Kim_r

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kim_r

 • Birthday 06/22/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Putte
 • Interests
  Genieten van mijn vriend en zoontje van 3.
  Ik werk in de thuiszorg en start in Januari met een avondopleiding, medisch secretaresse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Dinnetje.... Kijk lekker rond en pluis alles uit! xxx
 2. Ben momenteel heel weinig online... weer aan het werk he! Hier gaat het goed! Ben super tevreden! Nog even en ik mag gaan shoppen! Ik kan niet wachten! Ik heb totaal geen last meer, geen pijn, geen trekkerig gevoel, helemaal niets! Het is al ver 'eigen' geworden! Heb het dr damen verhaal van me af gezet... bij mij zit het goed, het ziet er goed uit en ik ben tevreden.. dus waarom zouik me zorgen maken? Ik moet echt foto's maken, en deze plaatsen.. maar.. ben de oplader van mijn fototoestel kwijt.... Erg frustrerend!!!!
 3. Nou, ben afgelopen vrijdag naar een andere pc geweest... En hij vond het niet slim dat ik naar de WK was gegaan, omdat hij er veel slechte dingen over hoort.. Het geval van mij, is totaal ongevaarlijk.. Ik voel mijn prothese's inderdaad zo goed omdat ik waarschijnlijk zelf heel weinig borstweefsel had/heb. Hij zei ook dat het onder mijn borst een soort van vouwtje was in de prothese. Het kan geen kwaad. Ik moet alleen in de gaten houden of het niet gaat iriteren door het bewegen ervan. Verder vond hij het netjes gedaan. En de holte doe ik voelde in mijn linkerborst, is weg.. Was dus te snel met zorgen maken! Ik ben zeer opgelucht!
 4. En waar voel je het dan? HIer gaat alles wel goed hoor, gister voor het eerst weer gaan werken en dat ging goed, alleen wel op het gemakse Heb totaal geen last meer! Alleen voelt aanraken nu heel erg iritant, van de week moesten mijn bh's echt gewassen worden, en toen heb ik een topje aangehad, en als het er overheen schuift voelt het zo raar! Heel vervelend. Maar voor de rest gaat het allemaal echt heel goed!
 5. Heyla, Ik ben nu 3 weken po... Maar vraag me af, als ik nu bh's zou kopen, zullen ze me dan blijven passen? Of niet? Merk wel dat ze in de afgelopen 3 weken nog flink gegroeid zijn. Maar ik WIL ZO GRAAG bh's kopen! Ben gister voor het eerst weer gaan werken. Lekker op mijn gemak. Was het thuis zitten zo beu!
 6. Dat belletje? Waar zit het? En hoe voelt het. Voelt het als een soort van spatader? Als je er op drukt dan beweegt het en als je het los laat veert het terug?
 7. Dat gaat heel snel! Als je iedere dag foto's maakt, zie je ze gewoon veranderen!
 8. Nou meid, we treffen het wel he! Ga je nog op controle bij dokter damen? Wat zei deze dokter over het belletje?
 9. Hey moontje, was niet als aanvalreactie bedoeld meis, sorry als mensen dat denken.... Ik wacht de afspraak af, dan horen jullie nog van me.. Maar als je voor de wellness kliniek gaat, bij meneer damen... denk er dan aub eventjes heel goed overna, en google de kliniek en de naam van dokter damen eens goed..
 10. Ik krijg het potverdikkeme echt niet op foto'! Het is zo goed te voelen! Maar zien!? Ja als je er oz naar kijkt, maar op foto is het gewoon echt niet te zien!
 11. Ik heb het met mijn keizersnede ook, als het gaat regenen!
 12. Emonion: Ik geloof je best dat jij een negatieve ervaring had woensdag .. Misschien kwam je onbewust ook wat stresserend over of straalde jij dit onbewust een beetje uit . Het enige wat ik uitstraalde was onbenulligheid, ik had een vraag, het gaat over mijn lichaam, maak me zorgen, en hij, HIJ die mij opereerde, zal mij gerust moeten stellen en mijn vraag serieus nemen. Dat hij misschein wel honderde borsten per week door zijn handen laat gaan, wil niet zeggen dat hij zich geen zorgen moet maken over die van mij. Voor hem zijn het 2 borsten, voor mij zijn het MIJN borsten. Opzich herstel ik heel goed, ik heb geen pijn en de littekens zien er heel netjes uit. Maar ik ga mijn prothese's steeds beter voelen, als ik plat lig dan voel je zo overduidelijk in alletwee de borsten vouwen zitten, helemaal rondom.. Vind mijn vriend denk ik ook niet echt aantrekkelijk.. Dat ik dokter damen nu dit weekend in het nieuws zie gaf me kippenvel, en ik denk ook wel dat hier een staartje aan zit, dat misschien meerdere vrouwen gaan praten over hun ervaringen, al kan ik er op internet al genoeg vinden. Uit heel europa komen slechte ervaringen over de Wellness kliniek.. Ik vind het dood eng, aan het einde van de week heb ik een afspraak met een pc hier in het ziekenhuis in de buurt, hij doet enkel reconstructie's maar heb via een kennis een afsrpaak met hem kunnen maken zodat hij eens kan voelen.. Voor ieder die toch gaat, geen probleem.. Maar vraag aub als je op de OK ligt of je de prothese's even mag zien.... want ik kreeg ze niet te zien.. Ik zal straks wat foto's maken van als ik op mijn zij lig.. die zet ik er wel op. Hoop dat ik het duidelijk op foto krijg.. Bedankt voor jullie reacties... Heb er veel aan!
 13. Heb nooit de moeite genomen om achter informatie te gaan over de kliniek, ben er vanuit gegaan dat het alleamal wel goed zat.. Maar zie nu dat er meerdere horrorartsen hebben gewerkt, dat de kliniek bij da's je goed recht geweest is. Ik ben ongelofelijk geschrokken en voel me nu zo lomp! Dat ik niet eerder ben gaan zoeken.... Op internet vind ik ook heel veel goede reactie's. Maar als ik dit alles had gelezen had ik het niet gedaan.. Ze gooien met een tijdelijke aanbieding, die kennelijk na iedere datum weer word verlengd. Dokters in nederland zeggen dat hij zo goedkoop is omdat ze niet met narcose werken. Maar met een roes, daar zijn minder dure apparaten voor nodig. Maar een roes schijnt wel gevaarlijk te zijn. Ik vind foto's op internet met borsten die daar zijn 'gemaakt'.. oef, ik kan beter stoppen met zoeken... word er gewoon misselijk van..
 14. http://forum.sofeminine.co.uk/forum/f52/__f21222_f52-Has-anyone-operated-ba-with-dr-damen-in-wellness-kliniek.html we gaan zelfs de grens over... en verder..