• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Donny

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Donny last won the day on September 11

Donny had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

Recente profielbezoeken

907 profielweergaven
 1. CAREFIX ANNA MT L te koop

  Als nieuw en niet veel gedragen zwarte Carefix Anna maat L
 2. Hoi hoi. Ik hoop dat het in december wel goed gaat uitpakken en dat je eindelijk blij bent met het resultaat! mag ik ook meekijken in jouw album?
 3. Linkerborst ontstoken / implantaten eruit gehaald

  Heftig verhaal! Dat zoiets ook kan gebeuren is ook goed om te delen met anderen. Je verwacht idd niet dat het jou gebeurt.. maar wat doe je nu? ga je het nog eens proberen of heb je zoiets van nu even niet? ikzelf ben heel ziek geworden vd siliconen. Na 8 jaar van onderzoek ze er uiteindelijk uitgehaald, en ik knapte op en kon na bijna jaar ziektewet weer mijn werk hervatten. nu na drie jaar nieuwe implantaten maar dan de Monobloc , en ik ben er nu zo blij mee! Ik kan het goed begrijpen dat je deze heftige situatie wil laten bezinken voordat je überhaupt er weer aan begint.
 4. Hoi hoi, eindelijk alles achter de rug! ziet er mooi uit Meis! houd er wel rekening mee dat het volume nog ietsje zal afnemen. ik ben nu zes weken po en had 370 cc kwam van B en zit nu op D. ze voelen nu heerlijk zacht aan en heb er nog geen seconde spijt van.ook zijn ze mooi rond. Nio is echt een vakman!
 5. Carefix Mary L

  Ik kwam trouwens van een 80 B nu naar een 80 D.
 6. Carefix Mary L

  Ik heb 370 gehad en de L was ruim goed.nu de borsten in vorm zijn is hij zelfs te groot voor me. Dus ik denk, of weet wel zeker dat je deze gaat passen. In het begin zal hij wat strak zitten ivm vocht, maar juist deze bh geeft enorm veel steun en zit heel erg prettig. Daarnaast vond ik het erg fijn dat je hem goed kon stellen zodat hij altijd prettig zit. ook na een paar weken geeft deze bh in de nacht ook een veilig gevoel, dat de borsten op een goede plek houdt tijdens het slapen. ik kan je hem alleen maar aanraden. de Carefix Anna, vind ik juist heerlijk voor overdag, die droeg ik na twee weken overdag, dit omdat het net een zachte bh is met gewone banden. ik draag hem nu ook nog overdag en ben nu zes weken po ik hoor wel of je hem wilt. Ik heb er evt twee in de verkoop
 7. Carefix Mary L

  Heerlijke stevig po bh die veel steun geeft na de operatie. maat L goed voor omvang 80 is met sluiting haakjes voor.
 8. 2x Carefix Mary L te koop

  Nu ik overstap naar de gewone sportbh heb ik twee x Carefix Mary te koop mt L super goede po bh die veel steun geeft en goed verstelbaar is.
 9. Te koop Marena Compressievest M

  Wegens overbodig te koop aangeboden compressievest van Marena mt M nieuwprijs was 90 ,- euro. huidskleur. Ideaal voor na de operatie, geeft heel veel steun.
 10. Hoi hoi sorry voor het late reageren... eerste dagen heb je echt even nodig om bij te komen van alles, vind je niet? vandaag acht dagen po! Eerste dagen heb ik echt wel pijnstilling in moeten nemen maar na een dag of vier hoefde dat niet meer. het resultaat is mooi geworden bij mij. Ik heb Hydrogel 370cc voor de spier gekregen en vanaf gisteren gaan ze eindelijk een beetje zachter worden. Het waren net twee harde ballen! Slaap al sinds een paar dagen beetje op mijn zij want op de rug ging heel slecht. wel nog vaak moe hoor, moet tussendoor nog veel rusten , maar ja je hebt nou eenmaal een operatie achter de rug. 26 sept moet ik pas op de eerste controle, heb jij die al gehad? ben benieuwd hoe het bij jouw vergaan is. liefs donny
 11. Hoi hoi

   

  heb vanmorgen een foto geplaatst bij afbeeldingen borstvergroting, was effe aan het oefenen met foto.s maken maar vind deze niet zo mooi, maar ik heb geen idee hoe ik hem weer kan verwijderen, ben al een uur aan het proberen zonder resultaat. Toen maar effe berichtje naar jou,.

  hoe vind jij ze er trouwens uitzien na zes dagen po?

   

  ik hoop dat je hem kunt verwijderen voor me zal eerdaags proberen er een mooiere op te zetten:01:

  1. best_boobie

   best_boobie

   Heb hem verwijderd, vond hem helemaal niet lelijk trouwens!

    

   Voor 6 dagen po zag het er echt al super uit!! Ben je zelf ook tevreden? Of van waar de vraag? :)

  2. Donny

   Donny

   Even een mening van vrouw tot vrouw:152:

   heb ze nl nog aan niemand laten zien behalve dan mijn eigen man!

   qua littekens ben ik benieuwd hoe dat er na een half jaar uitzien, misschien dat ik de tepels met medische tatoeage laat behandelen, de streepjes eronder vind ik niet zo storend.

   ik vind dat nio het netjes gedaan heeft! Nu hopen dat ze eerdaags wat zachter gaan worden.. gisteren beetje teveel gedaan moest het in de avond weer bezuren:140:

   fijn dat de foto weer weg is, ik weet in ieder geval hoe het nu een beetje moet , alleen een mede forum lid kon niet in mijn album kijken toen ik die foto erop had gezet, dus dat is nog steeds een probleempje bij velen volgens mij.

   fijn dat jullie tips en adviezen geven aan iedereen.!

    

 12. Pijn 4 weken po ... help!

  Hoe gaat het nu met je? Is de pijn inmiddels al wat gezakt?
 13. Als je twijfelt over de siliconen en je allergisch bent voor bepaalde dingen zou je op safe kunnen gaan en kiezen voor de Monobloc Hydrogel.
 14. Ik ben gisteren geopereerd en ik lag vannacht ook helemaal te gloeien in bed van de narcose. Maar heb dit vaker gehad na narcose en vandaag ook nog wat warme wangetjes. Het hoort erbij en gaat over. Als ik overeind kom uit bed of vd bank komt er een hele zware druk op mijn borstkas wat weer wegtrekt als ik eenmaal overeind ben, maar is geen fijn gevoel. Merk wel dat de bovenkant ietsjes zachter begint te worden.
 15. Meiden, heb het operatieverslag geschreven dus lees even bij forum operatie verslagen