Sp88

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sp88

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als ik je 1 ding kan aanraden.. niet naar dr. Nelissen gaan! Hij is inderdaad arrogant en luistert niet naar wat je wilt. Ik heb mij door hem laten opereren en heb er echt spijt van. Het is totaal niet hoe ik het wou.. Ik overweeg nu een borstwissel bij een andere dokter. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen. Groetjes!
 2. Hallo allemaal! Het is al even geleden dat ik hier nog iets heb gepost. Mijn operatie dateert van 22/12/2016. Ik was toen echter niet tevreden van het resultaat. Het was totaal niet hoe ik het wou.. Nu ben ik onlangs naar dr. Vanstraelen in Overpelt geweest en daar had ik een super goed gevoel bij. Hij zou eventueel een borstwissel willen doen voor 2400 euro. Een zeer schappelijke prijs vind ik persoonlijk. Nu, ik zou heel graag kinderen willen. Gaat het veel verschil uitmaken als ik mijn borsten nu opnieuw ga laten doen of pas na de kinderen (dan zijn we ongeveer 8 jaar verder schat ik)? Mijn borsten zijn op dit moment niet heel lelijk, maar het stoort mij wel dat ik er zoveel geld voor heb betaald en het resultaat is niet zoals ik het wou.. Wat denken jullie? Merci! Xx
 3. Hey @Ellen125 ! Ja het is bijna zover! Ik ben echt zooo zenuwachtig! Het gaat waarschijnlijk de 355cc worden. Maar ik mag het de dag zelf nog bespreken met de dokter en beslissen. De demi zou weinig verschil hebben met wat ik nu heb.. Ik hoop wel dat het nu niet te groot gaat zijn
 4. Ja @Gwenny dat vind ik dus ook van dr Nelissen. Hij is heel bruut. Als ik geen korting kreeg, had ik die borstwissel niet bij hem laten doen. Hij heeft het goed gedaan he, buiten dat de maat dan niet goed was. Maar de operatie zelf is wel goed gegaan. Het gevoel dat ik 'snel terug buiten moet zijn' heb ik dus ook bij hem. Bij de laatste afspraak had ik een lijstje bij met enkele vragen en hij had niet zo een zin om te tijd te nemen om op alles te antwoorden. Ik zou toch gaan voor de dokter waar je je het beste bij voelt hoor. Ookal ga je langer moeten herstellen door de plaatsing dual plane. Veel succes met je keuze!
 5. Ja dr. Nelissen heeft mij geopereerd. Awel bij mij net hetzelfde verhaal. ook 4cm borstweefsel. en hij heeft het voor de spier geplaatst. Qua uitzicht vind ik dit goed zo hoor. En ik heb super weinig last gehad. Al lees ik vaak dat dual plane beter is. Maar dat doet dr. Nelissen dus liever niet.
 6. Ohh ok! Want ik wou dat ook liever. Maar hij deed er wat moeilijk over, dus dacht ik van 'doe maar waar jij het beste in bent' ik wou niet teveel risico nemen.
 7. @best_boobie wat denk jij hiervan? Zou de demi 300cc ook goed zijn of gaat dit te weinig verschil zijn met die wat ik nu heb (demi 245cc).
 8. Heeft hij de prothese dual plane geplaatst bij haar? Ik dacht dat hij dat liever niet deed. Bij mij heeft hij het voor de spier geplaatst.
 9. Hey Gwenny! Ik heb ervaring bij dr. Nelissen. Kun je mijn topic zien op mijn profiel ivm de borstwissel? Groetjes!
 10. Nu heb ik een 75c 70d ongeveer. Een kleine D eigenlijk. Oh Ok @best_boobie kun jij wat raad geven voor mijn situatie? Ja ik weet het, maar de dokter wil niet te breed gaan (ik denk omdat dat moeilijker is om te plaatsen).
 11. Ohh super mooi!! Zoiets zou ik wel willen zoals jou. Zou de demi en de full echt veel verschil hebben denk je? En had je van nature dan al brede borsten?
 12. Ja nu komt de prothese weer voor de spier. Ik weet dat dual plane altijd beter is, maar de dokter deed zo wat moeilijk en ik heb er wat schrik voor om hem teveel te laten prutsen. Bedankt ik ga eens kijken! Ja ik zou eigenlijk willen dat ze dichter bij elkaar staan, wat meer opgevuld in het midden. En gewoon mooi gevuld zodat ik geen push up meer hoef. Een E cup zou wel mooi staan bij mij denk ik. Ik heb ook wel goede heupen Hihi. Maar pornoborsten zou ik echt niet willen. Ik wil geen fake uitstraling.
 13. Ik heb even gekeken naar je foto's en ik vind je borsten echt super mooi! Wauw! Ja ik heb korting gekregen want normaal kost een wissel rond de 4000 euro.
 14. Heyla! Ik denk persoonlijk dat je toch wat groter moet gaan voor een D. Ik heb nu een 70D en ik had eerst 75B en heb 245cc laten zetten.
 15. Oh meen je dat, jij ook? Echt jammer he! Welke prothese had jij dan genomen? En vind je ze veel te klein? Je bent dan ook aan het overwegen om een wissel te doen? Is echt stom als je er zoveel geld aan uitgeeft en dan is het niet zoals je wou. Zeker als je er al bijna 8 jaar naar uitkijkt om ze te laten vergroten! Ik heb ze voor de borstspier. Ik wou ze nu liever dual plane, maar daar deed de dokter weer wat moeilijk over. Hij sprak over meer risico op complicaties enzo en toen dacht ik laat maar. Ik had al genoeg zenuwen voor die wissel. Als ik er al aan denk dat ze die eruit moeten halen, brrr. Ja ik zal hier zoveel mogelijk info delen! Dank je :x !