• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Roos88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutral
 1. Wat een luxe, dan ben ik alweer een maandje po, was t maar zover haha. Waar en door wie wordt jij geopereerd? Ben je er al uit wat je krijgt/wilt? Succes maandag!
 2. @Eva.b wat een goed nieuws! wat was jouw voorsituatie en welke prothese heb je gekregen? ik kom van een kleine 70b en krijg 295 cc anatomisch. Ik hoop zo dat ze niet te groot worden! Dat blijft mijn angst.. morgen ben ik aan de beurt poeh, laatste nachtje relaxed buikslapen voorlopig voor mij. Hopelijk kan het ooit weer! Ik wil weten hoe ik me over 4 weken voel en over 4 maanden haha, wat zou dat makkelijk zijn..
 3. Hoi! Wat spannend zeg! Van welke maat/situatie kom je? ik ben donderdag aan de beurt en krijg ook 295cc! Anatomisch Mp dp bij Velthuis in Amsterdam. Vind het heeeel spannend! Hoe heb jij het ervaren? Heb je ook het oefenprogramma gehad? alvast veel plezier ;-)
 4. Ooh dat snap ik! Die weken wachten lijkt me ook moeilijk. Is er niet iets tegen dat vocht te doen? Veel water drinken helpt misschien? Ben je wel blij dat je het hebt gedaan? Ik hoop dat ik er vrolijk van wordt :-)
 5. Hi @Donna25 wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, geeft mij ook nog eens vertrouwen! Vind het echt spannend en eng maar dat blijft. Wat jij beschrijft, dat het je eigen borst blijft, klinkt positief. En dat je ze niet te groot vind. Als het bij mij zo gaat dan teken ik er meteen voor! Hopelijk went het snel. Heb jij ook de Oxycontin ingenomen? Ik hoop zonder te kunnen omdat ik ooit zo ontzettend ziek ben geweest van Tramadol. Moet er niet aan denken om me ooit nog zo te voelen en al helemaal niet als je net po bent! oja, er was een uitvaller zodoende dat ik snel kon! Heb die kans maar genomen anders ga ik steeds meer twijfelen haha. En je kunt het dan maar gehad hebben toch?!
 6. Hey @Donna25, ja ik mag volgende week donderdag de 18e! Doe de oefeningen nu ook dagelijks volgens schema. Dus jij hebt ook niet zoveel pijn ervaren na de operatie? Hoe is dat nu? Hoelang ben je po? Ik heb Laura toch nog gemaild met wat foto's zoals ik het graag wil (gewoon van een bikinimodel), dat heb ik haar nog niet laten zien maar toch denk ik dat ze me voldoende begreep. Ik ben ergens bang dat ze te groot worden vandaar. Dat zou me gewoon niet passen. Er heerst dus nog onzekerheid en af en toe denk ik: moet ik het wel doen? Ik probeer maar zoveel mogelijk te denken aan dat Laura een kundige chirurg is waardoor er toch aanzienlijk minder kans is op complicaties en daarnaast denk ik maar aan het eind resultaat en dat ik daar straks heel blij mee ben en me niet meer druk hoef te maken hoe ik er in bepaalde kleding of bikini uitzie.. zo.. dat is eruit haha :-)
 7. @MayaTerLaar @Eva.b @Donna25Hoi Dames, hoe gaat het nu met jullie? Ik ben eens benieuwd of jullie het idee hebben dat jullie sneller herstellen en/of minder last hebben dan anderen hier op het forum. Weet niet of jullie allemaal oefeningen hebben gedaan? Ben gewoon benieuwd of dat nu echt helpt! Ik ben ze wel dagelijks aan het doen :-) Ik ben soms nog zo aan het twijfelen of ik wel de juiste beslissing neem poeh. @MayaTerLaar hoe was je schooldag? Ging het? ;-)
 8. Ik krijg 295 achter de spier. Heb nu een kleine 70B, ga waarschijnlijk naar D. Hoop dat ze niet te groot worden, de pc zegt van niet en dat het bij me past. Wil ook liever niet dat de buitenwereld het gaat zien, dat het te veel opvalt zeg maar. Ik ben wel wat nerveus voor de dag zelf, weer nu al dat ik buikpijn krijg van de zenuwen haha. Maar meer ben ik onzeker over het herstel en de ervaring. Ga ik mezelf niet iets aandoen wat ik beter niet had kunnen doen?? hoe ervaar jij dat nou?? Ervaringen helpen mij, wel eerlijk zijn he ;-)
 9. Leuk verslag en klinkt als een prettige ervaring! Ik ben de 18e aan de beurt in Amsterdam. Heel spannend en beetje eng!
 10. @Donna25 hoe is je controle gegaan? Viel het mee met de bloeding? Gaat je herstel verder goed?
 11. @best_boobie Hi! Wat grappig, wij lijken blijkbaar in dat opzicht op elkaar haha. Die controle met vliegen en autorijden heb ik ook last van! Dus die narcose wordt ook een pittige mentaal.. hoop dat ik niks voel van het moment zelf, dat het gewoon relaxt en heel snel gaat, zoiets haha. mocht je als ervaringsdeskundige ;-) nog tips hebben qua voorbereiding of herstel dan is dat altijd welkom :-)
 12. Update! Ik heb de knoop doorgehakt en wordt 18 januari a.s. geopereerd door dr. Moojen-Zaal in Amsterdam. Nu de kogel door de kerk is merk ik dat ik lekker in mijn vel zit en er echt zin in begin te krijgen. Na mijn tweede consult bij dr. Moojen-Zaal ben ik toch meer gerustgesteld als het gaat om mijn angsten voor complicaties. Het blijft een operatie echter rook ik niet (meer) en leef gezond, ook mijn weerstand is over het algemeen goed, dat zijn toch de ingrediënten voor het minimaliseren van de risico's. Plus de deskundigheid van de arts.. moet goed komen! Het wordt de eerste operatie in mijn leven dus extra spannend!! Wat zal ik zenuwachtig zijn voor het moment dat ik onder narcose ga haha, pff.. Om het verhaal compleet te maken: ik ben ca. 165 cm lang en weeg 53 kg. 'We' hebben gekozen voor 295 cc en deze wordt dual plane geplaatst. Het doel is een natuurlijk resultaat wat bij mijn lichaam past, hopelijk valt het niet op bij andere mensen, dat wil ik namelijk niet. Ik kom van een maximizer 70B dus optisch gezien in kleding zal het geen enorm verschil worden verwacht ik. Ik ben nieuwsgierig of er meer mensen zijn die binnenkort worden geholpen door dr. Moojen-Zaal of sinds kort zijn geopereerd (heb er al een aantal gevonden op het forum maar toch ;-) Groetjes, Roos! @best_boobie
 13. Ah dat verklaart misschien ook wel je voorspoedige herstel! Ik ben vandaag ook begonnen met de oefeningen. Ik kom niet uit de buurt van Amsterdam dus heb geen fysio begeleiding, wel de oefeningen meegekregen dus ik weet wat ik moet doen :-) Ben heel benieuwd, heb er zin in maar ook erg spannend wetende dat er straks geen weg meer terug is ;-). Ik hou mezelf gewoon voor dat dat ook niet nodig is haha, lijkt met het beste
 14. @MayaTerLaar Hoi! Wat gaat dat herstel snel zeg! Echt super! Ben je ook helemaal happy en tevreden? Ik heb de knoop doorgehakt en wordt 18 januari geopereerd, spannend!! heb jij 'fanatiek' de oefeningen gedaan voor en na de ingreep?
 15. Hi Dames, wat leuk dat jullie je ervaringen hier delen en fijn dat jullie zo te horen goed herstellende zijn! Ik mag binnenkort weer op consult bij Laura Moojen, voor de tweede keer. Ik weet nog steeds niet zeker of ik er voor ga, hopelijk kan ik na het tweede consult een beslissing nemen. Als ik er voor ga dan is het voor mij gunstig om het voor maart te laten doen dus hopelijk ben ik snel zeker van mijn zaak haha. hoe voelt het nu voor jullie? Zijn jullie nu al blij dat jullie de keuze hebben gemaakt om een bv te laten doen? Kunnen jullie me hier iets over vertellen? Dat zou heel fijn zijn! heel veel beterschap!