergroting had mijn voorkeur, maar mijn borsten hingen daar te laag voor, dus dan maar voor de spier. Als ik nu berichten lees van de pijn die dual planers hebben, ben ik er wat dat betreft wel blij mee. Ik ben opgevuld met anatomische Mentor prothesen van 445 cc (wilde "lekker groot"). Het herstel gaat voorspoedig, slik geen pijnstillers meer en op af en toe een steek na geen pijn meer. Heerlijk om niet meer van die uitgebluste borsten te hebben, maar weer volop volume! Heb fotoś geplaatst in de Gallery, omdat ik het zelf ook fijn vind om het herstelproces en eindresultaat bij anderen te zien.
 5. Ja, daar zijn ze! Zien er mooi uit en fijn dat je weinig pijn hebt.
 6. Oh spannend, zie dat je nu geopereerd wordt, geniet straks van je boobies!
 7. Wacht tijden Velthuis kliniek?

  Ik heb op 14 augustus een consult bij de Velthuis kliniek en wil het liefst ook zsm geholpen worden. Ze vertelden mij dat de wachttijd nu 4-6 weken is ivm de zomervakantie, maar als je geluk hebt kan het sneller (als er iemand afzegt/uitvalt denk ik). En je hebt ook nog bedenktijd, maar weet niet of dit 1 of 2 weken is. Ga het de 14e vragen. Mijn man neemt pas vakantie op als ik geopereerd word, die hoopt ook dat ik snel aan de beurt ben.
 8. Hoi Goldy, Het blijft moeilijk om een chirurg uit te kiezen. De ene keer lees je iets postitiefs over iemand en dan weer iets negatiefs, daar ga ik ook van twijfelen. Ik heb zelf 14 augustus een consult bij Laura Moojen en zakelijkheid maakt mij niet zoveel uit. Ik las over vestjes of rekbare kleding die je van onder naar boven aan kan trekken voor na de operatie, zodat je niets over je hoofd aan hoeft te trekken. Dat lijkt me inderdaad handig. Ik zag hier ook de Anita Extreme Control BH voorbij komen, die ziet er mooi en stevig uit, maar weet niet of je die al snel na de operatie aan mag. Ik ga je traject volgen, succes!
 9. Heerlijk dat vandaag alles gaat beginnen! Ik heb 14 aug pas mijn eerste consult en mij werd verteld dat ik zelf een strak t-shirt mee moet nemen zodat je goed kunt zien hoe de grotere maat onder kleding staat. Kleur t-shirt moest niet te licht of te donker zijn, dan kun je het beste het resultaat beoordelen, pastelkleur werd aangeraden. Veel plezier vandaag en sterkte met uitkleden (gaat ook niet mijn favoriete onderdeel worden)
 10. Hi Ellen125, De zoekfunctie is een goede tip. Zie dat jij ook al een consult met dr Moojen hebt gehad, ga vanavond alles eens nalezen. Had het idee dat in Nederland alles zo'n beetje evenduur was en België goedkoper, ga daar ook nog eens naar kijken.
 11. Hallo dames, Na 2 kinderen geborstvoed te hebben en 10 kilo te zijn afgevallen (ben nu 49 jaar) zijn mijn borsten een beetje weggeëbd. Onlangs zijn ook mijn Essure veertjes (sterilisatie methode die toch niet zo goed getest bleek te zijn en veel klachten geeft) verwijderd en dat lijkt ook effect te hebben gehad op mijn borsten, heb het gevoel dat ze daarvoor toch iets voller waren. Daarom besloten tot een borstvergroting en een afspraak voor een consult gemaakt bij de Velthuis Kliniek. Ik heb erg veel zin in weer een goedgevuld décolleté. Ik denk aan een volle E en heb nog geen idee hoeveel cc ik daarvoor nodig heb. Het valt me op dat bijna alle dames op dit forum zo slank zijn en dat ik geen operatieverslagen van de Velthuis kliniek kan vinden. Omdat ik grote honden heb ben ik benieuwd hoe snel je na de operatie weer honden kunt uitlaten. Dat ga ik natuurlijk ook tijdens het consult bespreken, maar hier zitten de ervaringsdeskundigen. En over dingen tillen lees ik ook geen richtlijnen, weten jullie hoe snel dit weer mag? Alvast bedankt voor jullie aandacht!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×