Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jgj

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Jgj last won the day on September 23 2017

Jgj had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

19 Good

Over Jgj

 • Verjaardag 03-02-1993

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1840 profielweergaven
 1. @Toetje1993 ik kreeg het 2 dagen via de mail te horen. Ze proberen het een week van te voren via de post te laten weten, maar lukt dus niet altijd. (Ook je ongewenste mail in de gaten houden! Daar was die van mij dus beland!
 2. Oh ik had net gereageerd bij iemand anders, maar ik ben ook geopereerd door Dr Koeijers. Heb een hele goeie ervaring zo gehad. Hij stelde me erg gerust en ook de verpleegsters die daar werken. Ik was super zenuwachtig, maar nergens voor nodig achteraf. Super mooi geworden en ik zal hem aanbevelen, komt helemaal goed
 3. @Eefxxmx heee, spannend hè! Maar komt helemaal goed hoor, ik ben 3 weken geleden geopereerd door Dr Koeijers !! En hij heeft zijn werk super goed gedaan ! hoeveel cc krijg je??
 4. Oh lieve meid, tranen in m’n ogen als ik je laatste bericht lees. Ik denk veel aan je, omdat het me ontzettend erg lijkt wat jij nu moet doorstaan. Iets wat je altijd graag wilt, eindelijk hebt en nu het verre is van wat je graag wou. Iedereen hier op het forum begrijpt jou denk ik ontzettend goed, maar mensen om je heen snappen dit misschien niet goed of kunnen zich niet goed in je verplaatsten, hoe belangrijk dit voor je was. Jij hebt echt alle recht om te schreeuwen, gillen, huilen en boos zijn en de hele dag te zeiken ! Het is helaas iets waar je nu door heen moet, hoe lastig het ook is. gelukkig komt het uiteindelijk goed en loop jij in dat zwembad met je bikini mooi gevuld !! Ik heb respect voor je, want ik had het niet getrokken. En geloof meteen dat jij een doorzetter bent, maar soms trekken doorzetters het ook even niet, en dat mag !! Het komt uiteindelijk allemaal goed!! Lucht lekker je verhaal, niemand vind je hier een zeikerd!
 5. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @dominicana2_ Hiii, nee volgens mij is dat allemaal 6 weken herstellen, maar volgens mij is achter de spier (???) wat pijnlijker herstel, maar weet niet of dat nou voor of achter de spier is, ik heb zelf dual plane.
 6. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @luus Hiii ! Ik denk dat na 3 dagen na je operatie al je kindjes uit bed tillen nog niet zo'n goed idee is! Probeer het zoveel te vermijden, misschien kan je je oudste kindjes vragen om even te helpen ? mijn pc gaf ook duidelijk aan dat ik goed naar mijn eigen lichaam moet luisteren, als iets niet kan dan moet je het ook echt niet doen. Het blijft lastig met kinderen 6 weken niks doen !!
 7. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @jopie-sommie @Wens2017 Aahh Okee ik ben niet de enigste gelukkig misschien omdat wij altijd de kinderen moeten helpen en nu zelf overal mee moeten worden geholpen is het extra lastig. Mn man zegt ook je moet het gewoon vragen, wat maakt het nou uit het is voor je eigen herstel en over paar weken kan je zelf alles weer. Moet ik hem wel gelijk in geven!
 8. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @jopie-sommie het is wel fijn als je nog kids erbij hebt die al wat zelfstandig zijn hè. Mijn oudste is 6 en die vond het geweldig om te helpen, even de kleinste optillen, luier verschonen etc. Helaas is ze dit weekend nou net bij haar vader Je gaat dus 2 weken na de operatie al werken ? En dan op het kinderdagverblijf.. dat lijkt me ook echt wel zwaar hoor! Hoop voor je dat ze goed rekening met je houden! Ik merk aan mijn omgeving dat ze het niet zo nauw nemen als ik zeg dat ik bepaalde dingen niet mag of kan doen, omdat ze wel zien dat ik gewoon top fit ben. Laatst boodschappen doen met een vriendin, vraag even of zij dat dingetje wil pakken van de bovenste plaatje, reactie: haha jeetje kan je dat zelfs niet !? Ja euhm dan vind ik het ook lastig om zoiets nog een keer te vragen. Herkenbaar bij jullie ??
 9. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @Vriesje Kijk dat heb je slim gedaan! Die van mij nog ff te klein daarvoor. Ik heb het huishoudtrapje geprobeerd, maar het lukte haar niet om erover te stappen, is ze net nog ff te klein voor. dus ze stond er op en haar toch maar gewoon even erin getild. Ging eigenlijk gewoon wel goed, voelde verder niks pijnlijks en het was maar een klein stukje. Als er iemand anders is dan laat ik het iemand anders doen, maar anders gaat het zo denk ik ook wel en kan het (hopelijk) niet veel kwaad! @Bayou oh kijk, ja ik denk dat je vooral ook goed moet luisteren naar je lichaam. Als ik veel pijn had gevoeld met haar net ff tillen in bed had ik denk wel een andere oplossing gezocht. @Tes33 geen idee vanaf wanneer weeer fietsen ? Ik denk dat ik dat nu wel kan. Niet echt grote stukken maar ff de oudste naar school brengen zou wel lukken op de fiets.
 10. Jgj

  Hoe doen jullie dat met kleine kinderen???

  @Jbtje ja ik heb ook voor de operatie de kleinste geleerd om trap te lopen, en eraf hou ik 1 hand vast en loopt ze ook mee. Duurt ff maar lukt wel huishoudtrapje bij het bedje is een hele goeie inderdaad ! Ga het zometeen gelijk ff proberen met het middagslaapje! Ik denk ook niet dat je het helemaal kan voorkomen. Net gooide ze een klein vaasje van de vensterbank, Tsja dan moest ik toch even voorzichtig stofzuigen..! Jij bent pas geleden geopereerd? Hoop voor je dat jouwn herstel ook spoedig verloopt, dat maakt het al een stuk makelijker !
 11. Hii, ik ben nu 17 dagen geleden geopereerd. Ik heb 2 kleine kinderen van 6 en 1,5. M’n man had 2 weken vrij genomen en daarna is mijn moeder nog 3 geweest om te helpen. Nu voel ik me ontzettend goed en gister bij de controle was het ook allemaal prima, maar ik mag natuurlijk nog steeds niet echt tillen enzo. Hoe doen jullie dat nu met kleine kinderen? Ik heb niet iemand die hier 6 weken langs is om te kunnen helpen. mn man werkt in de horeca dus die is in de avond niet thuis om te helpen met koken of de kinderen op bed te leggen. vandaag is de eerste dag alleen thuis, en ik vind het eerlijk gezegd ook wel even lekker om alleen te zijn, maar nu zie ik toch wel een beetje tegen vanavond op met eten koken en op bed leggen enzo. Zou het heel veel kwaad doen als ik de kleinste zelf in haar ledikantje leg? Ze is 12 kilo. M’n lichaam zegt wel dat ik het kan. Graag ervaringen hoe jullie dit doen !!:)
 12. Wat fijn dat je man zorgverlof heeft op kunnen nemen ! En met de kindjes en oppas komt het vast goed, ff lekker aan jezelf denken !
 13. Nou lekker ff aan toegeven toch waar je zin in hebt ! Heb je het zo plotseling allemaal wel kunnen regelen? Je hebt ook kinderen toch die naar school moeten worden gebracht enzo? Laat je lekker vertroetelen
 14. @Wens2017 och jeetje meid wat verschikkelijk erg voor je !! Dit lijkt me heel erg heftig, heel veel sterkte komende tijd. Ik hoop dat je je snel weer een beetje beter voelt. Uiteindelijk komt het wel weer goed!! Hele dikke knuffel xxx
 15. Heee ! Spannend allemaal! ik ben 2 weken geleden geholpen en ben ook kapster. Ik heb 6 weken vrij genomen, 3 weken vakantie en 3 weken onbetaaldverlof. Je moet je armen 6 weken naar beneden houden. Dus eigenlijk kan je gewoon niks doen in de salon, .zelfs haren wassen gaat hem niet worden! Goooodluck!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×