Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Roos88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good
 1. Leuk verslag! En mooi resultaat zag ik in je album! Spannend hoor, hoe het uiteindelijk gaat worden. Ik ben morgen alweer 3 weken po, het gaat snel :-) kwam dat door de narcose dat je flauw viel? Dat is waarschijnlijk de reden dat ze zeggen dat je de eerste 24 u niet alleen moet zijn :-( gelukkig is het goed gekomen. Geniet ervan en beterschap!
 2. Leuk! Ik ga straks kijken :-) Gaat het goed met je?
 3. @Jolly83 Vandaag is jouw dag, succes! En geniet straks van je resultaat! Benieuwd naar je verslag ;-)
 4. Wat heb jij je vreselijk moeten voelen. Godzijdank is het goed gekomen! En er is je een tweede operatie bespaard gebleven, wie weet wat je daar anders nog aan ellende van had gehad.
 5. Hey, dat gevoel heb ik ook. Aan 1 borst. Zelf denk ik dat het de spier is die echt nog moet genezen. Ik slaap goed maar als ik wakker wordt, ‘s nachts of gewoon in de ochtend, dan heb ik ook pijn! Aan de buitenkant onder mijn oksel en onder het litteken bij het borstbeen. Jasmijn zei mij dat zij dat ook had en na 3 weken po weg was. Ik ben nu 2 weken po en het gaat ietsje beter maar heb het nog steeds. Denk dat het toch verschilt per persoon! de verpleegkundige zei gisteren bij mijn controle ook dat het de spier was en die voelde ook hard. Of het bij jou zo is weet ik natuurlijk niet maar als je herkent wat ik schrijf dan is die kans groot denk ik
 6. @Jolly83 spannend! Ben je er klaar voor? Veel succes alvast, komt goed!
 7. Hoi, even een update. Zojuist controle gehad in Eindhoven (mog daar op controle, voor mij een stuk dichterbij). Het zag er prima uit en de littekens vallen super mooi in de plooi, zie je straks niks meer van zei de verpleegkundige! Heel blij :-) zal een foto van het litteken toevoegen. @Jolly83 ik ben Indd speciaal voor de arts naar Amsterdam gegaan. Heel blij dat ik dat gedaan heb. Zij staat voor natuurlijke resultaten en is erg vakkundig. Heb een super herstel en het ziet er mooi uit. Past perfect bij mijn lichaam en niemand die het ziet! Zojuist dus ook op de ok in Eindhoven geweest. Het ziet er hetzelfde uit en zijn ook vriendelijk daar! Bij welke arts mag jij? Zij had het over dr. Van Tits dat hij daar ook super werk levert! Ze vroeg namelijk ook waarom ik naar Amsterdam ben gegaan ;-) het lukt me niet om te vinden hoe ik een album kan maken, zodra ik daar achter ben zal ik je toevoegen en kun je kijken. veel succes alvast!
 8. Hoi! Uit jouw bericht maak ik op dat jij nog mag? ;-) ik was er echt huiverig voor maar het stelt echt niks voor, daar mag je op vertrouwen :-) wanneer ben je aan de beurt?
 9. Hoi hoi, even een update van mij. Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik ben geopereerd maar wil toch even mijn ervaring delen. Eindelijk was het zover, de spannende dag was aangebroken. Ik moest om 13.30 uur aanwezig zijn in Amsterdam, om 07.30 uur nog licht ontbijt gehad, een honger dat ik had die dag haha! Normaal krijg ik geen hap door mijn keel als ik nerveus ben maar het viel me reuze mee. Ik woon op ongeveer 1,5 uur rijden van Amsterdam en onderweg had ik ook al zo’n dorst, het is me gelukt, volgehouden tot het einde ;-) In de kliniek werd ik prettig ontvangen en de verpleegkundige waren heel vriendelijk. Toen de arts kwam aftekenen ging het heel snel. Alles liep overigens redelijk op schema, dat was wel fijn. De anesthesist kwam me halen en toen liep ik de operatiekamer binnen, een grote schone en professionele ruimte. Vanaf dat moment ging het zo snel, voor ik het wist lag ik op tafel en werd ik de narcose in begeleid. Het blijft vreemd vind ik, daar is het lopende band werk, routine, en voor mij (ons) is het heel bijzonder en best heftig. Ik was best nerveus voor de narcose mede omdat ik dat nog nooit eerder heb meegemaakt. Het valt echt mee en gaat heel relaxed, je wordt later ineens wakker en het is klaar. Ik had geen pijn, ik was niet misselijk, moest alleen even wakker worden. Kon al gauw genoeg eten en drinken en alles ging prima. Zelfs de lange terug reis viel heel erg mee. Ik dacht: nou! Dit stelt eigenlijk allemaal niet zoveel voor. Natuurlijk moest ik voorzichtig zijn en had ik ongemak maar echt pijn? Nee. Die nacht prima geslapen en ‘the day after’ poeh..! Haha, die was heftig. Maar ook toen met alle voorgeschreven pijnstilling heb ik weer goed geslapen. Ik heb een groot U-vormkussen besteld voor ik werd geopereerd en kan jullie vertellen dat ik daar heel blij mee ben. Je hebt er echt steun aan en ook je armen en benen kun je er lekker op kwijt. Op dag 3 po slikte ik alleen nog paracetamol. Dat ben ik na een week langzaam af gaan bouwen en sinds vandaag, dag 12 po, slik ik niet meer. Heb alleen als ik wakker wordt wat pijn en ik merkte vandaag dat die zakt naar mate ik weer langzaam in beweging kom in de loop van de ochtend. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat maar ook ben ik nog benieuwd naar hoe het een en ander zich binnen de eerste 6 weken ontwikkeld. Kijk er erg naar uit dat ik alles weer kan en durf te doen.
 10. Oh wat fijn dat je op je zij kunt slapen! Mij lukt dat nog niet helaas, ben morgen pas 1 week po :-) ben ook wel benieuwd of ik ook veel verschil ga zien met 1 of 3 weken, spannend! heb jij een album? Zoja, mag ik kijken?
 11. @Eva.b hier gaat het goed! Gisteren was ik 3 dagen po en neem alleen nog paracetamol. Ik kan echt veel doen. Ik voel alleen wel vaak de protheses zitten, vooral met de oefeningen. Heel irritant! Hopelijk blijft dat gevoel niet zo. Vandaag merk ik ineens veel vermoeidheid. hoe doe jij dat met douchen? Durf je de pleisters nat te laten worden? hoe gaat het verder? En veranderen je borsten veel?
 12. Wat een luxe, dan ben ik alweer een maandje po, was t maar zover haha. Waar en door wie wordt jij geopereerd? Ben je er al uit wat je krijgt/wilt? Succes maandag!
 13. @Eva.b wat een goed nieuws! wat was jouw voorsituatie en welke prothese heb je gekregen? ik kom van een kleine 70b en krijg 295 cc anatomisch. Ik hoop zo dat ze niet te groot worden! Dat blijft mijn angst.. morgen ben ik aan de beurt poeh, laatste nachtje relaxed buikslapen voorlopig voor mij. Hopelijk kan het ooit weer! Ik wil weten hoe ik me over 4 weken voel en over 4 maanden haha, wat zou dat makkelijk zijn..
 14. Hoi! Wat spannend zeg! Van welke maat/situatie kom je? ik ben donderdag aan de beurt en krijg ook 295cc! Anatomisch Mp dp bij Velthuis in Amsterdam. Vind het heeeel spannend! Hoe heb jij het ervaren? Heb je ook het oefenprogramma gehad? alvast veel plezier ;-)
 15. Ooh dat snap ik! Die weken wachten lijkt me ook moeilijk. Is er niet iets tegen dat vocht te doen? Veel water drinken helpt misschien? Ben je wel blij dat je het hebt gedaan? Ik hoop dat ik er vrolijk van wordt :-)
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×