nina91776

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nina91776

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De twijfel slaat toe : nogmaals op consultatie geweest bij Dr. Vandevoort, blijkbaar gebruikt hij prothesen met water gevuld, had hij de eerste keer niet gezegd. Ik ben dan maar nog eens bij Dr Defrene langs geweest, die heeft mij een uitgebreide en deskundige uitleg gegeven. Blijkbaar heb je 40% kans dat deze watergevulde prothesen gaan lekken, dus dat maakt me echt wel bang. Ook zei hij dat er bij incisie via de tepel enkel ronde prothesen kunnen gebruikt worden, hij stelt druppelvormige voor, want die zorgen voor een meer liftend effect. Bij ronde prothesen gaat alleen mijn bovenkant gevuld worden en kans dat het gedeelte onder de tepel gaat 'zwabberen'. Ook kans op blijvende gevoelloosheid van de tepel als de incisie daar gebeurd ... Dus ja, toch blij dat ik een tweede mening heb gevraagd. Iemand ervaring met lekkende prothesen ?
 2. Is een rustvakantie gelukkig :-) Met doorbijten bedoel ik alleen het hoogst nodige doen de eerste dagen, pc zei dat als je correct pijnstillers inneemt de pijn wel te doen is. Blijkbaar weinig vrouwen hier waar prothese via de tepel geplaatst wordt/werd. Dokter verzekerde dat dit de beste oplossing was, want minst littekens en die vervagen ook mooi op die plaats.
 3. Ja begrijp ik, maar als je zelfstandig bent niet zo gemakkelijk. Maar kan werk zelf beetje regelen, dus is ook weer een voordeel. Hou ons op de hoogte hé, benieuwd of de pijn meevalt, maar zal het zeker waard zijn. Succes alvast !
 4. Ik word geopereerd door Dr. Vandevoort AZ Delta Roeselare, schijnt heel erg goede arts te zijn, opereert ook in Leuven. Ja, mss nog es vragen of 200cc niet te weinig is, want nu bovenaan veel huid over. Ik ben de laatste jaren wel paar kg vermagerd, jaar gelden paar maanden de pil genomen, toen waren ze nog prachtig, sinds januari gestopt met de pil en zijn ze erg slap geworden, nu ja, ook geen reden om voor de rest van mijn leven de pil te nemen. Beetje onrespectvol tegenover mijn nieuwe partner die zich speciaal voor mij heeft laten steriliseren. Dual plane is dat erg pijnlijk vroeg ik mij af ? Ben nl. zelfstandig, hoofdzakelijk bureelwerk, kan mij echt geen dagen vrijmaken, maar gelukkig 3-tal dagen na de operatie met verlof...zal beetje doorbijten zijn de eerste dagen vrees ik ! Dank voor de info :-)
 5. Ok, bedankt ! Geeft me wat moed :-) Dokter stelt voor om prothese via de tepel te plaatsen. Wat ik wel een beetje vreemd vind is dat velen hier aangeraden worden een sport bh te dragen. Volgens mijn pc is dat helemaal niet nodig, gewone bh kan ook..... Misschien omdat hij maar 200cc zou plaatsen ? Denk dat ik nog eens op consult ga, want ben eigenlijk de helft vergeten te vragen en is toch wel belangrijke beslissing :-)
 6. Hallo Ik ben van plan binnenkort een borstvergroting te laten doen bij Dr. Vandevoort in Roeselare. Ik heb altijd een volle E gehad, maar na 2 zwangerschappen en veel sporten heb ik nog steeds dezelfde bh maat, alleen krijg ik de bovenkant niet meer gevuld ; erg frustrerend !! Dr Vandevoort lijkt mij een betrouwbare arts, niet de goedkoopste denk ik, ik vroeg mij af of iemand ervaringen had bij deze pc ? Hij stelt 200cc voor gedeeltelijk voor en achter de spier. ik weet bij god niet welke vorm of merk, maar ik veronderstel dat hij zijn stiel kent .... Een lifting zie ik niet zitten, teveel littekens ! Ik vroeg mij af of de pijn meevalt na een weekje, want 11 dagen later vertrek ik op reis, hij verzekerde mij dat dit geen probleem kon zijn.