Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

klavertje4

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

405 profielweergaven
 1. Mentor 500cc

  Hoi Zzz, Ik ben ook door Dr Laura Zaal geopereerd. Ben inmiddels 7 mnd po. Ik zou zeker zeggen: ga voor de grootste maat. Ik twijfelde destijds ook heel erg en heb toen uiteindelijk voor de tussenmaat gekozen. Ik heb ze wel dual plane laten plaatsen (295 cc). Maar ik kwam van een 70A. Ik ben superblij met mijn borsten, maar je went er heel snel aan. Zouden nu voor mij wel wat groter mogen zijn. En die 50cc verschil merk je amper. Zeker niet in kleding. En dr Laura is erg kundig in wat past bij je lichaam. Dus als ze gezegd heeft dat je ook voor de 500cc kan gaan zou ik dat zeker doen! Succes met de verdere voorbereidingen en het wordt vast heel prachtig! groetjes
 2. Hoi Acer, Ik sluit me aan bij wat Rosanna zegt. 240 cc lijkt me zeker niet te groot voor jou. Ik ben zelf 1.70 en 56 kg en ik heb 295 cc dual plane. Oogt heel natuurlijk en past precies bij mijn lichaam. Ik hoop dat je hier iets mee kunt. En je pc nog een keer extra om advies vragen kan natuurlijk ook geen kwaad. Succes.
 3. Ja gewoon even uitproberen of dat verschil maakt. Kunt soortgelijke oefeningen ook eens op youtube bekijken. Maar volgens mij kun je er niet veel verkeerd aan doen hoor. Autorijden voelde ook na een weekje of 2/3 pas weer wat fijner. Heb in het begin ook maar kleine stukjes gereden. Ik ben heel tevreden over de maat. Vond ze vanaf de eerste dag al heel erg mooi.
 4. Pijn tijdens de oefeningen of erna? Ik voelde het tijdens wel maar erna niet meer. Probeer de oefeningen ook goed verspreid over de dag te doen. Die tip kreeg ik vd fysio nadat ik haar gemaild had. Het is beter om de borstspier meerdere keren per dag een prikkel te geven. Misschien helpt dat?
 5. Je kunt best snel alweer veel doen, maar dat is tevens de valkuil. Ik heb bewust echt 6wk niet gepoetst om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen (stofzuigen, dweilen, badkamer, keuken, toiletten, strijken en bedden verschonen) heeft mijn man allemaal gedaan:). Ja is heel luxe...ik weet het. Vooral opletten dat je armen niet boven je hoofd komen (bijv met iets pakken uit het keukenkastje). Wat ik wel al snel deed: wassen en de was ophangen op een wasrekje, koken, gewoon opruimen in huis, autorijden. Maar dit valt de eerste keer ook tegen. In zin 1 en in zijn achteruit deed ik met twee handen.
 6. €55 kost deze bh. Ja hoor, overdag ging prima. Gewoon lekker wandelen, je medicatie op tijd innemen en je fysio oefeningen goed doen. Dan herstel je het snelste. Ik heb 3 kinderen.
 7. Hoi chris29, je voelt op het begin een bepaalde druk op je borst en plat liggen gaat gewoon niet. Omdat je zo raar/hoger ligt krijg je ook rugpijn. Na 2,5/3wk ging het slapen alweer veel beter. Ook vanaf het moment dat je op je zij kunt slapen. Ik mocht dat na 1 wk al, maar heb dat ook pas na 2,5 wk gedaan. Voelde toen pas prettig. Op mijn buik slapen doe ik voorlopig nog niet. Zou het wel kunnen denk ik, maar ik vind dat (nog) een eng idee. De lipoelastic bh kun je gewoon op de operatiedag zelf afrekenen in de kliniek. Niet online gaan kopen he, want daar is hij een stuk duurder.
 8. Lipoelastic. Google maar eens. Is superfijn met een voorsluiting (haakjes en een ritsje eroverheen) In de kliniek aangemeten gekregen na de operatie en heb er meteen 1 bijgekocht op de dag zelf. Wel vooraf even per mail doorgeven aan de consulente. Ze checken dan of jouw maat op voorraad is. Is de investering echt waard. Eentje aan en eentje in de was. Draag hem nu (10wk po) nog steeds ‘s nachts. Slaapt gewoon fijn. 1x geprobeerd zonder bh en heb zowat de hele nacht liggen woelen.
 9. Mijn voorsituatie was een 75A. Had wel iets maar na 3 kids en heel veel sporten was het beetje volume wat er zat ook weg. Operatie viel 100% mee. Herstel ging eigenlijk ook best prima behalve de nachten in de eerste paar weken. Had veel last van rugpijn omdat je in het begin niet plat kunt liggen. Sliep half zittend en ben een buikslaper. Dus dat was even afzien. Heb ook een voedingskussen aangeschaft. Dat gaf ook wat meer mogelijkheden bij het slapen.
 10. Hoi Chris29, ik heb uiteindelijk voor 295 cc gekozen en ben er heel blij mee. Past perfect bij mijn lichaam. Als ik jou was zou ik voor de 330cc gaan. Het went namelijk heel snel. Van mij ogen ook als een C cup. Heb nu van sportbh een 75 C en van gewone bh een 70 D.
 11. Oh maar dit is echt een hele mooie maat hoor. Super dat je er nu al zo blij mee bent. Wordt nog leuker als je straks mag gaan shoppen...
 12. Hoi pambbg, Ja, ik ben inmiddels geholpen door Dr Moojen en heb gekozen voor de 295cc. Ik vond mijn borsten vanaf het begin al mooi en ze zijn in de tussentijd eigenlijk niet zo heel erg veranderd. Ben morgen alweer 9 wk po. Groetjes
 13. Eerste keer hardlopen na BV

  Vandaag weer voor de eerste keer gaan hardlopen. Ben 8 wk po. Ik vond het best spannend. Heb voor de zekerheid maar 2 sportbh’s over elkaar aangetrokken zodat ze zeker op hun plek zouden blijven zitten. Voelde aan het begin steeds wat geborrel in mijn linkerborst heel gek. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen van de eerste keer hardlopen na een bv en of jullie nog tips hebben...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×