Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Lovesxpink

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

2 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

390 profielweergaven
 1. Voorstellen nieuw hier

  Hoi meiden, ik lees al een tijdje mee maar vind het nog steeds beetje ingewikkeld en snap het nog niet helemaal.. maar heb toch besloten om mijn verhaaltje te vertellen omdat ik ook best veel vragen en twijfels heb. ik ben op consult geweest bij Frans straten, kliniek Amstelveen Karim en bij jan van goyen. Ik twijfel tussen Frans straten en kliniek Amstelveen.. ik lees heel veel goede dingen over Frans, maar vind het zo moeilijk om een keus te maken door wie ik me zou willen laten opereren.. ik ben 1.62 en weeg 49 kilo huidige situatie 70A (denk ik) Frans adviseerde mij 375/400 cc rond dual plane en bij kliniek Amstelveen 350cc rond dual plane. Mij heb bij beide aangegeven liefst zo groot mogelijk.. dat is bij Frans straten maar dan denk ik weer is dat wel verstandig 375/400 waarom adviseerd de andere 350.. en ik zou heel graag foto's willen zien van de resultaten van Frans en dr Karim.. als er meiden zijn die ongeveer zelfde maten/situatie als mij zitten zou ik t heel fijn vinden als je reageert :-) sorry voor mijn onduidelijke/ alles door elkaar verhaal mischien hihi Xxx
 2. 325 en 350 Cc dual plane

  Ik heb je toegevoegd ik heb zelfde situatie als jou qua maten en advies zou graag zien hoe dat ongeveer oogt xx
 3. Paar vraagjes

  Ik heb 70A en er zou 375cc inpassen dual plane adviseerde Frans straten mij bij het consult ik ben ongeveer zelfde lengte en gewicht als jou. Hoe zijn jouwe geplaatst dual plane?
 4. Paar vraagjes

  Heel mooi wat was je voorsituatie en hoeveel cc heb je gehad?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×