• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Drx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral
 1. Oh dat komt dichterbij! Spannend! Ik hoop dat je je goesting vindt en je er je goed bij voelt!
 2. Nog niet gepast, wel al consultatie gehad. Na de 3D voorstelling denk ik ook tussen 300-350cc maar ik denk dat ik pas echt ga kunnen beslissen als ik gepast heb. En ik heb nog zoveel vragen (ookal heeft hij er al 381819 beantwoord haha ) Eindaugustus mag ik gaan passen Mag ik weten waarom Heintz de doorslag heeft gegeven en de anderen niet?
 3. Ik zou graag naar een C cup gaan en ja heb ook al over hem gehoord, maar hij plaats liever de prothesen voor de borstspier, terwijl ik liever dual plane wil (omdat ik nog vrij jong ben)
 4. Oeps! Melding niet gezien! Ik heb nu een A of zelfs een AA, heel weinig volume en geen 'spleetje' te bespeuren. Ook weinig decolté als ik een maximizer draag... groetjes
 5. Hey iedereen! Ik ben nieuw hier en wil heel graag een borstvergroting! Ik kijk uit naar een leven zonder maximizers, bikinis zonder vulling en het kunnen dragen van dát topje of dát kleedje. Maar vooral een leven waar ik me beter in mijn vel voel. Ik heb nog geen afspraak gemaakt voor consult en/of operatie, maar ik heb al veel goede dingen gehoord over Dr. Heintz in Gent. Ik kom hier dus ervaringen lezen en daarnaast wil ik ook jullie verhalen, tips, etc. horen. Ik hoop de operatie in december 2017 te kunnen plannen zodat ze in alle 'rust' kunnen herstellen (lees: geen bikiniweer). Dus hopelijk wordt de zomer van 2017 de laatste zomer zonder borsten. liefs, Drx