Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

ello

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

4 Volgers

Recente profielbezoeken

645 profielweergaven
 1. Borstvergroting

  Van straten 345 of 390 anatomisch.
 2. Het is kliniek heyendael die vanaf volgend jaar opereert in Rozendaal. Mijn situatie is nu 1.68 en 61 kilo nu een 70 a, en zou graag in je album willen kijken. Zelf vond ik het passen wel aan de grote kant 390 maar doordat iedereen hier bijna aangeeft de grote te kiezen twijfel ik enorm.
 3. Hallo.. Zijn er ook anderen die 6 februari door van Straten worden geopereerd in Rozendaal? Zelf twijfel ik nog over 345 of 390 anatomisch maar mijn datum staat gepland op 6 februari. Iemand nog goeie adviezen...;) Groetjes..
 4. Hallo, Mijn naam is Jenny ben 27 jaar en heb 2 kinderen, al jaren denk ik aan een borstvergroting zoals vele van jullie hier op het forum. Ik ben stiekem al een aantal dagen aan het meelezen en vond het eigg al spannend om me aan te melden. .... Maar hier ben ik dan. Ik ben me momenteel aan het oriënteren op verschillende klinieken en soorten prothesen, zelf woon ik in het noorden ( Friesland) en merk door hier te lezen dat veel goede pc's ver weg zijn voor mij. Inmiddels wel mijn eerste consult staan bij bergmann in Heerenveen iemand hier ervaringen mee? Ik moet nog een beetje wegwijs worden op het forum maar dat komt hopelijk goed.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×