Elfjes

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Elfjes

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid-Holland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. He hoi!! Wat een onwijs lastige situatie. Heb je inmiddels al een besluit genomen? Veel liefs!
 2. He hoi!! Ben je inmiddels geopereerd? En hoe is het nu? Groetjes!
 3. hoi lieve dames hier! Ik hoop binnenkort een bv te ondergaan. Ik kan maar 2 weken vrij krijgen, zou dat genoeg zijn? Wat zijn jullie ervaringen? Wanneer gingen jullie weer aan het werk? (ik werk op kantoor....) liefs...
 4. Wat fijn al deze reacties, dank ladies xxxx
 5. Oh dat klinkt ook goed, wat jij hebt. Hoeveel cc heb je en welke pc heeft jou geholpen?
 6. Zou het implantaat van de rechter borst gedraaid kunnen zijn?
 7. Wat onwijs balen! Hoe gaat het nu met je? sterkte! xx
 8. Ha iedereen! Ik begreep van mijn pc dat je met rijst en een zakje thuis nog wat kunt bekijken. Maar hoe werkt het nou precies? Ongekookte rijst of gekookte rijst? En dan in een maatbeker naar de ml kijken? Want ml = cc, toch?. Niet naar de grammen, neem ik aan... Oke help me out please !!! Groetjes!
 9. Ha iedereen, In augustus hoop ik een borstvergroting te ondergaan. En ik laat mijn tepels corrigeren: ze zijn nu ingetrokken. Iemand daar ervaringen mee? En: het valt me op dat pc veel van mening verschillen. De een is helemaal fan van ronde protheses, de ander zweert bij de druppelvorm. Wat denken jullie? Groetjes! Elfje
 10. Ha Moon, Ik zou het niet durven via de praktijk van Gabriels. Ik weet niet waarom, maar heb daar toch geen goed gevoel bij... Ik ben heel benieuwd wat Nio zegt, dat is een collega van Timmenga (ze werken beiden in Park kliniek, toch?). Ik lees hier dat iedereen weg is van Laura moojen van Velthuis kliniek. Ik zag haar ook in allemaal filmpjes van vloggers voorbijkomen. Maar ik vind Amsterdam / Hilversum te ver weg. Heb jij je toevallig in haar verdiept? En bij wie heb je je eerste operatie laten doen? Groetjes!
 11. Ha Moon, heb je inmiddels al een beslissing genomen? Het advies van Timmenga, lijkt mij best aannemelijk... Groetjes!
 12. Hoi lieve dames hier, Ik (37 jaar) overweeg een borstvergroting. Maar mijn grote vraag is: welke chirurg raden jullie aan? Er is zo veel keus. Er zijn zoveel klinieken en ziekenhuizen en zoveel artsen. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dus: wie is er tevreden over welke plastisch chirurg en naar wie moet je vooral niet gaan?