Spring naar bijdragen
Borsten Forum

klavertje4

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

503 profielweergaven
 1. klavertje4

  Mentor 500cc

  Hoi Zzz, Ik ben ook door Dr Laura Zaal geopereerd. Ben inmiddels 7 mnd po. Ik zou zeker zeggen: ga voor de grootste maat. Ik twijfelde destijds ook heel erg en heb toen uiteindelijk voor de tussenmaat gekozen. Ik heb ze wel dual plane laten plaatsen (295 cc). Maar ik kwam van een 70A. Ik ben superblij met mijn borsten, maar je went er heel snel aan. Zouden nu voor mij wel wat groter mogen zijn. En die 50cc verschil merk je amper. Zeker niet in kleding. En dr Laura is erg kundig in wat past bij je lichaam. Dus als ze gezegd heeft dat je ook voor de 500cc kan gaan zou ik dat zeker doen! Succes met de verdere voorbereidingen en het wordt vast heel prachtig! groetjes
 2. Hoi Acer, Ik sluit me aan bij wat Rosanna zegt. 240 cc lijkt me zeker niet te groot voor jou. Ik ben zelf 1.70 en 56 kg en ik heb 295 cc dual plane. Oogt heel natuurlijk en past precies bij mijn lichaam. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. En je pc nog een keer extra om advies vragen kan natuurlijk ook geen kwaad. Succes.
 3. Ja gewoon even uitproberen of dat verschil maakt. Kunt soortgelijke oefeningen ook eens op youtube bekijken. Maar volgens mij kun je er niet veel verkeerd aan doen hoor. Autorijden voelde ook na een weekje of 2/3 pas weer wat fijner. Heb in het begin ook maar kleine stukjes gereden. Ik ben heel tevreden over de maat. Vond ze vanaf de eerste dag al heel erg mooi.
 4. Pijn tijdens de oefeningen of erna? Ik voelde het tijdens wel maar erna niet meer. Probeer de oefeningen ook goed verspreid over de dag te doen. Die tip kreeg ik vd fysio nadat ik haar gemaild had. Het is beter om de borstspier meerdere keren per dag een prikkel te geven. Misschien helpt dat?
 5. Je kunt best snel alweer veel doen, maar dat is tevens de valkuil. Ik heb bewust echt 6wk niet gepoetst om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen (stofzuigen, dweilen, badkamer, keuken, toiletten, strijken en bedden verschonen) heeft mijn man allemaal gedaan:). Ja is heel luxe...ik weet het. Vooral opletten dat je armen niet boven je hoofd komen (bijv met iets pakken uit het keukenkastje). Wat ik wel al snel deed: wassen en de was ophangen op een wasrekje, koken, gewoon opruimen in huis, autorijden. Maar dit valt de eerste keer ook tegen. In zin 1 en in zijn achteruit deed ik met twee handen.
 6. €55 kost deze bh. Ja hoor, overdag ging prima. Gewoon lekker wandelen, je medicatie op tijd innemen en je fysio oefeningen goed doen. Dan herstel je het snelste. Ik heb 3 kinderen.
 7. Hoi chris29, je voelt op het begin een bepaalde druk op je borst en plat liggen gaat gewoon niet. Omdat je zo raar/hoger ligt krijg je ook rugpijn. Na 2,5/3wk ging het slapen alweer veel beter. Ook vanaf het moment dat je op je zij kunt slapen. Ik mocht dat na 1 wk al, maar heb dat ook pas na 2,5 wk gedaan. Voelde toen pas prettig. Op mijn buik slapen doe ik voorlopig nog niet. Zou het wel kunnen denk ik, maar ik vind dat (nog) een eng idee. De lipoelastic bh kun je gewoon op de operatiedag zelf afrekenen in de kliniek. Niet online gaan kopen he, want daar is hij een stuk duurder.
 8. Lipoelastic. Google maar eens. Is superfijn met een voorsluiting (haakjes en een ritsje eroverheen) In de kliniek aangemeten gekregen na de operatie en heb er meteen 1 bijgekocht op de dag zelf. Wel vooraf even per mail doorgeven aan de consulente. Ze checken dan of jouw maat op voorraad is. Is de investering echt waard. Eentje aan en eentje in de was. Draag hem nu (10wk po) nog steeds ‘s nachts. Slaapt gewoon fijn. 1x geprobeerd zonder bh en heb zowat de hele nacht liggen woelen.
 9. Mijn voorsituatie was een 75A. Had wel iets maar na 3 kids en heel veel sporten was het beetje volume wat er zat ook weg. Operatie viel 100% mee. Herstel ging eigenlijk ook best prima behalve de nachten in de eerste paar weken. Had veel last van rugpijn omdat je in het begin niet plat kunt liggen. Sliep half zittend en ben een buikslaper. Dus dat was even afzien. Heb ook een voedingskussen aangeschaft. Dat gaf ook wat meer mogelijkheden bij het slapen.
 10. Hoi Chris29, ik heb uiteindelijk voor 295 cc gekozen en ben er heel blij mee. Past perfect bij mijn lichaam. Als ik jou was zou ik voor de 330cc gaan. Het went namelijk heel snel. Van mij ogen ook als een C cup. Heb nu van sportbh een 75 C en van gewone bh een 70 D.
 11. Oh maar dit is echt een hele mooie maat hoor. Super dat je er nu al zo blij mee bent. Wordt nog leuker als je straks mag gaan shoppen...
 12. Hoi pambbg, Ja, ik ben inmiddels geholpen door Dr Moojen en heb gekozen voor de 295cc. Ik vond mijn borsten vanaf het begin al mooi en ze zijn in de tussentijd eigenlijk niet zo heel erg veranderd. Ben morgen alweer 9 wk po. Groetjes
 13. klavertje4

  Eerste keer hardlopen na BV

  Vandaag weer voor de eerste keer gaan hardlopen. Ben 8 wk po. Ik vond het best spannend. Heb voor de zekerheid maar 2 sportbh’s over elkaar aangetrokken zodat ze zeker op hun plek zouden blijven zitten. Voelde aan het begin steeds wat geborrel in mijn linkerborst heel gek. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen van de eerste keer hardlopen na een bv en of jullie nog tips hebben...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×