Ga naar inhoud

donna

Leden
  • Aantal items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door donna

  1. Hi Sietske, helaas wondjes nemen de tijd om dicht te gaan...... vetzalf helpt heel goed. Ook gebruikte ik calendula zalf en ik had echt het idee dat het goed hielp. Ik heb gehoord dat Fucidin ook goed helpt. Ik zou ze wel afdekken, anders kan er stof , pluisjes etc in de wondjes komen. Het heeft echt de tijd nodig, en net wat Patricia zegt, desnoods een afspraak maken om even naar te laten kijken

  2. Hi, ik denk dat je even je datum aan moet passen, er staat dat je 26 oktober geholpen word, dat moet de 26e van november zijn toch?? Ik heb op 1 oktober een borstlift gehad....... een pure lift, dus zonder protheses.. Trouwens eerst even heel veel complimentjes en respect voor je dat je zoveel bent afgevallen !!! Wat geweldig voor je !!!!!!!! Ik weet niet wat voor je lift je gaat doen, met of zonder protheses.... Je kunt mijn operatieverslag en verloop na de operatie terug lezen bij mijn topic. Staat alleen wel onder borstverkleining. Je kan me alles vragen, geef je graag antwoord. Groetjes

  3. Hi Sietske, ik ben nu 5 weken verder. Voorlopig ga ik nog niet aan het werk. Ik heb nog wondjes onder mijn borst, bij het litteken... en ik wil eerst dat die dicht zijn voordat ik ga werken. Ik denk idd dat 2 of 3 weken voor een administratieve baan geldt. Werken in de zorg is zwaar, ik heb het zelf ook gedaan, en ik kan me niet voorstellen dat je straks alweer moet gaan sjouwen en tillen. Als ik thuis maar iets teveel doe, dan krijg ik de volgende dag meteen last van mijn oksels en lymfeklieren. Wat Omie zegt is ook waar hoor, na 3 weken kon ik ook nog niks hoogs pakken, en dat daar ben ik nog steeds voorzichtig mee..... Hoe gaat het verder??

  4. Hi Sietske, goed om te horen dat het goed met je gaat. Ja je zal wel op je rug moeten slapen nu he?? Ik ben een echte buik en zij slaper, maar het verbaast me dat ik zo goed op mijn rug slaap !! De knop is om, en zoals je zegt, je kunt niet anders. Anders vraag je de huisarts even om een inslaaptabletje of zelfs een slaappilletje..... Mijn vriendin had ze, ik viel heerlijk ontspannen in slaap..... Fijn dat je moeder je zo kan helpen, je merkt vanzelf, per dag gaat het beter, de 1e week is het ergste. Rustig aan he?? Veel slapen en lekker niks doen, ik heb heeeeeeel veel dvd's bekeken de afgelopen weken. Heb nu al 5 weken totaal geen make- up op mijn gezicht gehad. Dat is volgens mij niet meer voorgekomen sinds ik een tiener was....... hahah

  5. Hi Kandy, ww via pb betekend; wachtwoord via persoonlijk bericht.....Ik moest eerst ook puzzelen wat het allemaal betekende al die afkortingen. Ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd, ik denk dat je die via je hotmail krijgt, je klikt bij mij op mijn link,( van mijn albums) en dan moet je het wachtwoord invoeren om de foto's te krijgen. Je weet dat ik een borstlift heb gehad en geen verkleining he?? ( alhoewel ze nu wel 2 cups kleiner zijn ) door de lift ben ik van een f naar een d cup gegaan. In Nederland krijg je geen rekening van het ziekenhuis, het ziekenhuis stuurt dat meteen door naar het ziekenfonds ( bij jullie heet het ziekenkas geloof ik. )Groetjes

  6. Ok, ik ben geadviseerd om 6 weken dag en nacht een sportbeha te dragen. De pleisters begonnen mij pijn te doen, dus even zonder gedaan, nu heb ik ze er wel weer op, behalve op de wondjes. Trouwens, die siliconenpleisters krijg ik van het ziekenhuis, hoort bij de behandeling en word ook vergoed door het ziekenfonds. Ik heb geen zalf voor de tepels, hieromheen zit ook tape.

  7. Hi Kandy, ik had bij mijn verslag al gereageerd op je vragen. Ja, mijn tepels zijn nog steeds gevoelig, gelukkig niet meer zo erg als in het begin. En jeuk !! oh... vreselijk, maar kan niet gaan krabben, dus zit steeds maar over mijn borsten te wrijven. Even wachten nog hoor met passen, alles moet nog even zakken, de eerste weken zit er nog veel vocht in je borsten. Als ik kijk hoe mijn borsten meteen na de operatie en nu 4 weken later is toch een verschil. De sportbeha van de hema heb ik nu om, ik heb de heavy genomen, want die sluit boven heel goed aan, zit heel lekker, achter kan je het verstellen met bandjes met klitteband. En dat voor maar `15 euro....Heeft de Zeeman ook sportbeha dan?? Ik heb vanochtend afspraak gemaakt met de arts, mijn wondjes bij het drielandenpunt worden te groot, blijven vochtig. Sinds gisteren is het droog, maar na vannacht weer niet, mijn beha gaat los, en hup daar begint het weer. Dus toch maar even terug. Ik kan al voorzichtig op mijn zij slapen, en heb ook al even op mijn buik weer gelegen, maar echt lekker is het niet hoor, moet echt heel voorzichtig, maar durf gewoon niet, en raar maar waar, ik slaap heel goed op mijn rug. Ik heb besloten dat ik nog een hele lange tijd na de operatie 's nachts met een sportbeha ga slapen, ik vind het gewoon heerlijk zitten.... Ik hoop dat je vandaag een goeie dag hebt. Rustig aan he??

  8. Hi Omie, ik heb smakelijk zitten lachen om al je schrijfselen.......herkenbaar ook, maar 1 ding; je bent de 19e geopereerd, en je hebt de 24e al AUTO GEREDEN?? Ik mag echt de eerste 3 weken geen auto rijden, het word vrijdag 4 weken, en ik wil het nog wel laten hoor !! ( heb ook geen stuurbekrachtiging, dus dat is ook nog iets ) Ik moest lachen om wat je schreef dat je je buik ineens ziet, bij mij is het hele zaakje gelift.......... ik kan mijn buik ineens NIET meer zien hahhaahha ik moest hier zo om lachen toen je het schreef, want het was voor mij zo herkenbaar, maar dan andersom.. Hoe is het met je littekens??

  9. Hi Lily, inmiddels ben je al geopereerd, net als ik. Ik hoop dat het allemaal mee is gevallen voor je en dat je niet teveel pijn hebt gehad. Je kan mijn verslag teruglezen bij mijn topic, anders moet ik alles terug gaan typen, en het draait nu ff om jou, niet om mij !! :159: Laat je lekker verwennen. Ik neem af en toe ook nog even een cocktail aan pijnstillers hoor. Ik snap ook wel dat je misschien nog geen zin hebt om achter de pc te zitten, of dat je dat nog niet kunt. Neem je tijd, we denken zo wie zo wel aan je !! Sterkte en beterschap !! Hoop dat je tevreden bent met je nieuwe vriendinnen !!

  10. Hi Lily !! Ik word morgen geopereerd, jij maandag !! Ik krijg een kleine borstverkleining, meer een borstlift, waardoor het zowiezo al kleiner zal worden ( ik heb nu een cup f, ik hoop op een d of c cup.. we gaan het zien. Ik moet morgen ook om 7 uur er zijn... Het ziekenhuis is nog geen 5 minuten van mijn huis, dat is heeeel erg fijn... Voor jou komt het ook al zo dichtbij..Ik zal aan je denken !! We kunnen elkaar wel een beetje op de hoogte houden en steunen !! Sterkte het weekend, en niet gaan twijfelen hoor !! Komt allemaal goed.

  11. Jeetje Sietske ik lees je verhaal net, wat ongelofelijk sneu zeg, en in mijn ogen oneerlijk. Zit je dan maar mooi mee, wachten tot de arts terug is van vakantie begrijp ik, en ook nog een vervolg afspraak bij een ander. Iedereen hier weet hoe je toeleeft naar een operatie, wat vaak toch al een aantal jaren heeft gespeeld voordat je de stap durft te zetten om het te doen.Sterkte joh !!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.