Franciss

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Franciss

 • Birthday 08/17/1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Valkenburg
 • Interests
  Fitness/toning
  Fashion
  My kittycats
  Tattoo's
  Cars

Recent Profile Visitors

1,029 profile views
 1. Ben alweer een tijdje niet op het forum geweest. Druk druk druk gehad. Ben nu bijna 4maanden po, en nog steeds super blij!! Alleen mijn borsten zijn nog steeds super gevoelig, vooral aan de zijkant, de tepels en de littekens doen nog super veel pijn. Iemand enig iedee wanneer dit weg trekt? afgelopen zaterdag heb ik een under boob tattoo laten zetten (deze had ik 3x verplaats voor de boobies). Maar jeetje wat deej dat pijn. Merkte echt hoe gevoelig alles nog was. Maar goed uiteindelijk ook heel blij met de tattoo. Hopelijk trekken die pijntjes ooit nog weg vind het nu wel oke geweest...
 2. He welkom op het forum. Lastige keus voor jou lees ik. Ik snap je angst van te groot, ik was ook bang dat te groot mij gewoon niet mooi stond. Ik kwam ook van een aa af ik wilde wel graag iets groter omdat ik brede heupen en een smalle taile heb, wilde ik graag meer het zanloper figuur. Dat is gelukt. Ik wilde graag een C maar ze zijn uiteindelijk groter geworden omdat ik zelf ook niet aangaf dat ik perse een C wilde. Ik heb wel dat natuurlijke resultaat dat ik graag wilde. Ik heb dit toen ook aan gegeven dat ik zo natuurlijk mogelijk wilde. Ik heb dus druppelvormige (anatomische) protheses gekregen achter de borstspier. Ze staan super natuurlijk gewoon ongv 3cm tussen de borsten in (dus geen op elkaar gedrukte alsof je een pushup bh aan hebt). En geen randen tevoelen. Maar ik denk dat die vriendin van jou dan ook ronde heeft gehad, daar "kan" je de randen wat sneller voelen. Maar ik denk dat je met druppelvorm wel sneller het gewenste reslutaat krijgt dat je aangeeft, omdat dat deze protheses op "natuurlijke vorm" zijn gemaakt. Maar ik ben natuurlijk geen chirurg en weet alleen mijn ervaring. Maar ik kan je dus alleen vertellen dat ik super blij ben met mijn resultaat en geen klachten heb van de anatomische protheses. En mijn tip als jij echt een B wilt dan blijf bij je standpunt laat je niks aan praten wat je niet wilt het is jou lichaam en de chirurg hoort jou wensen te vervullen. Persoonlijk ben ik wel blij dat zo groter zijn geworden, maar als jij dit echt niet wilt dat ze groter worden dan een B dan ga pas in zee met een chirurg die jou wensen accepteert.
 3. Dat is te begrijpen, is ook een lastige zaak natuurlijk. Vind het heel naar voor je. Hoop dat de tijd snel omvliegt en het zo augustus is. Ik heb zelf geen ervaring meg Nio maar lees idd veel positieve verhalen. Denk dat je daar in goede handen bent. Nogmaals heel veel succes.
 4. Dat vroeg ik me ook af idd. Dit kan toch gewoon niet, als je zo een serieuse dreigementen krijgt zou je toch het liefste andere daar weg willen houden, wat erg dat je dat gewoon niet meer durft hierdoor. En andere stappen ondernemen is dat een optie? Maar het belangrijkste is dat je nu goed geholpen word en een fijne ervaring gaat krijgen. Ik hoop echt dat je snel geholpen kan worden, meid ik gun je van harte dat alles goed gaat komen!! succes
 5. @Mamavantwee Was laats bh's gaan passen en ik kwam op een 70e uit. Terwijl ik dacht dat ik een c of d zou hebben. Volgens mij is dat idd zo wat jij zecht hoe meer cc hoe breeder. Want een c paste bij mij niet omdat ik te veel side boob heb hahah.
 6. @Rocker heb van de week controle gehad bij de chirurg, en hij vertelde idd dat ze nog moeten zakken. Dus dat ze nu wat hoger in de oksel zitten dan dat ze uiteindelijk komen te zitten.
 7. @JESSICAD He meid, ik had me er ook flink in vergist hoor. Ik dacht dat ik na 3weken ook weer de wereld aan kon. Het viel vies tegen dus. Ben een week lang misselijk geweest en flinke pijn, en wat je zegt amper kunnen lopen. Ik ben ook niet iemand die snel pijn heeft of dit laat merken. Dus denk dat je net als mij hiermee ff pech hebt. Na een weekje begon het wel wat af te nemen. En het gevoel in een kant alsof je de inplantaat voelt mee bewegen of voelt zitten heb ik ook een hele tijd gehad. Ik vond dit ook eerst super eng, maar bleek normaal te zijn. Na een weekje of 4was dit weg. Ik ben nu 6weken geleden geholpen, en mijn borsten zijn nog flink gevoelig. Het licht er denk ik ook aan hoeveel cc er in gepropt is daardoor kan je natuurlijk ook wat meer pijn ervaren. Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen. Even door bijten, bij mij heeft het helaas ook even geduurd. Maar alles is goed gekomen.
 8. Hi, ik had een vraagje over jullie ervaring. Ik ben nu bijna 4weken po en vind mijn borst wat onder de oksel zitten. Ik weet niet goed hoe ik dit moet uitleggen. Ook weet ik niet of dit "normaal" is. Ik had voor mijn borstvergroting namelijk niet heel veel, een aa of net Atje. dus onder mijn oksel was ik plat. Mijn maat nu weet ik nog niet, wel weet ik natuurlijk dat ik 445cc druppelvrom heb achter de borstspier. Zelf op foto's vind ik niet dat ze te veel uitsteken of zo. Maar het voelt en ziet van boven af wat dikker uit onder de oksel. Nu weet ik dat er natuurlijk nog wat zwelling kan zitten en dat ze nog wat moeten zakken enzv. Maar toch hoop ik dat er meiden zijn die mij kunnen vertellen of zij dit ook hebben en of dit normaal is of nog goed komt.
 9. @xRenee Ja echt super alle reacties, het is echt fijn andere hun ervaring te lezen. Stelt me echt gerust dan. Ik ga denk ik ook wat meer foto's maken om beter de veranderingen te gaan zien. Ik heb ze natuurlijk pas 2weken dus ze gaan nog veel veranderen. Dankje voor je reactie, heb ik veel aan xx
 10. @Schildpad Wat een mooi natuurlijk resultaat zeg!! Hihi bij mij is juist de rechtse wat eigenwijs nu. Maar zal ongetwijfelt goed komen dan. Grappig hoe het lichaam eigenlijk te werk gaat iedere dag zie ik verschil in mijn borsten.
 11. @marjon_nl dankje! Ben er heel blij mee eindelijk na al die jaren de stap durven zetten. Ben echt blij! Klopt idd het zijn pas 2weken nog even afwachten. Zo fijn dat dat iedereen elkaar zo helpt op dit forum. Geeft mij weer wat meer rust.
 12. Dat klopt ook helemaal, ergens weet ik ook dat ze nog echt veel moeten veranderen. Maar de ene borst daalt zou ik maar zeggen met de dag meer vergeleken met de ander. Dus het was even shrikken. Het is allemaal nieuw en spannend. Dus ik zocht even steun hier op het forum. Super fijn dat jullie reageren. Xx
 13. @milse klopt ook wat je zecht, het ziet er ook iedere dag anders uit. Maar toch shrik je even. Mijn borsten waren voor de operatie ook niet gelijk, dus ik wist dat uiteindelijk dit verschil een beetje blijft. Maar nu is het idd even benadrukt denk ik. Maar is idd wel het natuurlijkste. Ik houd het nu bij met foto's, hopelijk dat mijn andere borst nog gaat indalen.
 14. Hallo, ik heb een vraagje hebben er meiden in het begin ook zo een verschil gehad met hoogte van de borsten en tepels. Ik ben nu 2 weken en een paar dagen po, en ik weet dat mijn borsten nog gaan veranderen. Maar ik zie steeds meer verschil in de borsten een hangt namelijk lager waardoor de tepels ook niet helemaal gelijk staan. Nu ben ik natuurlijk bang dat dit zo blijft. Misschien dat iemand mij hun ervaring kan vertellen wat dit net zo heeft gehad maar waar het allemaal goed is gekomen. Mss hoort het er allemaal bij ik weet he niet? Stel mij gerust aub