Ga naar inhoud

Sfieke1991

Leden
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Sfieke1991

  • Verjaardag 23-01-1991

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    België

Recente bezoekers van dit profiel

1056 profielweergaven

Sfieke1991's Achievements

10

Community reputatie

  1. Vandaag is het zo ver voor mij!!! De 350cc worden geplaatst in mijn kleine boobs Yessss...
  2. Heeeey!!! Bij mij ook supergoed!! Kben 1m76 en 74kg en voor mij hebben we 350cc gekozen ook dual plane maar merk nog niet aan uit. Liefst motiva maar het kostplaatje is nog om over na te denken natuurlijk want ik heb 30juni al de operatie. Dus dat is wat rap om nog wat meer bij elkaar te sparen he.
  3. tot

    Spannend!! @Brabs en @Zeeuwsmeisje ook nu zaterdag! Veel succes @Inew. Al een operatie datum?
  4. @ZeeuwsmeisjeDan ga ik jou misschien zien he? Tezien hoeland we de Dr bezig houden hahaha. Ja super kben echt gelukkig dat de operatie ook al vast staat @Brabs Ik denk niet dat Dr Verdonck zelf in verlof gaat in die drukke periode voor hem. Misschien erna?
  5. @Zeeuwsmeisje Jaaa!!! Ik kwart na 2. En jij?? @Brabs Ooooh khoop het ook voor jou! Ik belde voor mijn consultatie in april denk ik en omdat ik verlof heb laatste week van Juni heb ik vlug nog optie kunnen nemen op 30 juni. Maar de verlof periode was al zeer druk zei ze. Hopelijk lukt het je nog hoor meid!
  6. Neen eigenlijk nog niet. Want al mijn antwoorden heb ik hier al in de forum gezien. Ik zou wel weer willen gaan werken na 1 week dus vragen of dit haalbaar zou zijn enzo. En dan 30juni DeDay!!! En bij u? Of nog geen datum vast? Ja net gekeken. Ik kwart na 2. 2o jammer.
  7. En ik ook Joepiii
  8. Ik ga ook nu zaterdag! Spannend!! Bij mij rond 13u. Hoeveel min rekenen ze denk je per consultatie? Misschien zien we elkaar dan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.