Jayro

Members
 • Content Count

  704
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jayro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi nadia, Wat een teleurstelling voor je. Maar als alles gezakt is kom je denk ik wel op een c uit. Ik had als sportbh van hun een D gekregen en bij de normale bh heb E/F. En ik denk mocht je toch echt ontevreden blijven dat dr demeyere er alles aan zal doen om je weer blij te maken. Ik ben paar maanden geleden met mijn nichtje geweest, zij is vrij smal en weinig borstweefsel dus voor de spier gaat zowiezo niet bij haar. Dus zij wil achter de spier maar dan zou zij ook uiteindelijk maar 220 cc krijgen. Er is gewoon niet genoeg ruimte. Dus ik denk niet dat je veel meer had gekregen als je achter de spier had gekozen. Maar ik snap je teleurstelling.
 2. Ja het klinkt ook heftig tijdens mijn opleiding werden ook de fasen besproken waar Freud over heeft nou als je dat hoort schrik je nog meer hahahah heb die er maar niet bij gezet. Maar ik weet hoe lastig het is. Mijn zoon wordt ook giftig als zijn vader mij een kus geeft of omarmt. Hij zegt ook papa is stom en mama is van mij. Mijn zoon zegt ook de hele dag tegen mij mama je bent zo lief en ik heb je zo gemist. natuurlijk heel schattig maar soms vind ik het wel zielig voor mijn man. Maar geloof mij die fase gaat echt wel over. Duurt alleen een beetje lang
 3. Ze noemen het bij kindern ook wel het oedipuscomplex heb ff een kopie gemaakt van Wikipedia. Het oedipuscomplex is een psychoanalytisch concept, in het begin van de 20e eeuw ontwikkeld door de Weense psychiater Sigmund Freud, waarbij het kind een door seksualiteit bepaalde instinctieve erotische binding ontwikkelt voor de ouder van het tegenovergestelde geslacht en de andere ouder als concurrent ziet. Het Oedipuscomplex ontwikkelt zich volgens Freud het sterkst bij jongens, die zich dan dus aangetrokken zouden voelen tot de moeder en hun vader als rivaal beschouwen. Deze theorie van Freud staat nog steeds ter discussie. Mijn zoon is 3 jaar en ook erg gericht op mij en moet niks van zijn vader hebben. Mama moet alles doen pff soms wordt ik er gek van. Mijn oudste ook een jongen die had het meer gericht op zijn vader en moest niks van mij hebben. Hij is nu 5 en gelukkig is het over gegaan
 4. Hoi hoi, Blijft altijd lastig he wat nou het beste is voor jouw lichaam. Vaak hebben artsen ook een voorkeur voor een plaatsing. Meesstal weet een ervaren arts wel wat het mooist staat bij jou. Ik wil wel mee geven dat bij dualplane of achter de plaatsing de borsten ook kunnen gaan hangen, of laat ik zeggen de elasticiteit gaat uit je huid waar je dan kans op hebt is dat je implantaten op dezelfde hoogte blijven zitten en je huid eronder gaat hangen. Dit zal bij jonge meiden nog niet zo snel gebeuren omdat de huid nog jong is en vol elasticiteit. Dit is wat mijn arts aan mij heeft vertelt. Elke plaatsing heeft voor en nadelen. Ik wil je in ieder geval veel succes wensen met je consult en je operatie. ben benieuwd wat het gaat worden. Groetjes
 5. Ja lastig is dat als je andere dingen in je hoofd hebt, ben je naar meerdere pc's geweest? Ik heb ze voor de spier, dus mijn herstel viel gelukkig mee. Ik heb 450 cc voor de spier. High profile. het is lastig te zeggen waar je op uit komt, mijn boobs lijken een D mara qua bh draag ik E of F.
 6. Jayro

  afslanken

  O ik ga ook even op zoek naar dat boek, ik ben geen vegatarier maar ms kan ik daar wel mooie recepten in vinden met groente. Ben ook niet een onwijze vleeseter maar ik kom niet verder dan gekookte groenten en dat is eenbeetje boring.
 7. Hoi Aylin, Welkom op het forum! En gefeliciteerd met je geplande borstvergroting. Het is heel normaal dat je bang bent hoor, ik denk dat iedereen die gevoelens wel heeft in verschillende mate. Maar goed ik vond en vind het allemaal waard. Zou het zo nog een keer doen. Hoeveel cc ga je krijgen en voor of achter de spier? Je kan hier veel informatie op doen en veel verhalen lezen en contact leggen met meiden die ook binnen kort worden geopereerd. en voor je het weet ben je boob verslaafd. Succes!
 8. Jayro

  afslanken

  ahhh mii8 komt goed gewoon door gaan, bij de een gaat het snel en bij de ander wat langzamer. Zoals bij mij. Thanks Piepke we gaan er voor. Sporten doe ik weer, heb lang blessures gehad maar nu kan ik rustig aan onder begeleiding van de sport fysio weer wat doen. Heerlijk. Vanmiddag een kwark gegeten met verse aarbeien en bessen, erg lekker. Vanavond kip uit de oven met een salade. Super !
 9. Jayro

  afslanken

  Hoi Ingrid, Ja dat bedoelde ik hahah, maar ik zag op internet dat albert heijn het ook schijnt te verkopen. Ik ga daar vanmiddag eens kijken. Ik moet nog wel even wennen aan al die nieuwe dingen van de meesten had ik zelfs nog nooit gehoord. Ik moet ook nog wat creativiteit vinden in het maken van lekkere gerechten. In het boek staan er ook wel een paar. En ik ga eens uitzoeken waar hier de natuurwinkel staat. Ik merk wel dat mijn hoofd echt verslaafd is aan koolhydraten, ik heb echt geen honger maar mijn hoofd denk wel de hele tijd ow laten wij eens gaan eten.
 10. Jayro

  afslanken

  Ik ben ook weeer bezig met afvallen en ik ben begonnen met het 17 dagen dieet van dr Mike moreno. Dit is ook veeel minder koolhydraten eten en meer eiwitten. Mijn schema van vandaag. Ontbijt: roerei van 2 eieren, vers fruit, kop groene thee Lunch: Grote groene salade met kip of tonijn, groene thee, Diner: Gegrilde kip met veel groenten voor mij vanavond snijbonen. Tussendoortjes : yoghurt met suikervrije jam of ander probiotcaproduct en een stuk fruit. Dit doe je dus 17 dagen is cyclus 1 en dan heb je cyclus 2 is verbeteren, cyclus 3 veranderen , cyclus 4is volharden. Ingrid vraagje waar haal je Truvia? Hier in nederland wordt dat niet verkocht? Ik heb ook het cambridge dieet gedaan, en ja je valt er snel mee af maar ik merk dat je snel weer in je oude gewoontes valt. Ik heb dit boek nu gekocht om te kijken of ik mijn hele leefstijl aan kan passen. Ik denk namelijk dat ik teweinig eet. Ik ben geen snoeper of snaaier maar houdt wel van brood en aardappelen etc. Dus ik ga kijken of ik dit kan veranderen. Het appeltje uit de magnetron heb ik al uitgeprobeerd hahah, lekker.
 11. Hoi Nadia, Ik wilde het al voor de BV maar had geen zin om te wachten. Ik heb gesport maar ook mijn eten veranderd. Ik nam overdag shakes en s'avonds wel gewoon mijn eten. Soms als ik wel zin had in eenbroodje dan nam ik die. Maar dan at ik s'avonds weer wat minder. Kijk je krijgt over drie weken je BV dus je zou die 5 kilo daarvoor nog wel kwijt kunnen raken. Bij mij heeft het geen effect gehad op mijn borsten, maar goed ik heb ook een stevige huid. Ik denk dat de conditie van je huid namelijk ook een belangrijke factor speelt. Dus probeer anders elke week een kilo af te vallen dan ben je al 3 kilo kwijt tot aan je operatie. Na de operatie zou je dan voor de volgende 2 kunnen gaan? Succes!
 12. Hoi Hoi ik heb ze voor de spier 450 cc en ik sport ook en ben sinsds de operatie nu 9 kilo afgevallen. Ik merk er qua borsten helemaal niks van. Ik zie ze niet en ik voel ze niet hahahahah. Denk dat 5 kilo nog te overzien is afhankelijk hoe dat in verhouding is op de rest van je lichaam. Maar de artsen adviseren altijd om ervoor af te vallen. Succes!
 13. Hoi Risje, Ik heb ze voor de spier en ben er zo blij mee. Ik doe aan kickboksen al 15 jaar en voor mij is het zeker belangrijk dat ik gewoon alles kan doen. Naast dat is mijn persoonlijke mening dat ik ze voor de spier natuurlijker vindt ogen. Ik heb helemaal geen losjes gevoel voor mij zijn het gewoon mijn eigen borsten ze bewegen natuurlijk mee. Ik heb niet eens meer door dat ik protheses heb. Ik doe en kan alles en voel er niks van. 7 januari is het voor mij alweer een jaar geleden dat ikben geopereerd. Elke plaatsting heeft zijn voor en nadelen, ik wilde ze bewust voor de spier maar bij sommige meiden zou dat gewoon niet mooi zijn, vandaar achter de spier of dual plane. Nog klein voordeeltje van voor de spier is het herstel hahaha. Succes met beslissen!
 14. Nee het komt idd niet zoveel voor. De meesten artsen plaatsen via de borstplooi of de cl vraagt zelf of het via de oksel kan. Ik heb wel verhalen hier gelezen via de oksel maar niet van achter naar voor de spier. Succes!
 15. Echt onwijs leuk! Ben een beetje bang voor paarden maar als ik ze zie rijden en vooral op het strand en in de duinen denk ik wauw wat gaaf. Hoop dat de klik er is want Lion ziet er heel mooi uit!. Mooi kerstkado alvast.! xx