Spring naar bijdragen
Borsten Forum

ello

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

4 Volgers

Recente profielbezoeken

844 profielweergaven
 1. ello

  Borstvergroting

  Van straten 345 of 390 anatomisch.
 2. Het is kliniek heyendael die vanaf volgend jaar opereert in Rozendaal. Mijn situatie is nu 1.68 en 61 kilo nu een 70 a, en zou graag in je album willen kijken. Zelf vond ik het passen wel aan de grote kant 390 maar doordat iedereen hier bijna aangeeft de grote te kiezen twijfel ik enorm.
 3. Hallo.. Zijn er ook anderen die 6 februari door van Straten worden geopereerd in Rozendaal? Zelf twijfel ik nog over 345 of 390 anatomisch maar mijn datum staat gepland op 6 februari. Iemand nog goeie adviezen...;) Groetjes..
 4. Hallo, Mijn naam is Jenny ben 27 jaar en heb 2 kinderen, al jaren denk ik aan een borstvergroting zoals vele van jullie hier op het forum. Ik ben stiekem al een aantal dagen aan het meelezen en vond het eigg al spannend om me aan te melden. .... Maar hier ben ik dan. Ik ben me momenteel aan het oriënteren op verschillende klinieken en soorten prothesen, zelf woon ik in het noorden ( Friesland) en merk door hier te lezen dat veel goede pc's ver weg zijn voor mij. Inmiddels wel mijn eerste consult staan bij bergmann in Heerenveen iemand hier ervaringen mee? Ik moet nog een beetje wegwijs worden op het forum maar dat komt hopelijk goed.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×