donna

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by donna

 1. Hi Patricia, gaat goed, maar heb de laatste tijd spierpijn rond mijn oksels, ook zijn mijn borsten gevoelig, toch een te zware koffer misschien !! Maar goed, het is niet anders. De 11e moet ik voor het eindgesprek bij de pc.... ben benieuwd.
 2. Dat meen je niet !!!! Dat is wel heel raar. Maar...... je kunt Kerst vieren met je geliefden...en die operatie , komt er !!
 3. Hi Christel, da's waar ook, jij krijgt je bvk overmorgen. Meid, die zenuwen zijn begrijpelijk, maar echt nergens voor nodig !! Je gaat naar de ok... joh,ze zijn zo vriendelijk voor je, zeg gewoon dat je zenuwachtig bent, dat begrijpen ze en stellen ze je gerust. En meid je doet je ogen dicht, en je doet ze open en het is achter de rug !! Ik vind het zo stoer van je dat je het gewoon op de dag voor Kerst doet !! Ze zullen je vast heel erg verwennen in het ziekenhuis. Ik vond het zo heerlijk daar !! Lekker rustig, je kan slapen wanneer je wilt, krijgt drinken en eten op zijn tijd heerlijk. En je zweeft op een wolk vanwege je nieuwe boobies !! Komt helemaal goed !! Je hebt ons altijd nog om je er doorheen te slepen !! Heel veel succes !!
 4. Hey meissie, hoe is het nu ?? We horen al een tijdje niks van je, dat geeft ook niet... begrijp het wel. Hoop dat het goed gaat !!
 5. Hi Sanka...... Ik zie je post nu pas........ Ik heb een borstlift gehad, en heb het via de huisarts gedaan, de pc in het ziekenhuis heeft het bij de zorgverzekeraar ingediend en op die manier heb ik het vergoed gekregen, heeft mij dus niets gekost ( ja jaren premie betalen ). Ik weet echter niet hoe dat in Belgie is.....hoop voor je dat het hetzelfde is. Fijn dat je een goed gevoel bij de pc is die je gekozen hebt. Dat is het beste. Laat even weten hoe het verder met met je gaat ..........Heel veel succes !!
 6. Hoe ik door de narcose ben gekomen??? Nou dat is heeeeeel makkelijk te zeggen; ik deed mijn ogen dicht......... en toen deed ik ze weer open. en zo simpel is het . Maar ik denk dat je bedoeld pijn...... ja ik heb pijn gehad toen ik uit de narcose kwam ..maar ik kan me niet meer herinneren hoe dat voelt. Ik kreeg morfine en ik ben echt de pijn vergeten hoe het was. En zo simpel is dat ook..... Hoe lang heeft het bij mij geduurd voor de narcose uit mijn lijf was ?? 3 weken. Na 3 weken voelde ik op een ochtend; "ik ben er weer " alsof een verdoving die je bij de tandarts hebt gehad uitgewerkt is...... Zo is het voor mij gegaan, en ik hoop dat het voor jou ook zo zal zijn .
 7. Hi Christel, welkom hier !! Goed dat je de knoop hebt doorgehakt... en je zenuwachtig voelen. Is echt nergens voor nodig. De operatie duurt niet lang, in het ziekenhuis zijn ze allemaal even lief voor je en ja, de eerste week is wat vervelend, maar daarna gaat het alleen maar vooruit !! Niet zenuwachtig zijn hoor !! Gaat helemaal goed komen
 8. Jemig, jullie krijgen ook het een na het ander te verduren he ???? Beter ligt hij op de ic..... is misschien vervelend voor jullie, maar er zijn meer handen en ogen om hem te behandelen.... Sterkte
 9. Echt vervelend om te horen,............. heel veel sterkte meid
 10. Hi Carlotta, I don't know where you read that I started to work after 12 days......8,5 weeks is more like it !! Good to hear you're doing so well !!
 11. Oh Peppen, de eerste weken !! GEVOELIG dat mijn tepels waren !! Terwijl ik dat anders nooit zo had, ik heb juist het omgekeerde, heb meer gevoel in mijn tepels na de operatie...... Maar het gaat echt over hoor... verpleegkundige vertelde dat het komt door de zenuwen die in de tepels zitten. die zoeken steeds kontakt....... het word echt beter, ze zijn nu echt gewoon super sensitief
 12. Yes !!!!!! Goed zo !!!!! Ik snap dat je schrok......... jeetje, maar wat fijn voor jullie !! Vervroegd Sinterklaas kado !!
 13. Heel goed idee van je Patricia, ga ik denk ik ook doen, maar aangezien ik pas over 12 dagen hoef te gaan werken, ff kijken hoe het met het plekje gaat. Tijdens het herstel had een vriendin mijn borst per ongeluk aangestoot, gek genoeg deed het met toen niet pijn, maar deze stoot ging wel wat dieper.....pffffffff
 14. Ik begrijp dat je niet de fut hebt om hier iedere keer te posten. We denken aan jou en je familie !! Heel veel sterkte
 15. Hi Sietske, helaas wondjes nemen de tijd om dicht te gaan...... vetzalf helpt heel goed. Ook gebruikte ik calendula zalf en ik had echt het idee dat het goed hielp. Ik heb gehoord dat Fucidin ook goed helpt. Ik zou ze wel afdekken, anders kan er stof , pluisjes etc in de wondjes komen. Het heeft echt de tijd nodig, en net wat Patricia zegt, desnoods een afspraak maken om even naar te laten kijken
 16. Hi Peppen, goed dat je de operatie door hebt gezet en nu kan herstellen met je nieuwe boobs. Ik herken die jeuk.... Ik wreef over mijn borsten om er vanaf te komen, want krabben dat gaat en mag echt niet. Jeetje meid, je operatieverslag liegt er niet om, heel erg vervelend voor je. Maar gelukkig gaat het nu goed met je, en echt , de 1e week is het vervelendst, daarna word het alleen maar beter !!
 17. Hey Ladies, ben weer terug.... werken ging super !! Ik heb alleen niet de bagagebakken dichtgedaan want dat vond ik te zwaar, maar kon voor de rest weer alles als vanouds... Lange lange vlucht.... 2 uur vertraging door het weer, en nog eens een vlucht van 11 uur.. ik was gesloopt !! Op de terug weg heeft een passagier me per ongeluk terwijl hij zich omdraaide met zijn elleboog in mijn borst gestoten, ik kan je zeggen dat ik het de hele dag gevoeld heb !! au ..... Trouwens van de hele tijd een beugelbeha dragen is een wondje wat dicht is , maar natuurlijk wel dun vel een bloedblaartje geworden, vervelend, maar het is niet anders......
 18. Hi Carlotta, just today I saw your post here on the forum. !! Welcome, by now you have had your surgery and hope all went well for you, and hope your not in a great deal of pain... Long live Morfine !! I had my breastlift october the 1st, in the Haga hospital here in Den Haag as well.. Hope you are happy with the result !! But for now, take it easy, take your time, and we'll hear from you !!!
 19. Nee Patricia, in de luchtvaart is dat niet mogelijk....... gelukkig ben ik 2 dagen daar, en dan pas donderdag weer terug, dus dat valt op zich mee.... Normaal heb ik na deze vlucht 8 dagen vrij........ik heb nu door foutje van het systeem 12 dagen vrij............lekker rustig beginnen dus..
 20. Hi Chantal..... ik hoop dat alles goed gaat met je vader, al een aantal dagen niks van je gehoord. Ik ga vandaag voor het eerst weer werken en ben vrijdag pas terug...ik wens je sterkte en zal aan je denken !!
 21. Hi ladies.............. IK GA VANDAAG WEER AAN HET WERK !! Heerlijk, ben benieuwd hoe het gaat, omdat ik veel moet duwen,trekken etc......Word een hele dag !! Ik spreek jullie aan het einde van de week weer als ik terug ben !! Succes allemaal
 22. ai meisje !!!!!!! wat onzettend rot voor jou en je familie, en wat een zorgen !! Ik hoop dat jullie elkaar kunnen steunen en elkaar en door heen trekken. Heel veel sterkte meisje, we denken hier allemaal aan jullie en leven met jullie mee................ Goed dat je vrij genomen hebt , idd Patricia..... Sterkte meid !!
 23. Chantal, hier heb ik geen woorden voor. Wat een tegenslag weer. Je hebt de juiste keuze gemaakt om je nu niet te laten opereren. Dat had je er nu niet bij kunnen hebben. Jij moet je nu volledig kunnen concentreren op je vader.....Ongelofelijk wat jullie allemaal mee moeten maken. We leven met je mee..
 24. Hi, ik denk dat je even je datum aan moet passen, er staat dat je 26 oktober geholpen word, dat moet de 26e van november zijn toch?? Ik heb op 1 oktober een borstlift gehad....... een pure lift, dus zonder protheses.. Trouwens eerst even heel veel complimentjes en respect voor je dat je zoveel bent afgevallen !!! Wat geweldig voor je !!!!!!!! Ik weet niet wat voor je lift je gaat doen, met of zonder protheses.... Je kunt mijn operatieverslag en verloop na de operatie terug lezen bij mijn topic. Staat alleen wel onder borstverkleining. Je kan me alles vragen, geef je graag antwoord. Groetjes